Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hali!
Nsr-hez még mindig van jó sok alkatrészem!
Ami a képeken van(ami át van húzva az elkelt)+ gyújtásfelőli dekni,gyújtás jeladó,üresjelző kapcsoló ,vízcsövek,benzin és olaj csövek.power motorhoz bowden meg apróságok.
Ha kell valami:
hord93@freemail.hu
Ha bárkinek bármi kéne írjon kb fél áron adok mindent mint mások mert nekem feleslegesek mert a motoromat is elakarom adni.
Ha egészbe kell akkor még olcsóbban megtudjuk beszélni.
Üdv
nem teljesen értem mit akarsz
perselyeztetni kell a hengert?
nem befojásol sokat az a repedés
az a lényeg hogy a fogak ne legyenek kopottak
látom nemcsak nekem volt ilyen nehéz találni egyet.
szintén 2 év keresgélés után találtam egyet.
Hát... Sport az nagyon ritka, nekem is 2 év után akadt :S
hát... 7 e ft + posta ?!
Hello!
Lenne egy haverom aki felakarja újítani a 2t-s 125ös nsr-jét tudnátok egy címet ajánlani vagy valakit aki ezt kompletten jó minőségűen elvégzi neki? a hengert elküldenénk a meg a dugót.
És egy árat is hogy kb mennyibe kerül a perselyeztetés meg egy jó dugó hozzá!
Köszi!
ÜDv. Zsolt

Előre is köszi!
Üdv. Zsolt
hali! valakinek nincs véletlen egy gyújtás elektrinikája(CDI) NSR 125-höz? mert már valószínű hogy az a baj mert a gyújtás is meg a trafó is jó
hát ha esetleg találsz olyat ami nincs elrepedve az jolenne :)
szia semmi gond mert van még itthon vagy három nekem tartalékban bár szerintem az csak az olaj rajta de azért meg vizsgálom jobban 10 éve nyomom nsr 125-tel de még sosem tört el
hogy hol lehet szerezni rá használt sportrendszert?
szinte sehol... nekem 2 évembe tartot mire találtam rá egyet, ami mostanára lett kész. kb fél éve baszakodok vele de mostmár jó. már csak festenem kell.
sztem tegyél le a sportkipufogóról. baszott nehéz szerezni egyet. főleg normális árban.
Hát inkább Sport! De am mennyiért adod a tiéd? És honnan lehet am sport rendszert szerezni rá? (nem újonnan mer nincs rá 80 ezrem)
köszönöm. de az enyémen is ilyen repedések vannak a tengely körül azért akarok másikat venni.
Csak sport érdekel ? :)
Nekem van egy fojtatlan gyári
Nekem nagyonjolment tőlle :)
Helo! Sport kipufogó rendszer érdekelne! Ha van mindenképpen Írj!
Oké, még 1,5 nap türelmet kérnék.
Annyit tudok róla, hogy az előző tulaj nem iratta át, de megvan minden papírja, én is így vettem az enyémet, hogy már évek óta nem volt rajta műszaki és nem volt átiratva, de gond nélkül átírták, csak az adásvételik kellettek, azaz ide 1 db kell, ami megvan. Állítólag elég jó állapotban van, vasárnap adok adatot ha minden jól megy.
Jah :D ennyi :D
itt vannak a képek
Ha lesz kép, én is lehet, hogy "beszállok"
Na jó, ezzel sokat nem mondtam. Így első körben 89e ft-ért odaadnám, ha valakit érdekel. Adok majd képet.
Valami reális áron odaadnám. Még képem sincs róla, szerintem vasárnap tudok majd adni. Rendszámos, idomos, kétkörlámpás, hengerhibás, de amúgy komplett mocc. Persze magyar papíros, rendszám-forgalmi-törzskönyv megvan.
Mi pénzért?
Üdv
Lehet hogy lesz egy hengerhibás rendszámos NSR-em a kétkörlámpás editionből. Valakit esetleg előreláthatólag érdekel? Mert akkor át sem íratom a nevemre.
hát még ha lenne 1 szabad órám szerelni is akkor énis elbütykölném, de örülök ha végre itthon vagyok és lepihenhetek.
de igy nem leszel okosabb
minden hibábol lehet tanulni valamit
én szeretem bütykölni a motort akár több napig is egész nap
pont azért nem állok neki.
ha azt veszed nekem megért 6.000 ft ot hogy mindezt megcsinálja nekem, és megkíméljem magam több óra vagy több 10 óra szereléstől meg szopástól.