Sziasztok, nézzétek csak mit találtam a hirdetések között, igazi unikum....SP változat, üléstakaróval, gázos hátsó telóval és !berugókarral, na meg egyedi fényezéssel.... .....valaki látott már ilyet közelről??
üres jelző van rajta, távolsági fényszóró (kék visszajelző) meg irányjelzőnek a visszajelzője :D majd csinálok róla fényképet....amúgy 89-es, de 92-be rakták forgalomba
LOL!!
ne monnd má h még nem láttál ilyen NSR-t?!
asszem ez a 90 es tipus me nekem is iloyen van csak a híd nincs rajta XD de egy idomcserével ugyanolyan lenne mint az
hehe
na de mosmá ilyet is láttá !!! XD
Hehe az én NSR-en 86-os szval ő a rangidős ! De nemsokat tudok róla mondani mivel akadnak gondokl de nem műszakilag csak vannak tényezők ami miatt nem járhatok vele de nem motorhibák miatt
nsr-nek sokmindentől függ a vége, de kb. 160
ne monnd má h még nem láttál ilyen NSR-t?!
asszem ez a 90 es tipus me nekem is iloyen van csak a híd nincs rajta XD de egy idomcserével ugyanolyan lenne mint az
hehe
na de mosmá ilyet is láttá !!! XD
Az egy tankpad egy műanyagon ami az ülés és a tank között van.. ez valami leszedhető cucc
Az egy kendő...csak úgy oda van rakva, hogyha tankolunk bele benzint, akkor legyen mivel megtörölni....
Aprilia AF" Futurába való főtengely kéne nekem... mennyiért tudok szerezni és hol ? :S