Na akkor most már én is felrakom a képet a sisakomról.
Pontosan ilyen sisak csak pénteken repül haza Angliából.
Ebay-on vette a fiam vadi új 14500,-Ft volt leárazva, mert kifutó széria.
Ez enyém is Shark csak RSF2i, ami szinte ugyan ez, még a plexi is egyforma, a vicc az, hogy hihetetlenül olcsón jutottam hozz. 1000 forint volt az ára. Jókor volt jó helyen bátyám és az 1500-ból még alkudott is. xD
Jól hangzik az ár, de olyat szeretnék, amire rá ülök, s megy. Volt már részem motor felújításban, s hosszadalmas, már nem szeretnék foglalkozni olyanokkal...
Bár ha küldesz képeket a gépről, akkor megfontolom, hogy mi zu.
viskijanos@freemail.hu
thank
köszönöm szépen.
nagyon jó sisakok egyépként. engem megfogott benne az ahogy ellátja a feladatát. az 5 csillagos teszten 4 est ért el ami már közel a csúcsminőségű bukók teljesítményével egyenlő. ami igen szép teljesítmény. nekem iszonyatosan bejön.
mit szóltok az új szerzeményemhez?
ma jött meg postán. szinte hibátlan sisak. annyi baja van hogy eltört rajta a szellőzőrendszer 2 eleme, de megragasztották. próbálok szerezni másikat hozzá, de ha nem lessz akkor sem egy nagy gond. szinte nemis látszik.
annyit érdemes tudni róla hogy szinte majdnem új. bolti ára olyan 47.000 körül mozog. én 20 ért jutotam hozzá.
ja a tipusa: Shark S500 AIR
Körülbelül 2-3 hét múlva lesz egy eladó NSR-em, papíros. Már nálam van, de még nem eladó. Kétkörlámpás. Nem hibátlan, festés nem árt, hengerben a NiCaSil kicsit sérült, ezért kicsi a kompresszió, nehezen vagy nem indul, és vannak egyéb javítandó dolgok is, de nincs vészes állapotban. 89.000 ft AZ ÁRA MINDENESTÜL. Ha erre még ráköltesz valamennyit, akkor az már nem zsákbamacska, mert tudod mit újítottál fel benne.
TEHÁT 89e ft, MAGYAR PAPÍROS, RENDSZÁMOS, KÉTKÖRLÁMPÁS NSR.
2-3 hét.
Azért ilyen olcsó, mert nekem van másik papíros NSR, és csak a helyet foglalja.
Adatlapon elérhetőségek.
Pontosan ilyen sisak csak pénteken repül haza Angliából.
Ebay-on vette a fiam vadi új 14500,-Ft volt leárazva, mert kifutó széria.