Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kell alkatrész? A te típusodhoz van sok cuccom!: D Üdv; Zoli
Kell alkatrész? Olvass lejjebb és írj.
Nekem vannak alkatrészeim, írj bátran, ott mindent megbeszélünk, pontosan!

bzoltan94@gmail.com
Sziasztok! Honda NSR 125 összes alkatrésze eladó, az egyik kockalámpás, a másik dupla körlámpás. A kockalámpásról sok alkatrész hiányzik, a körlámpásról csak a fejidom és ami körülötte van műanyag nem olyan jó, valamint egyiken sincs első tárcsa. Nagyjából minden más van. Ha kell alkatrész engem keressetek, ha valaki nem bízik bennem, nézze meg a profilomat, vagy nézzetek fel MTX fórumra, oda sokat írok.... Pár nap múlva lesznek képek is, még nincs. Vannak jó idomok, műszerfalak, power elektronika, gyári karburátor, láncvédő, zárak, kormányok, hátsó fékszettek, kerekek, blokk alkatrészek, elektronikák..........!

Email: bzoltan94@gmail.com
Tel: 0670-6076818

Zoli
szia
az van hogy jövő héten lesz mega moci majd és akkor tudok pontosabbat mondani de 5 rugó alatt ......... ,csak azért kérdeztem azt hogy érdekelne e valakit hogy felmérjem a terepet hogy kell e valakinek mert akkor úgy alakíttom a dolgaimat...
szóval ha jövőhéten meglesz amoci kakor szólok nektek flrakom ide fórumra az alkatrészeket és nem leszek drága mert pörgetni akarom a lóvét és nem lehuzkodni senkit..
köszönöm azért a bizalmat előre is....
szia érdekelne fordulatszámmérő mennyiért adod.
akkor ez nem jo.hacsak nem alakitod at.de sztem nem jo otlet.
francba,nekem 40es kéne. mert hengercsere volt és a régi szelepház nemjo erre a hengerre mert kicsi-.-
na lemertem.35mm a furat kozep.
delort akkor ma tudnál küldeni kéépet?
igazábol jc22-es powerwlwktronikárol van szó mer azt akarnák megvenni de csak ha fojtatlan. ja és még ezt nemhasználtam csak azt tudom hogy jó.
szuper....akor teis óvári vagy ezaz!
ó fijatalok de kis bolondok vagytok:)
Jah bocs ezt mellé néztem....
movardrz nek mondtam :)
Az nem biztos,Oroszlányi vagyok.Móvár nincs közel,de nézőpont kérdése hogy ér-e ennyit.
rendben. jolenne legalább a postával nemkéne szarakodni :D helybenvagy
rendben de uygsi ide fogom felrakni a képeket róla hogy mit miért mennyiért...
de a tiéd a cucc ha addig nemtalálsz ezekez elrakom neked..róla és jól jársz vele......köszönöm a bizalmat.....előre is üdv gabó
Persze.késöbb megmérem és este felé megírom.
megtudnád nekem mérni h a 2 furat között amelyikkel felfogatod mekkor a távolság?
ha aktuális lessz akkor szolj. ha addig esetleg nemtalálnék
Nekem van szelepházam(fém)+elektronikám is motorral.
nem akarlak félrevezetni ne félj csak úgy néz ki hogy lehet hogy a jövő héten veszek egyik haveromtól bontásra egyet és kicsit felmérem a terepet előtte..........de ha elado ma cuccokat nyilván olcsóbban adom mint ahoygan szokták adni mert én nem lehuzkodni akarok senkit sem...pl
láttam, kuplungszettet kompletten rs 125 höz 25 ért én uyganezt eladtam 8 ezerért....annyira elvannak szálva az emberek hogy nagyon....
powerszelep ház, vízszivattyú esetleg?
bocs MÁRMINT NSR 125 BONTOTT :)) CUCCAI....KÖSZI
30 605 6883