Ha esetleg lenne egy henger szettem dugóval, valamint egy power elektronika, meg az a kis doboz amit sokan kerestek, mennyit érhetnek ezek külön külön?
mondta valaki, hogy rossz?:-))) ha olyan rossz lenne nem vettem volna meg, épp néztem, hogy 2006-os gumi,az én régi pirellimnél, tuti jobb lessz! köszi mégegyszer!
Csáó dani !
ekeidomom az van,de ezt már leírtam itt az oldalon !
a hűtő előtt lévő műanyagidomom is megvan !
a többi idomban nem tudok neked segíteni !
itt a számom: 0620-223-35-59
helló !
hagy döntse mindenki maga el,hogy újat vagy használtat vesz bármilyen alkatrészből.
ha neki megfelel 2000.-ért akkor úgyis megveszi ha nem akkor fog alkudni !
van olyan ismerősöm aki ennél még jóval többért árulja az ilyen cuccaid és elviszik tőle !
a köcsög szóért elnézésedet kérem,de szerintem nem szép dolog a másik boltját rontani !
csáó
Na akkor menjünk sorjába
Nem áll nekem szándékomban rontani a boltodat csak szerintem ha kb 60-70%-al több a HASZNÁLT 20éves bontott alkatrész ára mint a az új az kicsit húzos és ezt csak azért említettem meg hogy ha valakinek kell és hát mégsem a 100.000x-er jóbb bontott fékkarodra lenne szüksége és csekély igényű mint én akkor tudja hogy olcsóbban is hozzá juthat a selejtes minőségű FÉKKARHOZ, még ha főtengely lenne oké akkor a gyárit de fékkar...
Ja a másik a köcsögös dologra inkább ki sem térek meg hogy ilyen jó kívánságokkal halmozol az is jól esik de ha majd ha megint letörik tőled veszem meg a drágábbat és az örök lesz....
De mennyi? Amúgy meg ha minden jó, akkor nincs semmi baja a motorodnak és fölösleges is róla beszélni. Nyilván valami rossz, annak semmi értelme ha mindenre azt mondod hogy jó az
Fórumtárs fékkart keres, hadd linkeljük már be neki a lehetőségeit.
Amúgy tök jó hogy gyári, de ezzel az utángyárott fékkarral sincs az ég világon semmi probléma, és ez tapasztalat, én is vettem már, haverom is vett már, és ebben a boltban.
De ha neki gyári kell akkor megveszi ezt 2ért, ha inkább új, akkor meg 1700 a használt.
ugye hogy nem szar gumik?
használd egészséggel őket. csáo.
az első sárvédő olyan 3-4000.-körül lenne,ha kell majd megegyezünk rá !
hali
ekeidomom az van,de ezt már leírtam itt az oldalon !
a hűtő előtt lévő műanyagidomom is megvan !
a többi idomban nem tudok neked segíteni !
itt a számom: 0620-223-35-59
hagy döntse mindenki maga el,hogy újat vagy használtat vesz bármilyen alkatrészből.
ha neki megfelel 2000.-ért akkor úgyis megveszi ha nem akkor fog alkudni !
van olyan ismerősöm aki ennél még jóval többért árulja az ilyen cuccaid és elviszik tőle !
a köcsög szóért elnézésedet kérem,de szerintem nem szép dolog a másik boltját rontani !
csáó
Nem áll nekem szándékomban rontani a boltodat csak szerintem ha kb 60-70%-al több a HASZNÁLT 20éves bontott alkatrész ára mint a az új az kicsit húzos és ezt csak azért említettem meg hogy ha valakinek kell és hát mégsem a 100.000x-er jóbb bontott fékkarodra lenne szüksége és csekély igényű mint én akkor tudja hogy olcsóbban is hozzá juthat a selejtes minőségű FÉKKARHOZ, még ha főtengely lenne oké akkor a gyárit de fékkar...
Ja a másik a köcsögös dologra inkább ki sem térek meg hogy ilyen jó kívánságokkal halmozol az is jól esik de ha majd ha megint letörik tőled veszem meg a drágábbat és az örök lesz....
email: bzoltan94@gmail.com
tel: 0670-6076818
Amúgy tök jó hogy gyári, de ezzel az utángyárott fékkarral sincs az ég világon semmi probléma, és ez tapasztalat, én is vettem már, haverom is vett már, és ebben a boltban.
De ha neki gyári kell akkor megveszi ezt 2ért, ha inkább új, akkor meg 1700 a használt.