jaj tényleg. a gumit elküldtem ám pénteken. szóval szerintem hétfőn ott lessz.
amikor hívtalak akkor még csak csütörtök volt, én meg azt hittem péntek van. azért mondtam hogy hétfőn küldöm el, de aztán rájöttem hogy eltudom küldeni, és elküldtem.
Jah meg igen... ha valaki tapasztalt már ilyet,akkor az mondja el léci a hiba forrását:) előbbiekben leirtam. .hogy valami baja van a motoromnak, nemnagyon van alapjárat, nem pörg 6-7 e nél tovább.
Állítottam a karbin... de semmi változás.. nem vátoztat semmit .. de viszont volt olyan amikor rájött, akkor egyszer csak felpörgött rendesen... de felül akadozott. Meg lőtt 1-2 őt(a gyertyát már kciseréltem) Gyujtás elektronika lehet a gond ?
hirtelen most csak hátsó lábtartókat találtam konzollal, elsőt meg egyet olyat találtam aminek a felfogatása le van törve, lehet ha jobban belemásznék akadna még lábtartó.
srácok 2 nap múlva 18 éves leszek.
megünnepeltük a családommal, és kaptam egy nagyon komoly tortát. iszonyatosan tetszik.
érdemes megnézni. http://www.sportmotor.hu/motor...
Hát komám, kurva nagy szerencséd van :D Emlékeztem hogy nekem volt tükröm, de ez nem ott volt ahol a többi így nem voltam biztos. Kis kutatás után viszont megleltem. Frankó gyári tükör, igazábol annyi baja van csak hogy a tükörlap el van repedve de ez a használhatóságot nem befolyásolja, inkább csak szépséghiba. Ha mondasz rá egy jó árat adok még grátiszban egy másik oldali szárat is, az viszont csak szár a tükörtartó héj nincs meg. Indextartóm az nincs, ez az nsr még fénykorában a régebbi fajta első indexeket viselte nem a kinyúlós szárasat. Beszúrtam egy képet, hogy lásd melyik indexröl is van szó.
Konzol az nem kell nekem hozzá de írtam is.Szerintem hátsó is jó.Adj egy mail címet és megbeszéljük.
Üdv
Ha valaki elindul a lejtőn
Amúgy donor motor. Majd rakok fel róla képet, meg a szállításról.
jaj tényleg. a gumit elküldtem ám pénteken. szóval szerintem hétfőn ott lessz.
amikor hívtalak akkor még csak csütörtök volt, én meg azt hittem péntek van. azért mondtam hogy hétfőn küldöm el, de aztán rájöttem hogy eltudom küldeni, és elküldtem.
Állítottam a karbin... de semmi változás.. nem vátoztat semmit .. de viszont volt olyan amikor rájött, akkor egyszer csak felpörgött rendesen... de felül akadozott. Meg lőtt 1-2 őt(a gyertyát már kciseréltem) Gyujtás elektronika lehet a gond ?
megünnepeltük a családommal, és kaptam egy nagyon komoly tortát. iszonyatosan tetszik.
érdemes megnézni.
http://www.sportmotor.hu/motor...
Üdv