Sziasztok! Honda NSR 125 összes alkatrésze eladó, az egyik kockalámpás, a másik dupla körlámpás. A kockalámpásról sok alkatrész hiányzik, a körlámpásról csak a fejidom és ami körülötte van műanyag nem olyan jó, valamint egyiken sincs első tárcsa. Nagyjából minden más van. Ha kell alkatrész engem keressetek, ha valaki nem bízik bennem, nézze meg a profilomat, vagy nézzetek fel MTX fórumra, oda sokat írok.... Pár nap múlva lesznek képek is, még nincs. Vannak jó idomok, műszerfalak, power elektronika, gyári karburátor, láncvédő, zárak, kormányok, hátsó fékszettek, kerekek, blokk alkatrészek, elektronikák..........!
szia
az van hogy jövő héten lesz mega moci majd és akkor tudok pontosabbat mondani de 5 rugó alatt ......... ,csak azért kérdeztem azt hogy érdekelne e valakit hogy felmérjem a terepet hogy kell e valakinek mert akkor úgy alakíttom a dolgaimat...
szóval ha jövőhéten meglesz amoci kakor szólok nektek flrakom ide fórumra az alkatrészeket és nem leszek drága mert pörgetni akarom a lóvét és nem lehuzkodni senkit..
köszönöm azért a bizalmat előre is....
rendben de uygsi ide fogom felrakni a képeket róla hogy mit miért mennyiért...
de a tiéd a cucc ha addig nemtalálsz ezekez elrakom neked..róla és jól jársz vele......köszönöm a bizalmat.....előre is üdv gabó
nem akarlak félrevezetni ne félj csak úgy néz ki hogy lehet hogy a jövő héten veszek egyik haveromtól bontásra egyet és kicsit felmérem a terepet előtte..........de ha elado ma cuccokat nyilván olcsóbban adom mint ahoygan szokták adni mert én nem lehuzkodni akarok senkit sem...pl
láttam, kuplungszettet kompletten rs 125 höz 25 ért én uyganezt eladtam 8 ezerért....annyira elvannak szálva az emberek hogy nagyon....
bzoltan94@gmail.com
Email: bzoltan94@gmail.com
Tel: 0670-6076818
Zoli
az van hogy jövő héten lesz mega moci majd és akkor tudok pontosabbat mondani de 5 rugó alatt ......... ,csak azért kérdeztem azt hogy érdekelne e valakit hogy felmérjem a terepet hogy kell e valakinek mert akkor úgy alakíttom a dolgaimat...
szóval ha jövőhéten meglesz amoci kakor szólok nektek flrakom ide fórumra az alkatrészeket és nem leszek drága mert pörgetni akarom a lóvét és nem lehuzkodni senkit..
köszönöm azért a bizalmat előre is....
de a tiéd a cucc ha addig nemtalálsz ezekez elrakom neked..róla és jól jársz vele......köszönöm a bizalmat.....előre is üdv gabó
láttam, kuplungszettet kompletten rs 125 höz 25 ért én uyganezt eladtam 8 ezerért....annyira elvannak szálva az emberek hogy nagyon....
30 605 6883