Hali!
Nsr-hez még mindig van jó sok alkatrészem!
Ami a képeken van(ami át van húzva az elkelt)+ gyújtásfelőli dekni,gyújtás jeladó,üresjelző kapcsoló ,vízcsövek,benzin és olaj csövek.power motorhoz bowden meg apróságok.
Ha kell valami:
hord93@freemail.hu
Ha bárkinek bármi kéne írjon kb fél áron adok mindent mint mások mert nekem feleslegesek mert a motoromat is elakarom adni.
Ha egészbe kell akkor még olcsóbban megtudjuk beszélni.
Üdv
Hello!
Lenne egy haverom aki felakarja újítani a 2t-s 125ös nsr-jét tudnátok egy címet ajánlani vagy valakit aki ezt kompletten jó minőségűen elvégzi neki? a hengert elküldenénk a meg a dugót.
És egy árat is hogy kb mennyibe kerül a perselyeztetés meg egy jó dugó hozzá!
Köszi!
ÜDv. Zsolt
szia semmi gond mert van még itthon vagy három nekem tartalékban bár szerintem az csak az olaj rajta de azért meg vizsgálom jobban 10 éve nyomom nsr 125-tel de még sosem tört el
hogy hol lehet szerezni rá használt sportrendszert?
szinte sehol... nekem 2 évembe tartot mire találtam rá egyet, ami mostanára lett kész. kb fél éve baszakodok vele de mostmár jó. már csak festenem kell.
sztem tegyél le a sportkipufogóról. baszott nehéz szerezni egyet. főleg normális árban.
Oké, még 1,5 nap türelmet kérnék.
Annyit tudok róla, hogy az előző tulaj nem iratta át, de megvan minden papírja, én is így vettem az enyémet, hogy már évek óta nem volt rajta műszaki és nem volt átiratva, de gond nélkül átírták, csak az adásvételik kellettek, azaz ide 1 db kell, ami megvan. Állítólag elég jó állapotban van, vasárnap adok adatot ha minden jól megy.
Valami reális áron odaadnám. Még képem sincs róla, szerintem vasárnap tudok majd adni. Rendszámos, idomos, kétkörlámpás, hengerhibás, de amúgy komplett mocc. Persze magyar papíros, rendszám-forgalmi-törzskönyv megvan.
Lehet hogy lesz egy hengerhibás rendszámos NSR-em a kétkörlámpás editionből. Valakit esetleg előreláthatólag érdekel? Mert akkor át sem íratom a nevemre.
pont azért nem állok neki.
ha azt veszed nekem megért 6.000 ft ot hogy mindezt megcsinálja nekem, és megkíméljem magam több óra vagy több 10 óra szereléstől meg szopástól.
Nsr-hez még mindig van jó sok alkatrészem!
Ami a képeken van(ami át van húzva az elkelt)+ gyújtásfelőli dekni,gyújtás jeladó,üresjelző kapcsoló ,vízcsövek,benzin és olaj csövek.power motorhoz bowden meg apróságok.
Ha kell valami:
hord93@freemail.hu
Ha bárkinek bármi kéne írjon kb fél áron adok mindent mint mások mert nekem feleslegesek mert a motoromat is elakarom adni.
Ha egészbe kell akkor még olcsóbban megtudjuk beszélni.
Üdv