Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

De ez berugókaros verzió még az MTX blokkos. Ebben nincsennek pöttyök, meg asszem van egy lánc is a blokkjában. Vagy keresgéljek tovább pöttyöket?
Amúgy meg alkoholt már nemigen iszom, durvább dolgokat küldök, pl dihidrogén monoxidot.

HA nagyon bálózós kedvem van, még ráteszek egy kis cokettőt.
üt!
de nem baj, van itton prés, amielik fogas nem akart bemenni a cspágyhelyre, azt benyomtam!
:)
a kuplung felőli oldalát kell lebontani, és ott a kiegyensúlyozó tengely fogaskerekén lesz egy pötty. Azt kell hozzáigazítani (hogy pontosan szemben legyenek) az őt meghajtó fogaskeréken lévő pöttyel. Ehhez asszem a kuplungot is le kell szedni, de már nem emlékszek rá. A munkát nagyban megkönnyíti, ha a lendkereket is leszeded, mert így jobban hozzáférhetsz a kiegyensúlyozó tengelyhez.
Cső Srácok!

Valaki nem tudja, hogy Honda Ns 125 F típusú motorban hogyan kell a Balance Tengelyt beállítani? Kellemetlen élmény,amikor úgy ráz a moci, hogy majd le esik a körmöd. :)
van! menyit adsz érte?
Ejnye, Zoli.. ..Nem kéne ittasan irkálni a fórumba, még komolyan vesznek. És az tuti, hogy én még egy elcsaszott blokkot nem rakok össze helyetted, mert megint részegen álltál neki és összekeverted a fogaskerekeket a csapágyakkal. Ugye nem kell emlékeztesselek?
Ahonnan a vidit vették, ott szurkolt a későbbi gyáztes csapata (Sós Antiék)
hali, csak annyi hozzáfűzendőm van, hogy érdemes megnézni, hogy az olajpumpa jól van e beállítva, én nemrég állítottam alaphelyzetbe, és töredékét füstöli, mint eddig, így kevesebb lesz, vagy egyáltalán nem lesz elégetlen olajam!:-) ami kijön a kipuf mellett!
Hali!
Láttam hogy van Rotax123 alkatrészed.Menyiért adnál hozzá jóállapotú fötengelyt?Esetleg jóállapotú hengert,dugóval?
ÜDv
vízszivattyú esetleg?
Amúgy a szalmabálás videódon a túloldalról néztem az eseményeket... ;)
Előbb nézném a Nyugat-Nógrád Vízmű zrt. egyik tartájának, mint kipuffnak... xD
Ha csinálsz fain közdarabot, akkor rendelek tőled még1et. Nézd meg a rezóból jövő cső átmérőjét, azután meg a dobból kilógó csonkot. Az egyik a másik 2szöröse.
Jah, amúgy emzolira reagálva a Queen Mary 2-n szebb van. xD
Miért pincébe van?
Inkább pumpa!

U.I.: bocsi
Osztja a fene, néha benézek idétlenkedni, meg a baltás szakit(just) ugratni:)
Ejj Zoli, ne légy ünneprontó
Végdobot hadd cserélgesse, legalább jobban néz ki
Nekem is volt már RS50-en 600-as dob, csilivili volt, meg jó hangja is, de tényleg. Csak nem volt egyszerű összehozni az ARROW rezóval, de ha minőségileg megoldja, lehet az még szép.
Rezóhoz ne nyúljon.
emzoli ne buzdítsd hogy rátegye a 750es dobot, mert sor4 hangja lesz tőle régen jártam errefelé, de látom te még mindíg szorgosan osztod a tudást az ifjú nsr-eseknek
Sokkal job lessz a 750-nel, de egy kamazéval még job lene.
Sőt, ne is állj meg a kamaznál, egy tanker tompítója az igazi!
hello lenne egy kérdésem érdemes e honda nsr 125 kipufogodobot eltávolitani rolla hogy egy 750-nek a dobját ráakarom tenni-jobb lesz a hangja vele vagy nem?
Mit takar az hogy fojtatlan?
Sziasztok!
Eladó egy első féknyereg és váltó, hátsó fék kar