Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Épp az a lényeg, hogy míg kisebb gépen nem gyakorolt, nem megy A-ra. Nem akarom, hogy nulla tapasztalattal nagyvérű gépet vezessen. Persze a Kawa Ninja 250 se bicikli. :-D
Én javasolnék egy különbözeti vizsgát, ha az elérhető. 40.000 Ft körül van, és akkor nem kell motorokat cserélgetni. Én ezt ajánlom így látatlanba.
Bocsi. A korl. a jogsija, elírtam. Igyekszem rengeteget utána olvasni a témának, és egyre inkább hajlok én is a Kawára. Nagyobb ccm-est azért nem akarunk, mert max. 1-2 évig maradna ez, ugyanis a cél egy Suzuki GSR 600. Ez tényleg szimplán egy belépő motornak kell, tanulni. A ketten motorozás meg elvétve fordulna elő. Azt a keveset bírnia kell.
gs 500 is van 25kw-os papirokkal csak keresni kell mer ritka
azzal valahogy jobban lehet menni 2 személyel
Ha Akolr. jogosítványa van, akkor igaza van Hord-nak... nagyobb köbcenti, több henger és meghálálja a dolog. Teljesítményben úgyis ki fog jönni.
Ha párodnak A1-e van akkor 11kw-ig hajthat gépet:)
De ha elírtad és Akor.-ja van akkor szerintem is a Ninját--igaz hogy többet pörög jóbban lelehet gyilkolni de mégis soros motor 4ütemű fogyasztása kb ugyan ott van mint az NSR-nek de mégis dinamikusabb de vételárba több meg fentartásilag is (biztositás ilyesmi de nem sokkal).Én inkább a helyetekbe egy 400-ast vennék(lehet venni 25kw alatt--pl kawa ZZR,Honda CB,Suzi Gsx stb-stb) mert a 125-250 kétszemélyel nem egy álom:) tanulni se lenne sok a 400 ha van 1 pici tapasztalata márt.
Üdv
Ez nem kérdés!
1 pont a Kawának részemről!
Lassan elkészül a kipuff!
Sziasztok,

A véleményetek érdekelne. Tanulógépnek vennénk mocit, és alkalmasint ketten is mennénk vele. Mivel páromnak A1-e van, max. 25 KW-ig vehetünk gépet. Kacérkodunk a NSR és a Kawa Ninja 250 R között. Vélemények, ötletek, tapasztalatok, javaslatok?
Köszi
Dusán
remélem :)
Lesz az még szuper járgány is!
Még mindíg keresen NSR műszerfalat. Olyat mint ami a videón látható, aminek az alján rajta vannak a visszejelző lámpák. Ha szép állpotú eladó írj! Megveszem!

http://youtu.be/nJAxwfIuc4E
Értem, köszönöm. Talán túl messze van, és azért nem érdekel, esetleg ha mutatsz 1-2 képet, többet tudok mondani... Motorja megy? Mi baja?
50ezer forint biatorbágyon található a motor
hát ez ilyen frédi béni style :D
Ja és persze ha olyan mint ami nekem kell.
De azért jöhet még ajánlat ha van valakinek!
Szia!
Persze érdekel, adnál egy elérhetőséget vagy küldenél képeket róla a tt02@freemail.hu-ra. Az árat megbeszéljük ha szép állapotú akkor megveszem.
Kompletten mennyi, és hol van?
Hello ki érdekel régi kockalmpás nsr bontva minden meg van hozzá kivéve a hűtő
Hello van egy műszerfalom ha ez érdekel régi kockalámpásé szép állapotban nem törött
Sziasztok!
Szükségem lenne egy szép állapotú hibátlan NSR125 műszerfalra. Olan típusra amin alul rajta vannak a visszajelző lámpák üres, index, stb... 94-től van ilyen, macskalápásokon és azt hiszem raideneken is.
A körlámpásoké nem jó.
Ha van ilyened írj! Megveszem!
Ezt a festéket keresem már régóta!
Tudtam, hogy létezik láthatatlanná tevő festék.!
Rendszámtálárara jó lenne?
Írd meg hol lehet kapni és mi az ára?
Ezeket találtam. Jobban összerakott / beszerelt állapotáról nincsen képem sajnos. http://sportmotor.hu/motoros_k...
Szevasz!

Sajna csak ez van!
Sziasztok kis gondom van nekem valaki tudna itt segiteni kellene nekem egy honda nsr 125 ccm3 es blok-rol úgy 4 -5 fénykép szinte minden oldalról segitségeteket előre is köszönöm