Hali!
Eladó sorba került a járgányom, 2003-as NSR, külföldi papírokkal, képek az adatlapomon (ami még nincs a képeken: elől új indexek CBR 600RR-ről, új tankpad) első,hátsó fékbetét cserélve, fékfolyadék cserélve, izzók cserélve! Eladás oka: nagyobbra cserélném.
Hali!
Nah, a főtengelyt nem kell piszkálni, az még jó, megnézettem gépműhelyben.
Amit viszont kell, az a henger és a dugó,
vasperselyesen fúrással hónolással új WÖSSNER dugóval 42-ben megállna a szervíz.
Ha nem spórolok a dugón, ebből csak a dugó 25.000 pénz.
íj sajna így nem:(
jönnek mennek ott az emberek:)
ma már nem az van mint 10 éve hogy csak őslakosok mint miis aszüleimmel lakunk ott hogy azóta amióta megépült 79 ben..:)
má hetente más szomszéd van:)
persze nemis azért mondtam csak nemtudtam h milyen motorja volt. am asszem tudom kivagy egy lépcsőházba laksz unokatesómékkal,műv melett,vagyhát ottszoktam látni drzdet
meghalni bármivel is meglehet .én láttam letakarva asrácot a betonon.fekete zsákkal a motor meg darabokba körülötte az első teló úgy ahogyna volt el volt szálva az elsőkerékkel ahogyna az meg van írva:(
pl ez még 2001 ben volt a szolgáltatónál a roncz andris...mikor motorozott délután még intettem neki hogy óvatosan motorozzon és csak mosolygott hogy ugyanmár.........aztán meg este jön a motoros haverom hogy elütöttek eg ynsr es fiut.valami andris meg hogy szőke meg hogy zöld-fekete nsr..stb....na akakor tudtam hogy acimbim az.amugy 29 vagyok és akkor voltam 20 éves kb vagy valahogy így és ő volt 18-19......még a speedben dolgoztam óváron a malomszeren.......
nemtudom ki vagy de biztos nem vagy töb 20 évesnél......most más világ van!
A csavar távolsággal nem lesz bajod viszont q szár ívei nem biztos, hogy stimmelnek majd. én ezzel szenvedek már pár hónapja. Nem is tudom hány féle (Honda) tükör volt már nálam.
szerintem inkább a hűtőt féltsd mert nekem sajnos onnan van 3 fül le törve és nem tudom hogy meg lehet hegesztetni vagy se :S majd megkérdezem a műhelybe csak oda még nem jutottam el mert ahhoz megint szét kell szedni legalább tankig :S
de még nem tudtam kimenni egy körre vele