Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Várom a képeket! Majd azért itt is írj ha elküldted!
Délután elküldöm a képeket.
pfú, most pontosan nemtudom... 1690-2200. De Ahogy emlékszem 1690 +-500 ft
max654@freemail.hu érdekel a dolog. postaköltség mennyi lehet?
Önindító ritka... szóval szerintem arra majd várnod kell.
Hát ha csak ez a baja akkor jó vétel lehet de olcsó húsnak híg a leve nagy többségben.
Alkatrészt amiket írtál 16-7ezer forintból lehet kb pótolni mert sok embernek van bontott NSR-e.
Mielőtt megveszed a blokkra szentelj nagy figyelmet mert ha kicsit vissza olvasol akkor nem rég volt pár hozzászólás a felújításról és 100.000ft körüli összegek is szóba kerültek.
De ennyi pénzért gondolom nem hibátlan a motor.
Remélem kifogsz valami jót
Sziasztok ma veszem meg életem 1. motorját egy NSR-t és amint olvasgattam itt is hírdetnek, keresenek motorjukhoz alkatrészeket esetleg egész motorokat. Szoval engem is érdekelne Körlámpáshoz oldal+has idom és egy önindító. Valamint szerintetek 85ezerér jóvétel egy NSR 125 a fentieknek hiányában?
Holnap rádcsörgök. És megbeszéljük a részleteket
Köszike :)
0670 257 3780
okés
Ugynézki am, hogy belement fater, ha tudok fuvart szerezni, akkor már akár holnap vagy holnap után is eltudnám vinni. :) Jah, meg rossz hejre szurtam az előzző hozzászólást, egy telószámot irj már léci :)
itt a számom 06702573780 csörgess meg és meg beszéljük én nagyából rá érek mert egy autó szerelőnél dolgozok bármikor hozhatod...
Egy telefonszámot, irj már léci erre a mailre, ha nemakarod ide kiirni-----Dj.szabo94@hotmail.com
köszönöm szépen, először megnézem a trafót, hogy az e a baj mert azt könnyebben ki tudom cserélni, ha nem lesz jó akkor még beszélünk róka okés?
Valaki tud Honda NS 125 F hez users manualt?
Hát, megbeszélem a feletessel, és akkor szólok..:) Hétköznap am eltudnád vállalni ? Meg nem akarok tolakodó lenni... :) De mennyi idő lenne, kb míg megcsinálnád? Mert.. Péntekre nekem kéne a motor :S:S
Azértis keresek ennyire szerelőt.
Debrecen mellet lakom berettyóújfaluban ha erre jársz akkor ugorj be és belőjük!ha ez neked nincs messze....
gyujtótekercsem van kompletten zsír állapotú ha kell menyit adsz érte?
Adj egy E-mail-t és küldök holnap képeket.
Nagyon jó állapotban van, most volt kiégetve....
Énis csak azért szedtem le mert találtam sport kiput.
hát... nekem zgy volt.. hogy amikor megvettem gyári fojtott volt...
Azt lecseréltem erre a fojtatlanra, akkor dobott kb 20-25 km/h-t meg a gyorsulásán volt inkább érezhető jobban, hogy fojtatlan rendszer van rajta...
Hát, Nyírlugosi vagyok (Debrecen környéke)
Az ára 7 e ft.
Érdekelne, milyen állapotban van képet tudsz róla? Hol van és mennyi? És neked a folytatlan dobott rá vagy a sport rendszer?
Sajnos márt nincs kb fél éve vitték el.
Nekem svájci van. Nekem nagyonsokat dobott rajta, végre kb 20km/h-t de gyorsulásra nagyon sokat.... a fordulat visszaesés attolis lehet, hogy dugócserés... :) De egy kompresszió méréssel megtudod.:)
Ha érdekel fojtatlan kipu, szolj. van 1 :):)
Akkor ki kellene pucolnod, mielőtt leégeted a powermtort/működtető izét.
HA nem jön könynen ki (szerintem nem fog:) akkor henger le, és bele kő tenni pár liter gázolajba-benzinbe pár napra.
Helo mindenki!
Van itt olyan akinek svájci macskalámpása van, és már cserélt rajta kipuffot? Mennyit dob rajta? Mert ez a 120 nem mondom hogy kevés de jobb lenne egy 150... Az a furcsa hogy 4. sebességig tök dinamikus kipörög pirosig, 5 ben még egy kicsit erősödik 4. hez képest de nem jelentős, 6. ban meg még vissza esik a sebesség, 6 ban nem nyit a power.... A másik kérdésem meg hogy: Nektek mikor kulcsot elfordítjátok kinyílik a power? Mert nekem van hogy erölködik egy fél msp ig de nem nyílik ki.
Próbáltam már.. leis irták itt fórumon .hogy hogy csináljam.... de valamiért nemmegy... :S meg lehet másbaja is van... :S mármint soakt kap az 1x biztos.... de lehet az olajzás is elállítódot... mert nagyon füstöl... de az lehet a sok benya miatt... ezért akarom elvinni szerelőhöz.. megcsinálnám én.... csak nemnagyon van rá időm... hogy állítgassam :S