Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kafa hangja van!
köszönöm
jaja majd tavasszal megyünk valamerre.
jó hangja van
majd tavasszal meghalgatom élőbe
sötétbe mindíg kell lámpa a biciklire
januártól még nappal is kötelező lessz a lámpa és a csengő
ezt multkor olvastam valahol a neten
nem kell világíttani nappal de rajta kell lenni a lámpának
de ez még nem hivatalos
Jól van, ezt az apróságot lehet benéztük, de hülyeséget akkor se mondtunk, írtunk! Max kicsit elbeszéltünk egymás mellett
Srácok BICIKLIRÖL van szó nem MOTORRÓL. a csávó elövette a bringát aztán nemvolt rajta lámpa! azt meg nem mesélje benekem senki h a biciklire este nemkell lámpa ha van közvilágitás
Így van. Megerősítés, ha már a kreszt olvasgatom:

"45. § (1) Az úttesten álló járművet éjszaka és korlátozott látási viszonyok között ki kell világítani, kivéve, ha közvilágítás van vagy a járművet egyéb külső fényforrás kellően megvilágítja. "
parkolásnál nem kell lámpa ott, ahol van közvilágítás. menet közben természetesen mindig világít a lámpa.
"A forgalomban részt vevő motorkerékpárt és a tompított fényszóróval felszerelt segédmotoros kerékpárt - tompított fényszóróval - nappal és jó látási viszonyok között is ki kell világítani."

Tehát nincs városon kívül, városon belül, kivilágított város stb, MINDIG amikor NAPPAL van bárhol jársz világítani kell a lámpának.
ezt a közvilágitásnál nemkell lámpa ezt melyik mesekönyvbe olvastad? :D hogynekellene
Motoron kötelező a lámpa. Városon belül, és kívül is. Sok motoron már le se lehet kapcsolni.
mi a véleményetek erről?

szerintem gyönyörű hangja lett a gépnek
Én úgy tudom kell lámpa de lehet hogy neked van igazad.nekem még fék se nagyon van a bicajon..........
Lakotterületen belül, ha van közvilágítás.. akkor NEM kötelező a lámpa.. :) Abba viszont igazad van, hogy lakotterületen kivül mind2
sziaztok valaki tunna segiteni nsr125-lenne szo elsőteleszkop-szmeringnek a pontos számát-szimeringes
Bocs de ebből nem sokat lehet érteni,fogalmazhatnál kicsit magyarabbul.pl hogy van az hogy:kaptak vagy kaptunk csekket?
-benzin? minek? biciklibe?
-amúgy lámpa kötelező,elöl-hátul.lakott területen kívül a kukásmellény is.
elég érdekes dolgok ezek a kipufogóvégek...leginkább amit boltokban lehet kapni kocsira...szószerint nevetséges...jól néz ki?..szerintem nemigen
Volt közvilágítás ? Ha igen.. akkor alaptalanul büntetett meg 3000 ft ra.. ..:) Mivel ha községen belül vagy... és van közvilágítás.. akkor nem szükséges se ing se lámpa.... ami elő van irva, hogy minimum 1 macsaszem legyen a biciklin :) Azt nemtudom viszont hogy biciklire vonatkozik e a közutra nem megfelelő használata... :D
Sziasztok
tegnap előtt gondoltunk 1-et haverral,na kerüljünk 1-et bicóval a városba(kivételes este volt,mert inkább autoval szoktunk mászkálni)
Elindultunk találkoztunk is a rendőrökkel,de ők mentek ki a város másik felébe,mondom akkor most lehet jampizni,mert ugyse találkozunk velük,megyünk a főúton,nem volt szinte semi forgalom,rádőlök a kormányra XD mondom had kaparjon,kapar,megyek keresztbe-hosszába,egyszer csak kiszáll egy csávó az egyik parkoló autóból,átjön a mi oldalunkba zseblámpával ,akkor már láttam h egy rendőrautóból szállt ki
megkérdezte h mit kaptunk karácsonyra stb....és akkor azt mondja h A haverom nevére irok egy 3000-s helyszíni birságot mert nics lámpánk és akkor azt majd megfelezzük hát így is tett,ezt se gondoltam volna h majd biciklivel büntetnek meg először,miközben a motorral.... am meg mondta h csak azért állított meg mert baromkodtunk és akkor persze h belekötött h nincs lámpánk,na mind1 kaptak egy 3000-s karácsonyi ajándékot tőlünk,meg megfosztottak majdnem 8 liter benzintől
csak nemtom nsr-re hova lehet felrakni
tudnátok segíteni nekem?

nem tudjátok véletlenül hogy hol tudnék szerezni olyan bilincset ami a kipufogót felfogja? hátul a dobra gondolok. sportkipufogóknál a dobra ilyen bilincsszerű coccot kell rakni. na nekem az nem volt hozzá, csináltam egyet lemezből, jó is meg minden csak nemhinném hogy túl tartós lessz.
ha valaki tudja hogy ilyet hol lehet venni kérem mondja el. vagy ha valakinek van.
köszönöm
Én kormány gátlót több MITO-n is láttam szerintem nem hülyeség...néha nekem is jól jött volna mert 1x-er nagyon megijesztett
amikor jó útról egy rosszabbra értem úgy 110-el csúnyán beszitált de nem lett baj.
Így hogy eladósorba van a Raidenem nem költők ilyesmire de amugy meggondolnám.
Helló
itt vanak a képek 1 kicsit piszkos igaz és 3000 ft-ért gondoltam
üdv
jah nem hanem egy 125ös tzren láttam
tudok kűldeni de csak holnap mert most megyek dolgozni--emil cimem --atus100@citromail.hu-kűld el a tiedet