Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hali! Macskalámpás tankod nincs véletlen?
Hát ja.
Akokr szoktam rá, amikor neked kezdtem magyarázni.
Muchas Gratias Senor...
hali. kör és macskalámpás alkatrészek még mindig vannak ha valakinek kell .
Lecsavarod az anyát, a teleszkópszárakról a kormányszarvak felett leveszed a biztosító rugókat egy óráscsavarhúzóval, lelazítod és leveszed a szarvakat, aztán leveszed a kormánykiflit, aztán leemeled a vázat a teleszkópokról. És utána tarthatod a motort amíg nem jön neked valaki segíteni kitámasztani a többi részét ami megmaradt :D
HAHAHAHAHA
Ne hallgassatok rá, mindig részeg. Most is biztos beivott mielőtt nekiállt fórumozni
Hmm, bölcs megoldásnak tűnik
Köszi!
Az az alsó kormánykiflibe van sajtolva, felső kormánykiflit leveszed, és lefelé ki tudod húzni az alsót. Gondolom én
Na jó, csavar lejött, hosszabbítással. Kaptam egy kilógó menetes véget. Hogy jön le most onnan az egész elsővilla?
Azt hittem az egy hosszú csavar, csak kihúzom és lejön a villa, de nem. Mit kell csinálni azzal a menetes szárral?
Vagy le kell húzni a tetejét kormánycsutkástul, és akkor engedi majd?
Meglássuk, megpróbáljuk
nefárasszá má' hogy te a romodon BÁRMIT ne szedtál volna szét!

Hol baltával, mikor egy árok által, de te szétszedtet mindenhol.
Sőt, a te motorodon a normál állapotnak a miszlik volt tekinthető, sé az összerakott volt az ideiglenes
Honda nsr 125 93.-as évj a képen látható idomok eladók.3000ft/db áron
Az, az.
Hát ezt nem tudom, mert a hátulját sosem szedtem szét :D De szerintem össze tudod rakni, ha máshogy nem, segítséggel.
Az a fém körív, amiben futnak?
Jahm, ugyanide: ha a hátsó rugóstagot kikapom a helyéről a villával együtt (már lebontottam, CSAK a rugó-villa-nyers kerék van rajta) akkor vissza tudom én azt tenni? Rgo nem ugrik szét?
A csapágygolyók gyűrűjét lehet fejjel lefele visszarakni, de ez egy öreg motor, látszani fog rajta, hogy melyik fele volt annak a gyűrűnek használva. Nekem emzoli a váltómat rakta így össze szóval kormánynál is biztos működik :D
Hát, azért olyan mérőkapacitásom nincs
De értelek
A nyomatékkulcs ott lóg ki a válladból.;)
Hmm, kipróbálom. Attól félek csak, hogy ha kormányművet bontok, akkor utána ha rosszul rakom össze, azért ez elég parás lehet. És nincs nyomatékkulcsom, hogy adott erővel húzzam össze
igen, igen, egyetértek Mártonnal. Sima menetes, és ha máshogy nem is, hát úgy tuti meglazul, ha megnöveled az erőkart. Hogy a tied pontosan mit rejt, azt nem tudom, de általánosságban úgy 60 darab csapágygolyót, meg ezeknek 2 darab íves pályát lehet találni arrafelé.
Sima menetes, és ha másképp nem megy, akkor a kulcs végére megfelelő átmérőjű 50cm hosszú acélcsövet ajánlok...
Hát, én húztam, gondolom sima menetes, de nem engedett a franciakulcsnak. Nagyon rá van gyógyulva, kicsit félek is szétszedni, nem tudom mit rejt. Sima menetes ugye? Tehát balra tekeredik ki?
az a csavar franciakulccsal könnyen leszedhető amúgy.
Eladó a kabátom.
25.000ft
hord93@freemail.hu