Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ezeket othon is megtudnád csinálni csak sok idő kell hozzá
újrafúvókázta a sportkipuff miatt.
meg olajat cserélt benne. vitt olajból. meg fékolajat cserélt benne ( azt nem én vittem már). meg faszán beállította. + még légszűrőt is cserélt.
naggyából ennyi.
mit csinált rajta a szerelő?
ma végre hazakerült a gépem.
igen fasza lett.
bár azért jobb időben jobban fog menni, de már ígyis sokkal jobb mint volt. 0 fokban hoztam haza, így néha 5000 nél kicsit ledadogott, de aztán utánna már faszán pörgött.
alacsony fordulaton is sokkal dinamikusabb lett.
Valóban igazad van csoki.
Sajnos nincs magyar forgalomba,de ha lenne nem adnám el.
Nekem 17évesen sajnos csak erre futotta önerőből.
Van A1-es jogsim is szóval nem azért igy használom mert nincs jogsim.
Azért eladó hogy tudjak venni egy rendszámosat.
50-es papíros magyarul semmi papírja nincsen csak irnak egy adásvételit kismotorrol
50-es papiros.Ezért kell eladnom.Mert rendszámos motort szeretnék mindenféle képen.Mert így nem tudok vele vinni senkit, legalábbis nagyon feltűnő lenne.
Írj egy e-mail-t és elmondom a részleteket.
hord93@freemail.hu
Dobtam egy képet.
Szia! Én lehet tudnék rá vevőt amennyiben 50-es papíros...
Csoki!
Nekem van egy szuper kis Raidenem de csak egybe!
160.000 magyar forintért.2000km ment vertex dúgóval.Szerintem ez egy korrekt ár mert 99%ban megegyezik a cicalámpással és azok jóval drágábbak.
csinálj alu lemezböl
Á egy egész nem kell csak elhagytam a hátsó lápabúrámról a leszorító kis elemet és venni akarok egyet.
Hord asszem egyben ad el egy Raiden-t nagyon olcsón.
Helló!
Nem tudtok valakit aki macskalámpást vagy raident bont? Sos kellene egy ilyen személy.
Helló!Tudom hogy van ns1 fórum de hátha-keresnék órát ns1hez!
Jelezze akinek lenne!
Köszi
Jól esne egy olyan. Kissebb hátsó fogaskerékkel.:P
Van. Elég durcán megy vele, gyári helyére egy-az-egyben felmegy.
Erre voltam kíváncsi, hogy van e ilyesmi, mert tubon láttam szetteket, de közelről még nincs élményem nagyobb hengerszettel.
Mint amikor a csepeli szervizes csávó akinél a motorom volt, mondta, hogy a Szikszai iszik, én meg elhittem neki
Ugye látod hogy Rotax blokkokról beszélünk, nem NSR-ről?
49e ft, Asso Werke dugóval, brutális kompresszióval, Polini hengerfejjel, szettben, kiváló állapotban.
Mibe van a pollini?
Főtengőm most perpill csak egy felújítandó van, egyben van, csak már nagy a holtjátéka, de ha kell tudok szerválni rövid idő alatt.
Hengerszettem van kétféle is, Polini 160 és gyári frissen fúrt, 54,5,
dugót kell tenni bele, amilyet Te szeretnél használni. AMBIKA a legolcsóbb, aztán onnan felfelé.
D. Péter
bjanika25@freemail.hu postát te állod.
2000 huf. tudsz adni valami e-mail cimet?
honda nsr 125/50 eladó,irányár 190.000 forint...csere is érdekel készpénzre
http://www.kepesmotor.hu/honda...
nekem nem folyik az olaj.
soha nem folyt. sehonnan.