Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

az a motor ami neked van biztos hogy nem 85-ös
92-es vagy 93-as lehet a fényezése alapján
itt egy katalógus a tipusokról:
http://www.125stradali.com/cat...
Sikerült feladni? Mennyi a postaköltség? Mikorra ér ide kb?
onnan,hogy megvan a svájci forgalmi engedélye amiben az szerepel a webfordító szerint,hogy a születés dátuma 11.09.1985
de van egy másik dátum ami szerintem az első forgalomba helyezés dátuma az pedig 01.07.1997
85?
Inkább 95 szerintem.
Ns-ek voltak akkor vagy még nagyon azok sem.( szerintem)
De ha tévednék javítsatok ki.
Honnan szedted amúgy hogy 85-ös a bringád?
20 év körüli?az én kerek lámpásom 85-ös
még látható a hátsó tárcsán és csavarjain az ellenőrző festék-szóval a hátsó tárcsa még gyári
helo!
van par felesleges alkatreszem..
A megbízhatósságát mutatja, hogy vannak 20 év körüli példányok is, amik ha rendesen karbantartották őket tökéltesen műkszenek.

Visszafordíthatatlan károkat áltlában a szakértetlen szerlés, kezelés, vagy a karbantartás hiánya okoz.

HAsznált motor esetén sokat elárul az eladóról, ha az idomok mögé kukkantva, koszos olajsáros blokkot, szivárgó telószimmeringet, bordásra kopot féktárcsákat, elnyalt fejű csavarokat talál az ember.
Oké, oké, nem kell elnézést kérni-bár örülök, hogy volt gyerekszobád- azért nem konkrétan egy valakinek címeztem, mert többen is elrontották.
Az attól függ hogy a szerelés vagy a motorozás a hobbid
bocsi benéztem ezt a szót kicsit.................
köszi szépen a felvilágositást akor tuti nsr...a karbicsonk a blokkhoz csatlakozik nem a hengerhez amugy berugokaros a gép...sp csak egyik ismerősöm nagyon gyanakodott és bogarat ültetett a fülembe..kössz szépen skacok
ugyan ilyen élőben is bár már új lánc szett van rajta ma tettem fel....
én azért vettme ezt, mert megbízom benne. látszik rajta hogy ütést nem kapott még, szóval afeladatát tökéletesen ellátná ha kéne neki. de ne kelljen neki én azt mondom.
de azért vettem használtan inkább mert így oylan áron amiért veszek egy 20 ezres sisakot, aminek a védelme szinte a semmivel egyenlő kapok egy kb 60 ezres sisakot.
én ezt vallom. sok sisakot láttam már meg próbáltma már, de nekem még mindig ez a módszer jött be a legjobban.
de örülök hogy tetszik.
Köszönöm Turner!
Tehát a paypal ajánlott, ahhoz meg számla kell... milyen rossz is kiskorúnak lenni. :D
Nem, nemkell. Köszi. Holnap feladom.... :)
körlámpás nsr-em még mindig eladó. igyény szerint friss műszaki. írányár 200
Nikházy Márk Levente
3860, Encs Petőfi út 62 E/3
Más kell még a feladáshoz?
kedves Márton,

a posta költség távolságtól és súlytól függ, Paypal meg az ajánlott meg a legtöbb eladó azt kér ugyanis ha valami baj van az áruval vagy átvernek akkor simán leemelik az illető számlájáról a pénzt és vissza kapod, tehát jobb ha van...itt is ugyanígy vannak licitálós meg fix áras termékek is...
Igazság az, hogy csak április-május felé vennék vasat, addig meg még sok minden változhat, néztem RG125-öt, TZR125-öt, de a DT125-is szóba jöhet.
szóval még van időm.
Azé köszi!
Hali, irtam tegnap este, hogy ird le a címeed.. mert nemkaptam meg, de még most sincs semmi a mailomon :S
ird már ide le léci..... vagy adj egy teló számot.. és holnap rádcsörgök mikor adom felfele
postaköltségek miszerint alakulnak? Mennyire jönnek ki? Jah és a paypalosdi az mindenképp kötelező, nem lehet utánvéttel csinálni?
Hali!
Nekünk még nem volt rossz tapasztalatunk, pedig nagyon sok mindent vásároltunk az Ebay-ról. Szerintem sok esetben korrektebb mint," tisztelet a kivételnek" sok Magyar eladó. A modellezéshez pl. majdnem mindent itt vásárolunk.
Szóval sok esetben megéri de nem mindig! A posta költsége miatt!
Oks, csak gondoltam megemlítem. Ha nem akarsz vele foglalkozni, akkor nem neked való.
Nem nagyon sürgetem, az ár/érték arány elég jó ahhoz, hogy szerintem 1 héten belül elvigye valaki, de még úgysem aktuális.
DPR
Vélemények ebay-ről? érdekelne a dolog mert az asszonynak szükséges lenne egy bukó. Az oldalon meg kb sz@rérhúgyér mennek a márkás sisakok, újonnan, méretben.
Szép sityka !
Grat hozzá, bár az ember feje szerintem megér egy új sisakot pár évente "szerintem" .
És húsz körül már lehet "jobb" kobakokat kapni. De mindenki a saját szerencséjének a kovácsa.