Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

egy 4t hangjában nincs erő, hallanál egy ns400at, az tényleg odabasz.
Ha egy swiftnek olyan hangja van mint egy 600 gixxernek, akkor az elég odabasz gép lehet :D örülnék én olyannak!
Csőtök. Látom elég nagy vita abból, hogy milyen hangja lehet egy 125ös 2t-nek. Engem is kezd már érdekelni a dolog, szóval szerintem a további viták elkerülése érdekében töltsetek fel hangot vagy videót a mocitokról és tisztázva lesz az ügy. Ráadásul lehet majd csodájára jár mindeki majd a mocinak a szép hangja miatt, így meg csak a vita van belőle.
csátok
megígérem ha megtudom elmondom De majd lehet megmérem mien adatokkal rendelkezik és csinálj egy ien dobot és próbáld ki
te figy már ki mondta hogy 600ccm-es hangja van? és ha ennyire nemhiszed akkor gyere le Békésre beindítom neked és meglátod hogy nincs igazad
a lényeg hogy semmi pénzért sem ülnék fel rá
háát igaz ,de az ignis hátramenetbe van olyan hangja
Hát tegnap halottam egy fazert pont olyan hangja volt mint ignisunknek amikor tolatsz
a 600-as 4t-s meg a swiftes válaszodra csak ez az én válaszom:
Hát azért hasonlítsd már ösze 1 swift meg 1 gixxi hangját azér az közel nem ugyan az
Hát nekem a te motorodon a kipuff elég házinak tünik !
De ha már annyire jó a hangja akkor monnd meg mért ilyen jó h az enyém is jó legyen!
Egy 600as 4hengeresnek pont olyan hagja van mint egy szar swiftnek, semmi különös nincs benne, egyszerűen unalmas.
Az hogy minek a hangja szar szerintem relatív.Nem kéne leszarozni más játékát, mert lehet hogy neki ez a szép
Figy én nem akarok kekeckedni,de ahogy elnéztem a mocid rendszerét + dobát láttam ,hogy hasonló(ugyanúgy kidomborodik a rendszered) mint az egyém .
úgyhogy térjünk ell a témáról mert a tiednek is sztem olyan kávédaráló-légkalapácsos-2t-125-ösös hangja van = és ezeknek szar hangjuk van ,MERT be kell vallani ,hogy egy 600-nak sokkal öblösebb hangja van...
jah és mondjuk neked lehet ,hogy máshogy hallod a tied hangját ,de biztos ,hogy nem egy 600 hangja van a tiedben.
ÉS CSAK a nagymociknak van szép,öblös,dübörgös-ám nem hangos HANGJUK!
Hello! Nálam is jön a téli felújítgatás . Le szeretném fényeztetni a 90es NSR-emet repsolra vagy vmi még egyedibbre nem tudtok vkit aki ezzel foglalkozik? Itt a környéken már keresgéltem de nem nagyon találtam senkit. Aztán majd telószimeringeket is akarok cserélni, esetleg a féknyergeket is átfujom, + a kipuff is rozsdás azt is lekéne fújni + esetleg egy akropovic vagy remus feliratot pingálni a dobra . Ja és még egy kérdésem lenne, van egy olyan problémám a mocival h nem igazán fog rajt az első fék, pedig új fékbetétek vannak benne. (talán ráfolyik a telóolaj a tárcsára ), nagyon kell tépnem a fékkart ahhoz h lassuljon valamennyire, és az az érdekes az egészben h alig fog az első fék de mégis gyakran megcsúszik az első kerék , ez miatt már voltak gondjaim (esetleg a gumira is ráfolyik a telóolaj ) Tudja vki a megoldást? Bocs a kisregényért , és kössz a válasokat!
köszi a dicsérést a moccomra nekem is nagyon teccik ezért is vettem meg
meg a hangja miatt
Szép motor! Amúgy a hang az szubjektív dolog, mindenkinek más tetszik. Nekem pl a V2-esek nagyon bejönnek. Nem is lehet összehasonlítani egy NSR-t monduk egy SV1000-ressel. Amúgy az enyémen is ilyen kipuff van... legalábbis ránézésre nagyon hasonló.
Szép moci.
A motorom egy 86-os NS125R 2T-s és ha te meghallanád ennek a hangját megváltoztatnád a véleményed küldök egy képet amin jól lécik a kipu! de ennek nem kávédaráló hangja van elhiheted
Akkor minek van szép hangja?
Mert én még szép hangú 4t-t nem halottam, talán a hd-nak van türhető hangja.
Na erről beszélek én is.
Jó dolog a kétütemű, mert pörög és erős, viszont füstöl, és csúnya hangja van. Ha ezekkel a dolgokkal megbékélsz, jól fogod érezni magad a gépen.
Amúgy én nem is szeretem ha nagyon hangos a seggem a alatt a vas, mert:
1.: A barátnőm anyja felébred, ha késő este érkezem hozzájuk
2.: Bután bámul mindenki az utcán
3.: Megsüketülök
Hallod !
szegény srácot ne basztassad már ilyen kályhacsöves hülyeségekkel!!!
2t,125ccm = 100% ,hogy nem lessz öblösebb hangja !!!
ha öblös hangot akarsz akkor vegyél egy 4t mittomén 250 felettit!!!
jah!
és kíváncsi lennék a te nagy öblöshangú motorodra (sztem a tiednek is kávédaráló hangja van főleg ha 125-ös 2t)
Hát biztos így van. Én mindenesetre nem vagyok olyan nagy hangmániás, egy henger, 2 ütem, kis köbcenti, hadd pöfögjön leszarom, csak menjen.
Amúgy ha akkusztikus élménnyel akartok gazdagodni, felteszek pár videót egy R1-ről és egy GSXR 1000-ről... :)
figy hegessz oda a végére egy kájhacsövet aztán nemtom tovább:D
vagy fúrd szét 10-es fúróval és nagyobb hangja lessz
Bocs nem akarlak elkeseríteni de ha hallanád az enyémnek mien hangja van nemmondod meg hogy 125-ös nagyobbnak tűnik ojan állat hangja van