Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Leveszed a burkolatot a jobb oldalárol. És a vízpumpánál lehuzod az egyik csövet a külsöt azt könnyeb és ott kifolyik belőle majd az összes víz. Utánnatöltéshez pedig le kell venni a tankot és ott lesz egy kis tartály. Leveszed a kupakot róla és ott mehet bele a fagyáló de előttte rakd vissza a csövet ahol leeresztetted a vizet belőle. Légtelenítés majd tank + burkolatok visszarak.
HELP!!!
Valaki legyen oly kedves és mondja már meg hogy hol kell leereszteni a hűtővizet hogy ki tudjam cserélni fagyállóra ! Ez az első tele Nálam és még nemtom mi hogy van
főtengelyen!általában ott szokták megadni!
Nem tudjátok keréken vagy főtengejen van 30 lovas a gyárilag a gép?
de nekem akkor is kell üléstakaró!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!majd ha csajt viszek leveszem de hát úgyis 50-es
Iggen! Ellenben nem is fog úgy gyorsulni a motorod, többet fog fogyasztani, stb, stb...
Viszont ezek tudatában is inkább a csajra szavaznék.
Van benne igazság! Felszedsz egy jó csajt mögéd és sokkal jobban fog kinézni esztétikailag
Minek az rá? Dobj fel egy csajt az jobban mutat ha már tuningolgatsz:D
hááát ha így folytatjátok az lesz!! úgyhogy inkább adjátok el
Lopjál
valaki szerezzen hátsó üléstakarót!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!
ilyet: jó törötten is csak legyen meg a nagyrész!
www.subimotor.try.hu

de itt csak bontottat találsz!!!!
csa all
valaki nem tudna nekem olyan linket vagy hirdetest adni amibe nsr125-oshez van uj plexi kipufogo dob vagy hatsolabtarto ???
Lenne nekem is egy kérdésem: nem tud vki egy olyen weboldalt ahol lehet rendelni olyan 15x15 cm-s matricat? Ugyanis kitört az indexem aztán meglett hegesztve meg a festék is lejött, szal így elég ronda.(GSXR feliratot már találtam, az pont jó lenne, de azt mégse tehetem rá egy honda NSR-re )
hali! toy
Honda márkakereskedésben 8000 Ft a legolcsóbb lánc
Ja meg azt szeretném még metudni h menniybe kerül rá egy új lácn ami nem vészesen drága de jó is
Valaki tudna nekem segíteni hogy milyen fogaskereketeket tegyek az NSR-emre(93-as)
Most elől 13 hátul meg 34-es van de sajnos a 80 kilómmam meg a magasságommal a 6.-at már nem nagyon szereti. Régebben volt rajta elől 12 hátul 38-as az jó volt gyorsult faszán de a vége csak 140 volt ami mondjuk nem volt rossz de jobb lett volna ha még megy. Szerintetek milyen az az összeállítás amit még bírna alattam????? És még jól is gyorsulna
Magyarul ne b@szogassam? Nekem leginkább abban a bizonyos lukban (5000 környékén) hiányzik egy picit több kakajó. Csak azt a lukacskát kéne betömni és akkor nem panaszkodnék. Lánckerék?
Lakihegyi bontóban van egy tükörtartó, 5000ft az ára úgytudom. 0620-467-9508 a száma(hétvégén azthiszem ki van kapcsolva
én egy motorrevüben találtam!
basszameg...
ma elementem motorozni egy haverommal, és mi történt, hát nem eldőltem? XD
és letört a tükröm de a tükörnek semmi baja hanem a foglalatának.... tövestül letört
elmentem a honda whéli hez és ott azt mondták hogy a gyári alakatrész oda 11570Ft
nem tudtok egy motorbontót ahol valszeg van NSR bontva? Sztem a majosháziban van, de azért gonoltam +kérdezem
jah és hogy NSPOLINI te használtan hol vetted ezeket a tuningokat?
köszi
hi!én szerencsés vok mert olcsó volt a henger:30e bontóban(de hibátlan) a 30 as del"orto karbi:15e , polini hajtókar az olyan 20e körül.ja de a hengerhez még kellett dugó gyűrü :( a fúvóka az a babetta főfúvókával megeggyezik csak feldörzsáraztam ezek az alkatrészek újan csillagászati árakban vannak(ha vannak)
nspolini!
Nekem is ugyanilyen mocc-om van. Persze nincs rajta ilyen durva tuning... még. :) Kérdés: Mennyibe fáj egy ilyen polini henger és a vele járó átalakítások plusz költsége(Karbi, fúvóka, mi köll bele)?