Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

a japán vagy nemtom melyik verzión valóban van berugókar(szerelési könyvbe is berugókaros van)
Sziasztok, nézzétek csak mit találtam a hirdetések között, igazi unikum....SP változat, üléstakaróval, gázos hátsó telóval és !berugókarral, na meg egyedi fényezéssel.... .....valaki látott már ilyet közelről??
Hali! Megtudná valaki mondani h hol van az NSR-ben a powert/RC szelepet működtető motor?
150-160-al mennek.az elektromos poweresek.
megfelelő lejtő esetén ez az érték fölkúszhat 300ig is akár a TZRnél
üres jelző van rajta, távolsági fényszóró (kék visszajelző) meg irányjelzőnek a visszajelzője :D majd csinálok róla fényképet....amúgy 89-es, de 92-be rakták forgalomba

nsr-nek sokmindentől függ a vége, de kb. 160
Amugy az NSRnek mennyibe van a végsebessége?
erre felé 1NSR van de az se ilyen már és a polgárörségé
LOL!!
ne monnd má h még nem láttál ilyen NSR-t?!
asszem ez a 90 es tipus me nekem is iloyen van csak a híd nincs rajta XD de egy idomcserével ugyanolyan lenne mint az
hehe
na de mosmá ilyet is láttá !!! XD
ugy tom h üresjelzö meg mittomén
jó de milyen visszajelzők???mit jeleznek?
azon kis visszajelzök vannak!! Z3!, műanyagbol van , piros színű
micsoda???ne má....az a kormány fölötti piros híd az mia ...-. valaki mongya má meg
Veled mi van???

Az egy tankpad egy műanyagon ami az ülés és a tank között van.. ez valami leszedhető cucc
deee az a híd a kormány fölött!!!az mi?
nincs ott semmi....vagy nem tom mire gondolsz! ezen a képen egy kicsit jobban látszik a tank!
az a piros a tank tetjén
Arra gondolsz ami a tank és az ülés között van? Az a fehér?

Az egy kendő...csak úgy oda van rakva, hogyha tankolunk bele benzint, akkor legyen mivel megtörölni....
miazaz izé a tankon?
Hello !
Aprilia AF" Futurába való főtengely kéne nekem... mennyiért tudok szerezni és hol ? :S
Hali!2-2 dl,én kemény telóolajat tettem bele repsolt.
Gratula!Nem tudnék hozzáirni semmit,tényleg ilyen Ő!
na úgylátszik mindenki jó példával jár elő úgyhogy vegyeketek NSR-t....
Hehe az én NSR-en 86-os szval ő a rangidős ! De nemsokat tudok róla mondani mivel akadnak gondokl de nem műszakilag csak vannak tényezők ami miatt nem járhatok vele de nem motorhibák miatt