a márkaszervizbe ennél drágábban akarták adni
ha valaki szokott vagy tudja hogyan kell e-bayröl rendelni az vehetne több ijen tüzkarikát ugyis hamar elfogyna itt a fórumon
persze ha nem csak egy aluminium karika mer akkor nem ér sokat
simsonon legalább 10 éves gumi van vagy tanán több is
és még mindíg jó
igaz hogy nem melegedik be még nyáronse de legalább nem felnin megyek
és lehet azért döntögetni mértékkel
ha valaki inkább túrázni szokott nsr-el annak még jó az a gumi
énnekem az első gumim elég kemény és nem fogok lábtartón kanyarodni de azért lehet vele menni, nemkell parázni állandóan mikor fogok elesni csak ésszel kell menni
kemény vagy De azért te se gondolod komolyan hogy valaki adni fog neked 10 ropit azokért a kikeményedett gumikért. Ami 4 évesnél idősebb, annak már nem is lenne szabad motoron lennie...
jólvan én már nem állok neki faszakodni se veled sem mással.
nemérdekel ki mit gondol, ki mit csinál. nem izgat.
mindenki csinál amit akar meg ahogy tud és kész.
én edig sem pofáztam senkinek, maximum kijavítottam vagy tanácsot adtam.
látom másoknak ez nem magy csak bepofázni, így én itt lezártam ezt. nincs kedvem vitatkozni.
am szerinted ha a speed motor kifejezés azt jelenti h vársoba 130 al száguldozol akk szerintem kicsit elvagy tévedve. ilyenek miadt tart itt az emberek véleménye a motorosokrol. hogy kicsit tanulj is valamit az "speed" motort egy kategóriának nevezik
most hagyom 1 napig száradni oylan 15 fok körüli helységben, aztán holnap felrakom és szépen alapjáraton hagyom pöfögni egy darabig míg jól felmelegszik. úgy talán jó lessz.
bár gondoltma énis hogy gázzal felmelegítem, de nem akartam annyira hirtelen felmelegíteni hátha berepedezik vagy ilyemsi.
ledrótkeféztem. fúróba fogható drótkoroggal.
full fényesre korongoztam, utánna letöröltem festés előtti zsírtalanitó foyladékkal. szóval faszának kéne lennie. a felszine meg jó érdes. remékhetőleg jól megtapad.
Nekem is van és használtam is már régebben is igen keményre köt.
Fúrható, faragható a keménysége mint a beton.
Az OPEL kipufogóját ezzel raktuk össze, jó lett. Szereti ha a két felület alaposan zsírtalanítva van.
Még a modell motorok kipufogóit is ezzel rögzítettük mert folyamatosan fellazultak.
Bár a motoromnál a tűzkarikánál nem vált be.Gondolom a hőtágulás miatt sem.
kibaszott szép a géped hallod.
ritka az ilyen szépség. irigylésre méltó.
még az eltakart dolgok is ragyognak rajta. ahogy láttam a szétszerelt állapotát. pöpec
Hát te ritka idióta lehetsz...
kösz Csoki.
lassan tervezgethetünk valami gurulást. közeledik a jó idő.
ha valaki szokott vagy tudja hogyan kell e-bayröl rendelni az vehetne több ijen tüzkarikát ugyis hamar elfogyna itt a fórumon
persze ha nem csak egy aluminium karika mer akkor nem ér sokat
és még mindíg jó
igaz hogy nem melegedik be még nyáronse de legalább nem felnin megyek
és lehet azért döntögetni mértékkel
ha valaki inkább túrázni szokott nsr-el annak még jó az a gumi
énnekem az első gumim elég kemény és nem fogok lábtartón kanyarodni de azért lehet vele menni, nemkell parázni állandóan mikor fogok elesni csak ésszel kell menni
nemérdekel ki mit gondol, ki mit csinál. nem izgat.
mindenki csinál amit akar meg ahogy tud és kész.
én edig sem pofáztam senkinek, maximum kijavítottam vagy tanácsot adtam.
látom másoknak ez nem magy csak bepofázni, így én itt lezártam ezt. nincs kedvem vitatkozni.
erről ennyit
link
bár gondoltma énis hogy gázzal felmelegítem, de nem akartam annyira hirtelen felmelegíteni hátha berepedezik vagy ilyemsi.
Ha van amivel megtudod melegíteni (gázégő,hőlégfúvó) körülötte a lemezt, akkor meggyorsíthatod a kötést, hőre keményedik.
full fényesre korongoztam, utánna letöröltem festés előtti zsírtalanitó foyladékkal. szóval faszának kéne lennie. a felszine meg jó érdes. remékhetőleg jól megtapad.
Fúrható, faragható a keménysége mint a beton.
Az OPEL kipufogóját ezzel raktuk össze, jó lett. Szereti ha a két felület alaposan zsírtalanítva van.
Még a modell motorok kipufogóit is ezzel rögzítettük mert folyamatosan fellazultak.
Bár a motoromnál a tűzkarikánál nem vált be.Gondolom a hőtágulás miatt sem.
ritka az ilyen szépség. irigylésre méltó.
még az eltakart dolgok is ragyognak rajta. ahogy láttam a szétszerelt állapotát. pöpec