Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na srácok...Honda szétborítva.
Az első villát nem tudtam kivenni, próbáltam azt a 29-es csavaranyát
ott a gyújtáskapcsoló mellett, de nem mozdult.
Viszem Honda szervízbe, csak a hátsó kerék meg az első kerék van bent, teljesen lebontottam, váz.
Még egy donort ugyanígy elkészítek, beviszem a kettőt mikrobusszal és kicserélik a főváz bal oldalát a két motor között.
Hali Srácok!
Sajnos méret probléma miatt megválnék vagy esetleg nagyobb méretűre cserélném Scott Leathers márkájú kivehető protektorú(váll,könyök) full fekete(tiszta ghost rider)bőrkabátom(2mm vastag boci bőr az egész).
Kb 180-185cm magas emberkére jó én tavaly nyáron vettem az Egyesült Királyságban amúgy a kabát is made in UK.
Magyarországon nem nagyon láttam ezt a márkát de több Mann TT-s versenyző ilyen márkájú ruhában tolja.
Teljesen szuper állapotú csak pár órát motoroztam benne, de néha utcán is hordtam nagyon kényelmes úgy is.
25.000ft-ért adnám és bocsi hogy itt hirdetem csak gondoltam a típustársaknál is megpróbálom.
Ha valakit érdekel küldök képeket.
hord93@freemail.hu
Igen,egyforma motorunk van és szerintem korban is azonosak!Nem tudom mennyiért vetted de ha most szétbontod akkor sokat buksz rajta.Szerintem!De ha megcsinálod akkor még sokáig használhatod!
Köszi!
Mondjuk nekem még lesz egy műszaki, viszont a bizti olcsóbb lesz, de az illetékem nem lesz sokkal kevesebb, hiába lenne csak 5000, de fizethetek mindenki helyett aki nem írta át :(
NEm is vészes :)
Meglátjuk, ez napokon belül eldől. Egyébként ahogy nézem Tesó vagy, ugyan ilyen a Hondád
Törzskönyv kiállitási illeték:6.000

Forgalmi engedély kiállitási illeték:6.000

Gépjármű vagyonszerzési illeték:14.376

Összesen:26.375

Eredetiségvizsgálat:17.000

Felelősségbiztositás:12.012

Szóval mindez:55.388.

Ennyibe kerül egy 600 ccm es motor átiratása.
Törzskönyv kiállitási illeték:6.000

Forgalmi engedély kiállitási illeték:6.000

Gépjármű vagyonszerzési illeték:14.376

Összesen:26.375

Eredetiségvizsgálat:17.000

Felelősségbiztositás:12.012

Szóval mindez:55.388.

Ennyibe kerül egy 600 ccm es motor átiratása.
Ma irattam át:)
Szevasz!
Én nem bontanám szét!Ha rendesen megcsinálod sok kellemes motorozásban lesz részed!
Ők sem vették észre. Rejtett helyen van amikor idomos.
Az én mocim segédváza "külön életet élt", a fő részhez képest... hiányzott egy csavar. 3 deci olaj volt benne, valamint kopott fékek és törött idomok. Mégis friss műszakival vettem.
Húdefakiz horvátklári?
A hasított küllős, fordított, gyöngyház kirakásos főtengellyel, nem?:D Horvát Klári féle összerakású
Amúgy törött vázzal hogyan kapott műszakit? :D
A srácnak van, 300ra feltúrva, friss festéssel jelenleg kosárban, és rendszámos 25ös érdekli. Cserébe beajánlaná, mert kézben nincs neki csak 1 kilója...
ahoz volt szerencsém. jó gép volt
eggen, és dobfékes mindegyik.
Ma már vizsonylag ritka.
akkor tudom meik az. annak is kocka a hengere csak ritkáb a hűtőborda meg másabb a blokk formája nem?
kb az etz elődje
mi mz etz vagy mi ?
250es/1es az ugye nem kismotor?:) Egy olyan is van neki, ami tip-top.
180
És a tényleges ár mit kóstol, mert haveromat érdekelhetné, akinek akad zenecucca?
egy 80 értékben lehet hogy beszámolnák kismotort meg zenecuccot