Hi! A kipuff tuning nem hátsó dob csere. A dob alig szól bele a gázlengésbe, az hangtompító. A REZO a lényeg és az ahoz kalibrált dob, viszont más REZOhoz teljesen át is kell fúvókázni. Ha ugyanolyan csak a neve más akkor meg minek? Ezek a motorok tisztességesen felvannak húzva annyira amennyi jó neki, a verseny motorok sokkal erősebbek de minden más rajtuk. Komolyabb anyagból kell a hajtókar dugó főteng stb. Más REZO, más fordulat, más teljesítmény görbe. A 125crossok 10-15LE-vel többek, de alig motorozható nem csúcson. Jó utat mindenkinek:B.
Sziasztok!
tudom hogy nem RG fórum,de van NSR-em szal ide írok.
NSR mellé vettem a napokban egy 94-es Suzuki RG-t(alkalmi vétel)
Rossz a blokja,ezért szét kell húzni,addig oké is mert NSR-t megtudtam csinálni,de ennél megakadtam,le van bontva az egész,asztalon van a blokk,minden leszedve az utolsó csavarig de a két belső blokkfal nem jön szét(vagyis alul meg oldalt igen de felül nem,pedig ninc smár benne csavar ami fogná,feszítettük ütöttük de semmi,mi lehet??
Nspolini!
neked milyen tuning van a motorodon?
mert én is akarom, csak nem tom hogy mit érdemes benne, (karácsonkor ARROW rendszer lesz rajta kipuffnak)
szal hogy fogaskerekeket cseréljek, nagyobbra kisebbre, vagy hengert tuningoljam?
Az úgy tökéletes. Én valószínüleg a Dunaújvárosi Honda Highwayhez fogok menni egy állapotfelmérésre.
Tökre meglepődtem, mert a honlapjukon a szerviz menüpontban egy nsr van megfosztva idomaitól . Gondolom akkor az enyémet is elválalják...
Meg mondjuk az se lenne hátrány ha olcsón megúsznám ezt a dolgot
Az is rohadt nehezen jött szét de elég kitartó voltam és sikerült.
tudom hogy nem RG fórum,de van NSR-em szal ide írok.
NSR mellé vettem a napokban egy 94-es Suzuki RG-t(alkalmi vétel)
Rossz a blokja,ezért szét kell húzni,addig oké is mert NSR-t megtudtam csinálni,de ennél megakadtam,le van bontva az egész,asztalon van a blokk,minden leszedve az utolsó csavarig de a két belső blokkfal nem jön szét(vagyis alul meg oldalt igen de felül nem,pedig ninc smár benne csavar ami fogná,feszítettük ütöttük de semmi,mi lehet??
nem mintha a motor szar lenne csak nekem is ugyan ilyen van
de rendszám nélkül!!
Rendszámos, 1év müszakival, meg felújított blokkal.
Neked milyen NSR de van????(évjárat)az enyém 1989 ns125R
neked milyen tuning van a motorodon?
mert én is akarom, csak nem tom hogy mit érdemes benne, (karácsonkor ARROW rendszer lesz rajta kipuffnak)
szal hogy fogaskerekeket cseréljek, nagyobbra kisebbre, vagy hengert tuningoljam?
Tökre meglepődtem, mert a honlapjukon a szerviz menüpontban egy nsr van megfosztva idomaitól . Gondolom akkor az enyémet is elválalják...
Meg mondjuk az se lenne hátrány ha olcsón megúsznám ezt a dolgot