Ne vágdossátok szegény NSR-ek kipufogóját:)
énis gondolkodtam hogy kéne valami hangos dob rá,
KEll venni egy direktszűrőt. www.pinkmotors.hu-ból. 2ezer ft,és nagyon jó hangja lesz tőle,hangosabb a légszűrőn beszívott levegőnek a hangja mint a kipufogónak,nagyon szép kis öblös hangja lesz tőle.
Hát ez durva! tegnap leszedtem a kipumat belenéztem a dobba és miotláttam?:Azt ami aképen van! A kipufogó dobom lényegében csak egy cső mivel semmi dob szerepet nem játszik csak burkolat van rajta akkor nemtom mér van ien brutálkirály hangja
Hát gyerekek, ennek a CBR-nek télleg kegyetlen hangja van!! Ez nem varrógép hanem traktor!! húú... Én is le szeretném cseréltetni a dobot v. az egész rendszert még nemtom. Pedig a mostani kipuffom is nagyon szép
De inkább ne nézzétek meg.
az teccene ha csinálnál egy vidcsit róla
és akkor már egy másik videót is csinálhatnál amivel rendesen közelről körbejárod a kipucfodat
és akkor talán én is tudnék vmi hasonlót csinálni...
de sejtem hogy lehetne házilag brutallle végdobot csinálni
és remélem lesz rá időm infom és anyagom
de azéer nagyon nagy szivességet tennél a vidcsival :D nemag legalább hallanám a hangját
előre is köszike, nameg mindenkinek aki írt és aki kritizált... hehe....
az e-mailom: krst@citromail.hu
Amugy itt egy videó egy CBR 125 ről!!!!!!! CBR!!!! és ráadásul 125 ös!!!! és mikor meghallottam aszittem leesek a székről !!!
Nem tom de sztem házi a dob rajta, de olyan hangaja van....
Ja a cbr 125 meg nem jön be. Egyik ismerősömnek van, jó kis megbízható gép, de a hangja inkább varrógép, mint kávédaráló és nagyon nem megy... 16 paci asszem. Viszont nem füstöl annyira mint egy 2T.
Ha engem kérdeztek hangra egy SV1000-esnek nincs párja. Hacsak nem a Simsonom rezonátoros auspuffal. Reccs-reccs-reccs-reccs-reccs, kb ilyen. Lesnek is az utcán h ha ilyen hangos mé nem megy. Meg fáj is a szívem hogy el kell adnom, 2 lityóból megáll 100 km-en... De csakne álljon már 2 motor a garázsban.
Fearles!
én nemazt írtam(remélem) ,hogy a tiednek 600ccm -es hangja van hanem ,hogy onnantól kezdődnek az öblös ,szép hangok...
a 125-ösöknek mind (amit már sokszor leírtam) hangjuk van.
250-400 cm3-ig egyértelműen a 2T jobb teljesítményben, de hangaban egy 600-as vagy 1000-es (akár 250)es 4T gépet semmi sem utánozz le!! Abban bármikor robbánásra kész masszív erőt érezni, szerintem összehasonlíthatatlan egy 2T-vel, de kis cm3-ban egyértelműen a 2T a jobb, még talán hangra is, 125ben fölösleges erőlteti a 4T-t,m mert sztem még a hangja sem sokkal jobb ( ha egyáltalán jobb...), teljesítményről nem is beszélve.
szerintetek egy 1 éves Arrow rendszer a motoromhoz megéri a 60e forintot???
énis gondolkodtam hogy kéne valami hangos dob rá,
KEll venni egy direktszűrőt. www.pinkmotors.hu-ból. 2ezer ft,és nagyon jó hangja lesz tőle,hangosabb a légszűrőn beszívott levegőnek a hangja mint a kipufogónak,nagyon szép kis öblös hangja lesz tőle.
De inkább ne nézzétek meg.
és akkor már egy másik videót is csinálhatnál amivel rendesen közelről körbejárod a kipucfodat
és akkor talán én is tudnék vmi hasonlót csinálni...
de sejtem hogy lehetne házilag brutallle végdobot csinálni
és remélem lesz rá időm infom és anyagom
de azéer nagyon nagy szivességet tennél a vidcsival :D nemag legalább hallanám a hangját
előre is köszike, nameg mindenkinek aki írt és aki kritizált... hehe....
az e-mailom: krst@citromail.hu
Nem tom de sztem házi a dob rajta, de olyan hangaja van....
itt a link:
video.google.com/videoplay?doc...
nagyon brutál...
nem álmodom ilyen hangról az én régi 2T-m re de egy hasonló nyitott dob nekem is jól jönne
és akkor ezzel a téma le is van zárva (részemről)
én nemazt írtam(remélem) ,hogy a tiednek 600ccm -es hangja van hanem ,hogy onnantól kezdődnek az öblös ,szép hangok...
a 125-ösöknek mind (amit már sokszor leírtam) hangjuk van.