Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ez ns 125f nekem NSr125 höz van alkatrészem, a két motor különböző. Az előttem szóló kollégához fordulj, mert ő is ilyen képet linkelt be neki van ehhez a motorhoz alkatrésze.
Kompresszió van benne :S szóval azse... :S
Első sárvédő milyen árban lenne? Csatoltam egy képet, bekarikázva, hogy milyen idomokra lenne még szükségem.
Még az érdekelne, hogy komplett első sárvédő milyen árban lenne?
az utángyártott tényleg eléggé gagyi. jobb1 használt eszközt "felújítani"
ha jól működik akkor feladom... esetleg új gyűrűk meg ilyesmi segíthet...
Hallod !
nem igazán értem miért kell a másik ember boltját rontani,de úgy látom tele van ez az oldal ilyen köcsögökkel,mint amilyen te is vagy !
3hondát bontottam szét és senki nem ugatott egy kurva fék-kuplung kar ára miatt !
amit a boltba veszel az egy utángyártott szar,ezt ne feledd.ez legalább gyári,még ha nem is új !
megérteném a reakciód ha nem 400.-on múlna,de ezt nem igazán értem !
remélem sokszor kell majd új kart venned,mert sűrűn fog eltörni !
na pá
Hali, bocsi de tegnap délutántol idáig szar volt a netem most jött csak meg ezért irok most. Na szal amit én linkeltem képet abbol a fejidomos változat az NSR125F, amit lejjebb a kolléga linkelt az NS125F csak hogy tisztázzuk a dolgokat és ne legyen kavar az alkatrészek mivoltábol.
Kuplung karom ha van is akkor az oylan hoy le van törve belőle a vége, kuplung konzolt megnézem, boden nem valószínű de azt is megnézem. Fékkarom van, az eke idommal nem tudom mit értesz az egész alsó idomot, vagy ami a hűtő előtt-alatt van kis viszahajtás idom amit az alsó nagy idom belsejére tudsz rácsavarozni. Első lámpára nem emlékszek hogy eladtam volna, de arra sem hogy megvan e utánanézek. Fejidom konzolom, fejidomom van (a burkolatok javításra szorulnak) kormánykapcsolóm megintcsak van.
Az áron meg nem veszünk össze. Az első lámpa kivételével (ha megtalálom) amit mondtam hogy van odaadom egy 5 ezerért (plusz posta), de kérlek hagyj időt, utánanézek pontosan hogy mik is vannak ami neked kéne.
nagyvas.hu, ns 125 motorhoz 1670 Ft a kuplung és a fékkar is :)
Egy 20éves bontott fékkart 2000ft-ért akarod vesztegetni ember?
A Raidenemhez múltkor motoros boltba vettem zsír újan 1290ft-ért, de ha nincs a közelbe ilyesmi bolt a vaterán is van új ugyan ennyiért..
De ha vannak hülyék akik megveszik add el nekik:D
Csáó !
szinte mindenem van amit írtál a fórumon honda ns125f-hez !
a kuplung kar konzollal együtt 3000.-
kuplung bovden 1500.-
első fék kar 2000.-
eke idom(kicsi darab hiányzik belőle) 2500.-
első lámpa repedt üveggel 2500.-
fejidomtartó konzol+fejidom csak univerzálisom van egyben 8000.-
baloldali kormány kapcsoló 4000.-
ezen a számon elérsz: 0620-223-35-59
Jah, és én nem vágnám... szétt a kiput" és takarítanám ki" mert elis baszhatod vele.. nagyon:) És még ennyit se fog menni. Szóval marad a másik 2 lehetsőség :)
Hali, Svájciba ittszokott lenni--- power elektronika.. tuti ha nem volt cserélve, Fuvoka, esetleg még a szívó csonknál leszokott lenni szükitve.. de szerintem az évek alatt már azt kiszedték.. de meglehet nézni, és igen a kipu.. az sokat lefoghat.. de ha lefényképezed.. meg mondom hogy fojtot e v fojtatlan :)
Mellesleg van egy fojtatlan kipum.. ha érdekel :P:)
Értem.. a power amúgy jó.. rendesen mükdöik... alul rendesen zár. Szabolcsi vagyok amúgy :)
nekem Honda Ns 125 F van. olyan, mint amilyennek alkatrészeit te árulod. Amire szükségem lenne: Kuplung kar, kuplung konzol, kuplung bowden, első fék kar, eke idom(hasa alatti kicsi háromszög formájú) Első lámpa, fejidom tartó konzol, fejidom. Bal oldali kormány kapcsoló. Mennyi lenne ezeknek az ára?
nézz előzményt
hetvenes/424negyvenhat08 De ha neked sima NS125 van ahhoz az én alkatrészeim nem jók!
köszönöm.
és akkor nekedis Boldog születésnapot előre is. nemsokára itt van.
rendben.
köszönöm. nekem is nagyon bejön.
Üdv!
Engem sok alkatrész érdekelne, légyszives írj egy telefon számot, hogy el tudjalak érni!
Sziasztok srácok!
Valakinek van véletlenül eladó kuplung kar és konzol, kuplung bowden és bal oldali kormány kapcsoló Honda Ns 125 F hez? Vagy esetleg bontott alkatrészek valakinek?
Isten Éltessen :D Nekem még 9 nap :D És én is 18 leszek :D
Helo mindenki! Svájci nsr em van. 120 a vége, amit kicsit keveslek, egy 160 al meg lennék elégedve! Nem tudjátok hol van folytás benne? Kipörögni kipörög piros tartományba is szóval nem elektronika. Én kipufogóra gondolok. Mit érdemes csinállni venni egy folytatlan kipufogót vagy egy sport kipuffot? Vagy csináltatni lehet leömlőt meg rezonátort? Mert ha már egy három csavaros fogatású kipuffom lenne arra szereznék dobot. Vagy az eredetit vágjam szét és ,,tisztítsam ki'' belőle az oda nem kellő vaselemeket? Előre is köszönöm a segítséget!
Adj mail címet lábtartó ügyben.Kösz
Hát egyértelmű, hogy értékesebb... viszont ha nincs akkor nincs... köszi.