Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

http://kepesmotor.hu/felni/p54...
ha valakinek kéne 6 águ nsr felni ...
Teljesen igazad van, sajnos az ár véletlen lemaradt a nagy sietségben!
Szóval fix 650.000Ft, ebben benne van a 100ezres Arrow rendszer, a vatta új gumik, a friss műszaki, az új akksi, ajándék motorolaj, láncspray,szóval MINDEN!
Autót vettem, ezért kell megválnom tőle
Ez jóóóóóóóóóóó kérdés... :-D
És mi a FIX?
Aprilia RS 125 Full Power '06 TÉLI ÁRON!

Magyarországi, szalonban vásárolt, 1. tulaj, friss műszaki, sérülésmentes, rendszeresen szervizelt, autóvásárlás miatt eladó. Full Power verzió (teljesen nyitott, semmi fojtás!), ARROW sport kipufogórendszer, sok extra (egyedi rendszámtartó, tankpad, stb.) gyönyörű állapotban, gondos gazdától. Új Akkumulátor (Varta, garanciális) Michelin Pilot Power gumik, DID O- gyűrűs lánc, stb. Aszalós Ádám (motorversenyző-szerelő) állította be, érdemes megnézni- meghallgatni! Ajándékba adok motorolajat, láncspray-t, erre a motorra nem fogsz költeni, csak tankolni kell! A motorgenerál megtörtént 12.000km-nél (az előírások szerint). Végsebessége: 165 km/h.

Az ár FIX! Csere NEM érdekel!

Elérhetőség:

tyt001@freemail.hu
70/6199777
Hello van egy eladó Honda Nsr ! meg van egy bontottam ha valkit érdekel a bordó ő egybe eladó!
Oké, majd írj!
Meglesem délután hogy jó lehet.e.
Üdv
Ugyan az mint az NSR-é? Ha kompatibilis vele akkor érdekel, de ha nem olyan akkor nem tudom felrakni.
Igen ez kellene. Az enyém már nagyon viharvert.
Hali ez a típus?
link
Nekem van egy Derbi Senda elsőféklámpa kapcsolóm.
Érdekelne?
Üdv
Sziasztok!
Keresek első fékhez, féklámpa kapcsolót. Van valakinek eladó vagy tudtok valahol?
+ még mindíg érdekelne szép állapotú műszerfal (macskalámpásé vagy raidené)
Vegyél egy /1-es MZ-t!
Nem arra akartam utalni,hogy jobb lenne a nsr mint a kawa,csak ha leharcoltabb darabot fogsz ki(amire jó esély van)olcsobb rendbetenni a hondát,nem is beszélve az alkatrészekről.A zxr250,gsxr250,suzuki cobra nem olyan elterjedt,mint az nsr,igy az alkatrész sem eggyszerű!
Mocskosul pörgős motorja van a kawának és jó eséllyel előző tulajok kitiporták a lelkét is mielőtt nagyobbra váltottak.
A NSR és a NINJA közül még mindig a Ninjára szavazok de jól mondják az előttem hozzászólok inkább legyen abból egy 400-as kis fogaskerék vezérléses VFR az tényleg megölhetetlen és kellően nyomatékos a V motor laza 2személyezni is, de lóerőbe nem hinném hogy nagyobb lenne(maximum csak pár paci) a kawánál és árba is szerintem alatta van meg hát méretileg is eléggé hasonló.
Sziasztok! Honda NSR 125-öshöz kinek kell alkatrész? Kocka lámpás, ez a fajta. Van egy komplett, csak a fejidom, meg az egyik jobb oldali idom hiányzik, a másiknak meg már a fele elment. Olasz bontóból vannak, nincsenek leélve, csak sokat álltak, így a blokk nem forog még. Ja és a vázszáma ki van vágva, de a bontós számlán rajta van. A lényeg, hogy egyben már nem lesz jó, csak alkatrészbe. Ha valakit érdekel, talán egyben is odaadom. Akit érdekel valami itt írjon, vagy emailben: bzoltan94@gmail.com
Én sem a vagizás miatt mondtam a Kawát. Azért más futómű, a négyütem azért csak más stb.... A szervizelés sem mindegy...
Nem sebességmánia cél, hanem a tanulás. Nem akarjuk széthajtani, csak tényleg belépő motornak egy 600-as gép előtt. Ráadásul néha ketten is mennénk a géppel, gondolom én, hogy a Kawa jobban bírná. Átlagos felhasználást kell elképzelni a gépre, semmi kaszkadőrködés. Visszaolvasva jópár oldalt, - más fórumokon is - nagy valószínűséggel Kawa lesz a döntés.
Hát én több éven át nyomultam egy yamaha 250 phazer-rel .
Ha valami forog akkor az igen csak (az enyém belpiacos volt és az 19800 körül tilt), de ha észnél van a gazdi és nem spórol az olajakon mi egyebeken akkor az is sokáig bírja. Ha nem törik azt is meg a parkolóban akkor még mindig meglenne. :(
És ha már 400-as akkor inkább egy 400 vfr ha az elpusztíthatatlanság a cél.
Ha lehetne választani inkább az nsr-re voksolnék.olcsobb a fenntartása.nemrég javítottam zxr 250-et 40000km volt az órában.teljes hengerfej felújítás többe volt mint az nsr-en a motorgenerál.nagyon pörgös szerkezet(15000rpm)kissé alul van méretezve.zxr-t 400 alatt ne vegyél!
Hát szerintem a vásárlást legkevésbé a végsebesség befolyásolja.
Szeretem az NSR-t de mégis inkább a nagyobbra szavazok mint márt mondtam a 4ütem azért az mégis más és sokkal-sokkal kisebb szervizigényű mint egy 2ütemű.
Üdv
Ja, és naná, hogy a kawa.........
Ügyes vagy ülj előre.
Ha egy soros 250-es négyütemű nem lép le a tied elől az egy fasza gép lehetett, Kettő a négyütemű alkatrészeit ne viszonyítsd már a te kétüteműdhöz. Ha jó vas Ő fele annyiszor sem szereli mint te...
az a ninja annyival jobb az nsr-nél hogy nagyobb a végsebessége
de mást nem tud többet
egyszer egy sráccal motoroztam akinek 250-es ninja van és nem tudott meglépni előlem a szerpentinen
amikor megáltunk mondta hogy egész jó a motorom
szerintem azt hitte hogyha fele akkora az én motorom akkor majd ő simán otthagy de nem tudott meglépni előlem
meg egyszer összetörte aztán egy csomót ráköltött mire megin jól nézett ki
nsr-re meg olcsón adják a kopó alkatrészeket