Nah most én nem akarom az eladást segíteni, de 50 alatt nincs full rendszer sportverzióba, gyárit meg nem is találsz újat, ha lenne is akkor az csillagos eget verné. Házilag nem lehet ilyet csinálni, és én legutóbb egy rozsdabogját találtam 12ért... szerintem azon az ezresen ne spórolj....
Teljesen más a blokkja, az NS blokkja az a Honda MTX olasz kiadás blokkjához hasonlít, vagy azzal egyezik. Berugó karos, másképpen vannak a henger tőcsavarjai, más helyen a víz felvezető járata, power szelep az mechanikus. Van külön NS re való 160 as illetve 180 as Pollini henger, próbálj meg olyat keresni. De a főtengelyt enni fogja fél évente.
Na ha 5 ért ide adod már postázhatod is holnap! Megnéztem, ha sima postai csomagként adod fel 1000 körül elhozzák. Vagy valaki aki ért hozzá megnézné ezt a postai díj kalkulátort :D http://www.posta.hu/csomag/
Utánvétellel bonyolítsuk le?
120ért vettem a körlámpásom papírostul. Gyakorlatilag csak festés kellett, meg az időszakos cserék: légszűrő, olajok stb. Nekem megérte és annyi pénzért ha ügyes vagy, akkor olyat is kifoghatsz, amivel ennyi gond sem lesz, mint az enyémmel.
sziasztok srácok ujjbol ide fordulok hozzátok nagyokhoz honda ns és nsr között motorikusan mekkora külömbség van 160 as polini felmegy ugyanugy az ns re mint nsr re? valamint mennyire éri meg felrakni? főtengelyt menyire terheli? válaszokat előre is köszönöm:)
Nekem másfél évig nemvolt... Minden bizonnyal nekedsem lessz, most volt kiégetve, kb fél hója, de én azóta nemis használtam, nekem csak fölös a garázsba áll. Ja meg ujjra is lett gyapotozva. :)
Persze, nekemis Macskalámpásom van :)
A tavasszal tervben van egy 125-ös nsr vétele(2körlámpás). Csak az igazság az hogy max230-250-et szánok a dologra. Papiros kellene, mivel A kor-os jogsim van.
Tudtok esetleg jobbat, eladót?
Érdekelne hogy mennyire megbízható masina ez a kicsike, olvastam hogy a vizet forralja, igaz ez?
Telók mennyire jók, amilyen utak vannak itt hunban...
Meg néztem az RS-aprilliákat, az vagy nsr?
Hobbi motornak kellene...
Köszi,
Vállalsz rá garanciát hogy nem lesz vele gond? :) Mert végülis annyira nemvészes, ha 6 ért ide adod 8 ból ide ér, 10 ből csini is lehet... és van is rá egy tizesem. am ez tuti Macska lámpásra való? Mart olyan fura a vége.
900 ft egy hőálló fújós festék. :) meg kb 100 ft egy csiszolópapír... :)
De ha megnézed, én nem találtam 12 alatt kipufogot... és amit találtam, azsincs a toppon.
De, 1000 ft ot még tudok belőlle engedni.
Ha érdekel irj.
Ennyi pénzért szerintem még a hülyének is nem hogy normális embereknek.Nekem abszolúte tök fölösleges ezért 3ezerért felújításra szoruló(bronzkefe,csapágy miegymás) önindító ELAAADÓÓÓ
hord93@freemail.hu
Amúgy van eladó önindítóm de felújításra szorul(csapágy,bronzkefe meg amit ilyenkor szoktam szerintem max egy ezrest kell rákölteni meg egy fél óra annak aki ért hozzá,én sajnos nem).
10.000ft körül szoktak menni a müködőképes bontottak én 3.000ftért oda adom!
Postával mindennel együtt még mindig fél ár alatt lennél.
Majd gondold meg.
ha megeggyezünk akkor utánvétellel ja. :)
http://www.posta.hu/csomag/
Utánvétellel bonyolítsuk le?
Persze, nekemis Macskalámpásom van :)
A tavasszal tervben van egy 125-ös nsr vétele(2körlámpás). Csak az igazság az hogy max230-250-et szánok a dologra. Papiros kellene, mivel A kor-os jogsim van.
Tudtok esetleg jobbat, eladót?
Érdekelne hogy mennyire megbízható masina ez a kicsike, olvastam hogy a vizet forralja, igaz ez?
Telók mennyire jók, amilyen utak vannak itt hunban...
Meg néztem az RS-aprilliákat, az vagy nsr?
Hobbi motornak kellene...
Köszi,
Jani
8év gyártóit szerintem...
De ha megnézed, én nem találtam 12 alatt kipufogot... és amit találtam, azsincs a toppon.
De, 1000 ft ot még tudok belőlle engedni.
Ha érdekel irj.
csak egy tip
hord93@freemail.hu
10.000ft körül szoktak menni a müködőképes bontottak én 3.000ftért oda adom!
Postával mindennel együtt még mindig fél ár alatt lennél.
Majd gondold meg.