Csőtök. Látom elég nagy vita abból, hogy milyen hangja lehet egy 125ös 2t-nek. Engem is kezd már érdekelni a dolog, szóval szerintem a további viták elkerülése érdekében töltsetek fel hangot vagy videót a mocitokról és tisztázva lesz az ügy. Ráadásul lehet majd csodájára jár mindeki majd a mocinak a szép hangja miatt, így meg csak a vita van belőle.
csátok
Figy én nem akarok kekeckedni,de ahogy elnéztem a mocid rendszerét + dobát láttam ,hogy hasonló(ugyanúgy kidomborodik a rendszered) mint az egyém .
úgyhogy térjünk ell a témáról mert a tiednek is sztem olyan kávédaráló-légkalapácsos-2t-125-ösös hangja van = és ezeknek szar hangjuk van ,MERT be kell vallani ,hogy egy 600-nak sokkal öblösebb hangja van...
jah és mondjuk neked lehet ,hogy máshogy hallod a tied hangját ,de biztos ,hogy nem egy 600 hangja van a tiedben.
ÉS CSAK a nagymociknak van szép,öblös,dübörgös-ám nem hangos HANGJUK!
Hello! Nálam is jön a téli felújítgatás . Le szeretném fényeztetni a 90es NSR-emet repsolra vagy vmi még egyedibbre nem tudtok vkit aki ezzel foglalkozik? Itt a környéken már keresgéltem de nem nagyon találtam senkit. Aztán majd telószimeringeket is akarok cserélni, esetleg a féknyergeket is átfujom, + a kipuff is rozsdás azt is lekéne fújni + esetleg egy akropovic vagy remus feliratot pingálni a dobra . Ja és még egy kérdésem lenne, van egy olyan problémám a mocival h nem igazán fog rajt az első fék, pedig új fékbetétek vannak benne. (talán ráfolyik a telóolaj a tárcsára ), nagyon kell tépnem a fékkart ahhoz h lassuljon valamennyire, és az az érdekes az egészben h alig fog az első fék de mégis gyakran megcsúszik az első kerék , ez miatt már voltak gondjaim (esetleg a gumira is ráfolyik a telóolaj ) Tudja vki a megoldást? Bocs a kisregényért , és kössz a válasokat!
Szép motor! Amúgy a hang az szubjektív dolog, mindenkinek más tetszik. Nekem pl a V2-esek nagyon bejönnek. Nem is lehet összehasonlítani egy NSR-t monduk egy SV1000-ressel. Amúgy az enyémen is ilyen kipuff van... legalábbis ránézésre nagyon hasonló.
A motorom egy 86-os NS125R 2T-s és ha te meghallanád ennek a hangját megváltoztatnád a véleményed küldök egy képet amin jól lécik a kipu! de ennek nem kávédaráló hangja van elhiheted
Na erről beszélek én is.
Jó dolog a kétütemű, mert pörög és erős, viszont füstöl, és csúnya hangja van. Ha ezekkel a dolgokkal megbékélsz, jól fogod érezni magad a gépen.
Amúgy én nem is szeretem ha nagyon hangos a seggem a alatt a vas, mert:
1.: A barátnőm anyja felébred, ha késő este érkezem hozzájuk
2.: Bután bámul mindenki az utcán
3.: Megsüketülök
Hallod !
szegény srácot ne basztassad már ilyen kályhacsöves hülyeségekkel!!!
2t,125ccm = 100% ,hogy nem lessz öblösebb hangja !!!
ha öblös hangot akarsz akkor vegyél egy 4t mittomén 250 felettit!!!
jah!
és kíváncsi lennék a te nagy öblöshangú motorodra (sztem a tiednek is kávédaráló hangja van főleg ha 125-ös 2t)
Hát biztos így van. Én mindenesetre nem vagyok olyan nagy hangmániás, egy henger, 2 ütem, kis köbcenti, hadd pöfögjön leszarom, csak menjen.
Amúgy ha akkusztikus élménnyel akartok gazdagodni, felteszek pár videót egy R1-ről és egy GSXR 1000-ről... :)
csátok
De ha már annyire jó a hangja akkor monnd meg mért ilyen jó h az enyém is jó legyen!
úgyhogy térjünk ell a témáról mert a tiednek is sztem olyan kávédaráló-légkalapácsos-2t-125-ösös hangja van = és ezeknek szar hangjuk van ,MERT be kell vallani ,hogy egy 600-nak sokkal öblösebb hangja van...
jah és mondjuk neked lehet ,hogy máshogy hallod a tied hangját ,de biztos ,hogy nem egy 600 hangja van a tiedben.
ÉS CSAK a nagymociknak van szép,öblös,dübörgös-ám nem hangos HANGJUK!
meg a hangja miatt
Mert én még szép hangú 4t-t nem halottam, talán a hd-nak van türhető hangja.
Jó dolog a kétütemű, mert pörög és erős, viszont füstöl, és csúnya hangja van. Ha ezekkel a dolgokkal megbékélsz, jól fogod érezni magad a gépen.
Amúgy én nem is szeretem ha nagyon hangos a seggem a alatt a vas, mert:
1.: A barátnőm anyja felébred, ha késő este érkezem hozzájuk
2.: Bután bámul mindenki az utcán
3.: Megsüketülök
szegény srácot ne basztassad már ilyen kályhacsöves hülyeségekkel!!!
2t,125ccm = 100% ,hogy nem lessz öblösebb hangja !!!
ha öblös hangot akarsz akkor vegyél egy 4t mittomén 250 felettit!!!
jah!
és kíváncsi lennék a te nagy öblöshangú motorodra (sztem a tiednek is kávédaráló hangja van főleg ha 125-ös 2t)
Amúgy ha akkusztikus élménnyel akartok gazdagodni, felteszek pár videót egy R1-ről és egy GSXR 1000-ről... :)
vagy fúrd szét 10-es fúróval és nagyobb hangja lessz