Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ok rendben! írok, ha megjött! ja és faja lett a torta is! NSR
ajjajj, ha megáll olyan fix 7-8 nál akkor a power egyéb esetben a CDI elektro... Bp-i vagy? mert van power elektronikám...
Hát 20 forintért azért nem adnám oda, de az egyébként nincs már meg. idomokkal együtt vitték még vmikor régen.
kőszőnőm
kőszőnőm
Engem érdekelne a két hátsó lámpa közti 20 forint értékű műanyagdarab..., ami a majrévas két szára közt fekszik, és onnan nyűlik le.... ugyebár.
7 deci 10w40, ha szét volt szedve a blokk, akkor 7,5
Realkeb igért nekem tükröt szeptemberbe aztán meg is umáltunk mindent de még mindig nem érkezett meg nem tom mi lehet vele...
Hali!
Konzol az nem kell nekem hozzá de írtam is.Szerintem hátsó is jó.Adj egy mail címet és megbeszéljük.
Üdv
blokba 0,7-0,75 l castrol magnatec 10w-40
Na vettem még egy Honda Nsr 250et
Ha valaki elindul a lejtőn
Amúgy donor motor. Majd rakok fel róla képet, meg a szállításról.
nkem is olyn van fenn ami meg van repedve a tükör és tavassze megy müszakira és azért gondoltam hogy érdeklödöm hátha van valakinek válaszod köszönöm
kőszőnőm! blokba mijen olaj valo tejesneve vagy szám? bocsi de nem értek hozzá-miaz a -10w
köszönöm
köszönöm szépen.

jaj tényleg. a gumit elküldtem ám pénteken. szóval szerintem hétfőn ott lessz.
amikor hívtalak akkor még csak csütörtök volt, én meg azt hittem péntek van. azért mondtam hogy hétfőn küldöm el, de aztán rájöttem hogy eltudom küldeni, és elküldtem.
Ittis, Boldog születésnapot előre is.:)
Jah meg igen... ha valaki tapasztalt már ilyet,akkor az mondja el léci a hiba forrását:) előbbiekben leirtam. .hogy valami baja van a motoromnak, nemnagyon van alapjárat, nem pörg 6-7 e nél tovább.
Állítottam a karbin... de semmi változás.. nem vátoztat semmit .. de viszont volt olyan amikor rájött, akkor egyszer csak felpörgött rendesen... de felül akadozott. Meg lőtt 1-2 őt(a gyertyát már kciseréltem) Gyujtás elektronika lehet a gond ?
Boldog születésnapot!
hirtelen most csak hátsó lábtartókat találtam konzollal, elsőt meg egyet olyat találtam aminek a felfogatása le van törve, lehet ha jobban belemásznék akadna még lábtartó.
srácok 2 nap múlva 18 éves leszek.
megünnepeltük a családommal, és kaptam egy nagyon komoly tortát. iszonyatosan tetszik.
érdemes megnézni.
http://www.sportmotor.hu/motor...
Balos lábtartó konzol nélkül?
Üdv
Okés, azért köszi. :) Gyujtáselektronika kelelt volna. :)
Hali, gyujtás elektronikám nincs, csak maga a gyujtás rész, ami a főtengelyre megy rá.
Hát komám, kurva nagy szerencséd van :D Emlékeztem hogy nekem volt tükröm, de ez nem ott volt ahol a többi így nem voltam biztos. Kis kutatás után viszont megleltem. Frankó gyári tükör, igazábol annyi baja van csak hogy a tükörlap el van repedve de ez a használhatóságot nem befolyásolja, inkább csak szépséghiba. Ha mondasz rá egy jó árat adok még grátiszban egy másik oldali szárat is, az viszont csak szár a tükörtartó héj nincs meg. Indextartóm az nincs, ez az nsr még fénykorában a régebbi fajta első indexeket viselte nem a kinyúlós szárasat. Beszúrtam egy képet, hogy lásd melyik indexröl is van szó.
Üdv, Gyujtás elektronikád van ? Ha igen mennyit kérnél érte, És mien szám van rajta ? :)