szia ha még segíthetek akkor szivesen teszem
a visszairatás úgy néz ki hogy ha pl fél évre irattad ki akkor fél év után ingyen visszarakják ha meg előbb szeretnéd akkor 1800 fttól-3500ft ig lesz kb eközött a visszairatás abban az esetben ha nem véglegesen irattad ki!
mert ha igen akkor itt a vége nincs tovább!
nekem drz-tavaly előtt 1800 ba került! össz vissz! de csak ideiglenesen vonattam ki!
és csak a polgármesteri hivatalba kell bemenned ahol a forgalmit intézik motorpapír-forgalmi-gépjármű ügyintézés!
remélem tudtam segítteni!
bemész sorszámot huzol..megmondod hogy visza szeretnéd állítani--kapsz egy csekket és feladod visszaviszeda bizonylatot és utána már ketzedbe is nyomják a friss papírt hogy visszaállítottad!
ennyi
cak pakk 2 óra max!
széles utat fiatalok vigyázzatok magatokra már nem egy haverom halt meg motoron a városban!pl utoljára 125 honda nsr rel!
AMBIKA: India, tűrhető minőség VASPERSELYBE.
NiCaSil-ba nem szabad beletenni, vasba jó, nem ragad meg, mivel hatalmas illesztései vannak.
Egy AssoWerke vagy Wössner-nél sokkal inkább hordós a dugó, csak az a lényeg, hogy ne megfúrasd és utána vedd hozzá, hanem keress olyan szakit, aki dugóhoz fúrja, dugattyú gyári illesztéshézagok alapján.
A különbség kb. annyi mint a Mauser és az AK-47 között.
Mauser pontos-precíz-bivaly, AK-47 nagy hézagokkal de azért működik.
Még annyit, hogy amíg egy Wössner kovácsolt, tehát NEM TÖRIK, vagy csak nagyon nehezen, addig az AMBIKA minthogy öntött, így törhet. De ez extrém eset.
Jó olajzásnál közel annyit elmegy mint drágább társai,
nem győzöm hangsúlyozni: VASPERSELYBEN.
NiCaSil-nál kizárva, bele ne tedd.
DPR
Erről van valami tapasztalatotok:http://etbike.com/index.php?ca... A páromnak lessz a motor,aki most tanúl motorozni.tehát nem lessz hajtva.20ezerért nem vennék dugót bele. Szerintetek?
tavasszal vissza szeretném iratni a fogalom az nsr emet ki lett vonatva a forgalomból valaki el tudná mondani nekem hogy hogyan müködik hova kell elöször bemennem és kb mennyibe fog fájni válaszotok köszönöm
Szia!
Olyan kérdésem lenne hogy mivel számolják ki hogy mekkora rezonátor kell egy adott motorra?Gondolom valami programmal.
Nagy vonalakban elmondanád ennek a menetét?Szeretnék egy kicsit jobban belefolyni a 2T motorokba, de szigorúan saját felhasználásra, kísérletezgetni.
Bocsi hogy téged zargatlak vele de úgy tudom hogy elégé otthon vagy a 2T motorokban.
Üdv
sziasztok egy ojan kérdésem lenne hogy az 125ös nsr be hogyan kell a váltóólajat lecserélni? a töltönyilást látom de a leengedöcsavart azt nem elöre is köszönöm a segitséget. üdv
a visszairatás úgy néz ki hogy ha pl fél évre irattad ki akkor fél év után ingyen visszarakják ha meg előbb szeretnéd akkor 1800 fttól-3500ft ig lesz kb eközött a visszairatás abban az esetben ha nem véglegesen irattad ki!
mert ha igen akkor itt a vége nincs tovább!
nekem drz-tavaly előtt 1800 ba került! össz vissz! de csak ideiglenesen vonattam ki!
és csak a polgármesteri hivatalba kell bemenned ahol a forgalmit intézik motorpapír-forgalmi-gépjármű ügyintézés!
remélem tudtam segítteni!
bemész sorszámot huzol..megmondod hogy visza szeretnéd állítani--kapsz egy csekket és feladod visszaviszeda bizonylatot és utána már ketzedbe is nyomják a friss papírt hogy visszaállítottad!
ennyi
cak pakk 2 óra max!
széles utat fiatalok vigyázzatok magatokra már nem egy haverom halt meg motoron a városban!pl utoljára 125 honda nsr rel!