Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszi!
a svájcbol behozott motorokon gyárilag van ijen borítás de az kór lemezből van
rá van hajtva a dobra egy lemez, pontosan nemtudom mire jó de szerintem jobban néz ki mint amejiken nincsen rajta
ugyhogy rakjál rá teis
Hali!
Szeretném a véleményeteket kikérni.
A kipufogó végdobra szeretnék építeni egy alumínium csövet azért, hogy vastagabb és szebb kinézete legyen. Most a dob 65 mm az alucső meg 76 mm.
Szerintetek érdemes vele foglalkozni?
Egy pár kép az elgondolásról:
tegnap utánna néztem ennek a pasztának hogy mire jó pontosan
azt irták hogy a kis lukakat is be lehet vele kenni és eltömítti
nemcsak a csonkhoz jó
az üveget nem tudod kivenni abbol ameiknek nemjó a szára?
egyépként Csoki megcsináltam a kipufogót. bekentem a pasztával, most szárad 1 napot. holnap felrakom aztán majd meglátjuk mit produkál.
most azon vagytok fennakadva mert azt írtam hogy - "speed" ?
nos egy az hogy ilyen "" jeleket raktam ami nem pont azt a szót jelenti ami köztük van, csak máshogy nem tudtam megfogalmazni.
nemtudom de én nem ismerek más fogalmat arra amikor pl városban 50 km/h helyett pl 130 vagy esetleg annál nagyobb sebességel közlekedik valaki. nos én ezt szoktam legtöbbször csinálni.
ezek szerint biztos rosszul tudom, de akkor áruljátok már el hogy hívjam ezt a fajta motorozási stílust?
elismerem ha rosszul írtam de nemtudtam mit írni.
Engem is üldöz a balszerencse... de gyerek egyszerűen pusztította...
jo énmeg vettem az nsrt 350 ért és most ráköltök még 150et mert megszorult pedig nem gyilkoltam.
Nem kötözködöm, de a megbecsülés kérdése, az megcáfolható. Persze lehet, hogy nagyon kevés a kivétel, és pont én találkoztam vele. Nahde... nekem ismerősöm vett egy gyönyörű 50/90-es RS-t 250-ért, és annyit pusztítja, hogy már nem 250, hanem 350... szóval érted. Jah és az a 100as csak a blokkra volt 3 hónap alatt.
Hát ezt az nsr-f es speed leér a kormány a fűbe ezt énis kicsit erősnek tartom. másrészt meg senkinek semmi köze hozzá milyen papucsokat rak a motorjára ő fog vele menni. másik témához hozászolva meg sztem azis ugyanugy vigyáz a motorjára aki kapta meg azis aki megdolgozott érte. mert mindenki örül neki h van. erröl ennyit
Az első dolog az, h nem tudod, h hogyan és miből van a motor ergo ítélkezni sincs semmi jogod, mivel semmit nem tudsz. Utána két tábort emeltél ki aki keményen megdolgozott(még oda is írtad, h nem nézed jó szemmel) s aki kapta ebből következik egyértelműen, h irigyled, h másnak jobb van és visszavezeted, h ő akkor már nem is dolgozott érte és haljon meg körülbelül. Valamint a "motoros élet" (igazából nem is értelek, h mit akartál vele kifejezni), az nem abból következik, honnan van a motor. Amit te írtál, h megdolgozunk érte az azt jelenti, tudjuk-e értékelni az adott tárgyát, nem attól leszel motoros mert dolgoztál érte, szóval kicsit gondold át amiket írtál. Értem én, h mit akarsz kifejezni rohadjon meg aki nem dolgozik érte és cs az ölébe hullik, teljesen érthető magatartás bár tény, h beismerhetően irigységgel teli. Végül ne méltass mást ha semmit nem tudsz se róla se a körülményekről.

Üdv
eladó
azt nem írtam. bocs. az első féknél csúszott meg. de azt írtam is. ha ahátsó csúszik meg az nme zavar mert azt kanyarban is tudom korrigálni, de nekem az első csúszott meg mikor eltakatam.
és elég sokszor meg meg csúszott az első, hol jobban hol csak kicsit. aztán utánna már nem bíztam annyira ebben a gumiban.
de hozáteszem hogy ez nem egyszerű kis motorozások alkalmával történt mikor szabályokat és sebességhatárokat betartva motorztam.
eztis fontos hozzátenni. szóval mikor normálisan motoroztam vele nem volt vele bajom.
Nekem megütötte a szemem egy hozzászólás, mi szerint: "akkor csúszott meg, ha fékeztem". Nos, ha valaki a hátsó féket használja felkeményedett guminál, az ne csodálkozzon. Azért tesznek egyharmaddal nagyobb tárcsát előre, hogy azt a féket használjuk, mert ott kisebb a megcsúszás esélye. Szóval szerintem gumi is, és ember is közrejátszott. Ha tévedek, oktassatok, mert jár.

Viszont látom, hogy ezt a vitát már lezártátok, de nem bírtam magamban tartani, bocs!:)
Bocs De a jobb oldali tükör ami kell
Sziasztok
Cicalámpás vashoz keresek jó állapotú bal oldali visszapillantó tükröt, vagy esetleg bolt ötletet ahol valaki már vett sikeresen belőle.
Nsr tükör Én amit eddig boltból kaptam nem stimmeltek. A bekarikázott az eredeti tükröm.
Naaaa, azért, ehez már énis hozzászólnék, nem feltétlenül, mindenkiböl az irigység szól, akkor, ha idegesíti, hogy apuci alárakta az 1 millás RS-t.... Mert van AKI keményy munkával megdolggozott érte, és majd ha ezt teis megtapasztalod... akkor, mond MAJD esetleg azt, hogy irigység. :)
Addig ne.
Én 16 évemet betöltöttem, és több mint 2 évig dolgoztam a mostani motoromért... én nem irigykedem.. az olyan emberekre/gyerekekre, akiknek a szülei megtehették , hogy alárakjanak egy motort(nekem nem tehették meg). De én se nézem jó szemmel. Majd akkor fogja megtudni mindenki, hogy mijen az a motoros élet, ha saját pénzéböl vette a motorját, megdolgozott érte, és persze felis tudja tartani azt....
nemtom már mire írtam
mind 1
látom késő van már
most magadat irigyled?
nagyon irigyellek tényleg. óó bárcsak te lehetnék.
nemegészen azon van itt a hangsuj hogy mijen az a gumi hanem az is befojásolja hogy mijen uton mijen keréknyomással van használva
látom megszólalt belőled az irigység, így mostmár tökéletes jellemzést is adtál magadról.
a dunlop amit vettem azsem egy fiatal gumi, de jóval puhább mint ami volt.
volt szerencsém még felrakás után kipróbálni, és sokkal jobb volt még hidegebb időben is. (+5)
szóval még ha nemis sokkal fiatalabb vagy újyabb de sokkal jobb..