Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az elektronikák 10körül mennek, da jót fox ki, vaterán 13 körül vannak... nekem van 1 power elektronikám ha érdekel....
Ha esetleg lenne egy henger szettem dugóval, valamint egy power elektronika, meg az a kis doboz amit sokan kerestek, mennyit érhetnek ezek külön külön?
mondta valaki, hogy rossz?:-))) ha olyan rossz lenne nem vettem volna meg, épp néztem, hogy 2006-os gumi,az én régi pirellimnél, tuti jobb lessz! köszi mégegyszer!
92
mely év szülötte?
köszönöm
Grat hozzá!
remek.
ugye hogy nem szar gumik?
használd egészséggel őket. csáo.
suzuki gsxf 400
Mi az új gép?
na hazaért az új gép és eladósorba került szeretett nsr-em ha valakit érdekel.
Csáó !
az első sárvédő olyan 3-4000.-körül lenne,ha kell majd megegyezünk rá !
hali
Csáó dani !
ekeidomom az van,de ezt már leírtam itt az oldalon !
a hűtő előtt lévő műanyagidomom is megvan !
a többi idomban nem tudok neked segíteni !
itt a számom: 0620-223-35-59
helló !
hagy döntse mindenki maga el,hogy újat vagy használtat vesz bármilyen alkatrészből.
ha neki megfelel 2000.-ért akkor úgyis megveszi ha nem akkor fog alkudni !
van olyan ismerősöm aki ennél még jóval többért árulja az ilyen cuccaid és elviszik tőle !
a köcsög szóért elnézésedet kérem,de szerintem nem szép dolog a másik boltját rontani !
csáó
abonyban, szolnok cegléd között
hali, megérkeztek a gumák! nagyon köszi!
Még annyit küldj el hogy merre laksz mert már szervezem hogy le jussak hozzád
06304385487
Hello hívj föl légyszives lehet hogy az egész alkatrész csomag érdekelne
Na akkor menjünk sorjába
Nem áll nekem szándékomban rontani a boltodat csak szerintem ha kb 60-70%-al több a HASZNÁLT 20éves bontott alkatrész ára mint a az új az kicsit húzos és ezt csak azért említettem meg hogy ha valakinek kell és hát mégsem a 100.000x-er jóbb bontott fékkarodra lenne szüksége és csekély igényű mint én akkor tudja hogy olcsóbban is hozzá juthat a selejtes minőségű FÉKKARHOZ, még ha főtengely lenne oké akkor a gyárit de fékkar...
Ja a másik a köcsögös dologra inkább ki sem térek meg hogy ilyen jó kívánságokkal halmozol az is jól esik de ha majd ha megint letörik tőled veszem meg a drágábbat és az örök lesz....
Sziasztok! Eladó olasz Honda MTX 125 blokk alkatrészei, ez elvileg ugyan az, mint az NSR-ben is van. Szóval, ha valakinek kell valami, engem keressen:

email: bzoltan94@gmail.com
tel: 0670-6076818
Mondtam.. hogy elektronika, vagy trafó a gondja esetleg.. még a karbi de azt mert az rendesen müködik
De mennyi? Amúgy meg ha minden jó, akkor nincs semmi baja a motorodnak és fölösleges is róla beszélni. Nyilván valami rossz, annak semmi értelme ha mindenre azt mondod hogy jó az
hm.... hmmm hmmm akkor így látatlanba nemtudok mit mondani...
Fórumtárs fékkart keres, hadd linkeljük már be neki a lehetőségeit.
Amúgy tök jó hogy gyári, de ezzel az utángyárott fékkarral sincs az ég világon semmi probléma, és ez tapasztalat, én is vettem már, haverom is vett már, és ebben a boltban.
De ha neki gyári kell akkor megveszi ezt 2ért, ha inkább új, akkor meg 1700 a használt.