Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

már megint kihalt a fórum.
valaki magyarázza már el miért van ez.. tudom tudom tél van, senki nem motorozik, de akkor legalább beszéljünk hülyeségeket vagy valami.
Boldog ujj évet mindenkinek :)
Akkor eztis mond :)
Boldog Új Évet !
Boldog új évet minden Hondás Testvírnek'
Köszönöm a 2010-es évben kapott összes fórumos támogatást
Az lehet, hogy most annyi de ez 2004-ben volt!
Az 1. része a 2000 ft os büntetés... már akkor benézted.. amikor elkezdted... :D Lekisseb kiszabható büntetés 3000 FORIINT ! ::)
Bukócső és pályagumi,angyalkákon tangabugyi. Fék, bal 3 szemben árok, Boldog Újévet Kívánok! Széles utakat és balesetmentes kilométereket a 2011-es évre mindenkinek!
Boldog Új Évet Kívánok minden egyes kolegának
kössz.
Boldog Új Évet Kívánok mindenkinek!
boldog, sikerekben gazdag és persze motorozásban, benzinben, alkatrészben nem szűkölködő újévet kívánok minden kedves motorostársamnak.
ja és ami még a legfontosabb: széles utat és rengeteg balesetmentes kmert.

legyen olyan a 2011 ahogy mi akarjuk.
én tudom.
Gyerekek ez az én volt kipufogó rendszerem!
gumik még mindig eladók.
http://www.kepesmotor.hu/utcai...
nem tudom hogy ezt a manualt le lehet tölteni vagy megvenni lehet?
http://www.tradebit.com/filede...
Sziasztok honda nsr-hez keresek hengert ujjat vagy használtat de jo állapotut 125 és 150 es is érdekel kompletten olcson akinek van irjon e-mailra és megegyezünk.motoros.tibi@freemail.hu kérem az ajánlatot vagy ide.
Hurrá!kaptam ajánlatot az nsr-125-höz
azt írja,hogy 69090HUF...keret nélkül
Húúúúú pedig kerettel együtt van...és pont az van törve
a jardok meg tényleg ijenek megkell hagyni de feladatuk az hogy büntessenek az államcsőd miatt....hát eléggé nagy buziság mert amikor kisebbség garázdálkodott az utcámba aztmondták nemtehetnek semmit mert nem gyógyul 8 napon túl...és mindennapos volt az erőszak...de az nem fontos csak az hogy nem 60 al hanem 63 al megyek és ez már csekket ér
szép habgja lett ...néha énis be be inditom...sőt elég őrült vagyok hogy menjek is vele....:)...
Nagyon buzeránsak mostanában. Nem védenek, csak büntetnek faszságok miatt. Nagyon utálom őket. Haveromat a cm-en megbüntették mert nem volt a dh bringáján csengő meg küllőprizma(mert ez is kötelező, de én rá nem rakom a bringámra...)
azis jó Xd
Haverom ment haza a kerékpár úton kerékpárral és közben telefonált a rendőrök megbüntették 2000 Ft-ra mert telefonált vezetés közben.
Rá egy hétre sikeres technikusi vizsga miatt kötelező jelleggel megittunk két sört a vonaton hazafele jövet. Kerékpár út, rendőrök 3000 Ft ittas vezetés!
Hehe.
a csekket mi kaptuk,de ők meg kaptak karácsonyra 3000ft-ot
benzint csak azért irtam,mert 3000ft majd 8liter benzin és ez most a rendőrségnek ment
köszönöm.
nembírok betelni vele, annyira tetszik nekem.