ha ez a probléma, hogy fiatal vagyok akkor hozzáteszem hogy 7 éves korom óta motorozom.
igaz nem fullos sportgépekkel keztem, mert nem tehettem, ez a gépem is saját pénzemből van, kemény munkából. nem úgy mint a kolegának hogy benyomták alá a millás gépet.
de annak ellenére sokat motoroztam. és igen tobbnyire jogsi nélkül, de motoroztam.
cs ezzel a jobbal az baj, h 100-130-as ban a k63 elég puha keverék, ilyen méretben sztem a Dunlop se jobb, nem is gyárt talán csak az arrowmax van ekkorában, az meg nem puha mint a k63. Ennél fogva nem is értem...
Azt hogy fiatal vagyok egy 40éve motorozó embertől még építő kritikának nézem de a te szádból(jelen esetben kezedből) enyhén viccesnek találom.
Szerintem azért lejön az...persze nem egy verseny slikröl de egy ilyen utca viszonylag keménykevérékű gumiról...
és ez pl hány éves gumi is?
mert az enyém már elmúlt 6 éves. szóval az már nem nyújtja azt amit újkorában. megkeményedett kissé, és nemis hiszem hogy az előző gazdájánál megfelelően volt tárolva, mivel a motor 2 évet állat. és ezekkel a gumikkal...
Szerintem úgy lehet hogy kevés ez a gumi ha túl öreg mert olyat én is tapasztaltam hogy full bekeményedett gumi nagyon nem akart tapadni főleg ha nedves volt az út de akkor meg 10ezerért egy szett szar gumit...Meg hát nem tudom hogy 18 évesen(én is akörül vagyok) akkora tapasztalatod lenne hogy egy ilyen minőségű gumit utcai körülmények között határon tudj használni és annyira túlnyúlsz a gumi adottságain hogy az veszélyes legyen és lekeljen cserélni de hát ha mégis így van akkor vagy én vagyok sötét állat vagy te vagy tehetséges hozzám képest:)
mondom hogy azért cseréltem le, mert megcsúszott. volt hogy simán fékezésnél is meg megcsúszott, de az nem volt gond mert azt simán korrigáltam, de mikor kanyarban kezdett el csúszkálni, az már nem volt jó. volt mikor csak a hátsó de aztán egyszer az első is nagyon megcsúszott, aztán ebből lett az esés.
Csoki is tudja hogy volt neki aznap elmeséltem a dolgot.
szóval nemis mondtma hogy kevés volt a gumi, csak én nem bíztam már benne az esés után. és inkább vetem eyg jobbat. ennyi.
ez kérlek szépen mindent bizonyít amit állítottak lentebb, mivel k63 al simán lapra lehet tenni... szóval te hibáztál ha estél nem a gumi, lásd már be végre, h magad alatt vágod a fát. (saját kép)
Hát ez a kép nem tudom hogy mit bizonyít márt nem azért...én se hiszem hogy kevés lett volna neki az a gumi...
Ha a képen arra gondolsz hogy 3centis majré csík van a gumin szerintem az 1 dolog mert ha döntögeted utána belemész a porba utána meg megmosod a bringát vele a gumit is leöblitted stb akkor nem nagyon lesz csíkos az a gumi legalábbis ez a tapasztalatom de lehet hogy fiatal vagyok és hülye .
és most ez mi a lófaszt bizonyít?
ha kicsit olvasgattál volna azért cseréltem le azt a baszott gumit, mert nem volt megfelelő. azért nem volt megfelelő, mert ha jobban döntöttem csúszott. ezmiattt elis csúsztam egy kanyarban. azután cseréltem le egy jobbra.
ez aztán kibaszottul nagy bizonyíték, bizonyítja a fogyatékosságodat.
de leszarom, nem fogok itt magyarázkodni, mert kurvára nem érdekel hogy mi a véleményed rólam. nagyon nem izgat. nem lesznek álmatlan éjszakáim elhiheted.
tessék azt hiszem ezzel bizonyítjuk mennyire használtad te ki a gumit LOL. óó és fejlődsz az óra szerinti 150 még hihető is. De ne veszekedjünk, tény h irreális dolgokat állítasz sok mindenben de engem nem izgat, ha itt tudsz nagy lenni, hát tedd.
hol volt ilyen te hogy 200 at megy?
mi a faszról beszélsz?
én soha sem álítottam többet mint amit az előző tulaja mondott az pedig 170 volt. csak annyi volt a különbség hogy az a srác volt 55 kg én meg vagyok 80. alattam nem nagyon megy 160 nál többet.
mióta én kipróbáltam nemis mondok 170et, hanem 160 at, de inkább 150 et mert aza tuti, azt bárhogy viszi.
szóval ez elapból lehetetlen hogy 200 at mondtam volna.
szóval ennyit rólad. valamire eléggé szarul emlékezhetsz.
mint mondtam, cáfold meg az előbb felmerült állításokat, valamint emlékszem én még régről amikor 200-at ment az nsr-ed nagyzolós kis senki vagy te. várjuk a képet avagy videót, de sztem a heidenaun is ott a 2 centis majrécsík.
riderx-nek teljesen igaza van, sztem is pontosan úgy van amiket írt és Adamomester egy nyomorult, de cáfolj rá ha tévednék. Nekem ki van töltve az adatlapom.
Hajaj micsoda szájkarate.
Azért egy hangyafasznyival normálisabban is elmondhattad volna amit gondolsz de szerintem se lehet egy hasonló gumit teljesen kihasználni utcai körülmények között egy ilyen erejű motorral nem hogy "kinőni" őket, de lehet hogy én vagyok amatőr .
De ha ilyen jól nyomod akkor gratulálok...te meg mutassál valamit ridex ha márt ilyen szépen bemutatkoztál.
én is csinálhatnék magamnak egy uj felhasználó nevet és nem raknék ki arra az adatlapra se képet meg semmit nem irnék oda aztán az 1000-es motorok között osztanám az észt hogy hogyan kell vele menni holott még soha nem mentem 125-ösnél nagyobbal
de nem akarok köcsög lenni
a képgalériákat is mindíg ijen sunyi emberek szólják le
igaz nem fullos sportgépekkel keztem, mert nem tehettem, ez a gépem is saját pénzemből van, kemény munkából. nem úgy mint a kolegának hogy benyomták alá a millás gépet.
de annak ellenére sokat motoroztam. és igen tobbnyire jogsi nélkül, de motoroztam.