nemtom de amiket én most vettem, hát elég faszának tűnnek, meg az első próbakör sem volt csalódás a minuszok ellenére.
azért a Dunlop gumi az gumi, megkell hagyni.
de majd nyáron derül ki hogy milyen is igazából. majd ha minden jól megy elviszem pályázni, meg lessz új bőr ruha is koptatókkal aztán majd meglássuk hogy szuperálnak.
hamár gumiról van szó meg most volt szilveszter
az év végén, mikor 365 óvszert elhasználtunk, majd beolvasztottuk és autóabroncsot formáztunk belőle, boldogan ráírhatjuk, hogy \GOOD YEAR\! BÚÉK!
Csáó
én olyanokat hallottam h olyan 90-100körül ha külföldi papiros és megvan minden,de pl az enyém le van vámolva asszem 40-41körül volt,és elméletileg 60körül kijönne nekem
az enyém az inkább sportgumi mint túra.
túraguminak elég jó, kanyarokba nem nagyon mertem dönteni mer elég kemény az elsőgumim
nekem asszem nem akarok hülyeséget mondani de aszem k525 talán.
nem biztos. az első meg k275 vagy ilyesmi.
nemtom.
már eléggé lekopott ugyhogy tavaszra pirelli sportdemon megy rá
http://www.kepesmotor.hu/utcai...
azért a Dunlop gumi az gumi, megkell hagyni.
de majd nyáron derül ki hogy milyen is igazából. majd ha minden jól megy elviszem pályázni, meg lessz új bőr ruha is koptatókkal aztán majd meglássuk hogy szuperálnak.
az év végén, mikor 365 óvszert elhasználtunk, majd beolvasztottuk és autóabroncsot formáztunk belőle, boldogan ráírhatjuk, hogy \GOOD YEAR\! BÚÉK!
ki mire esküszik?
mejik a legjobb kanyarvadász gumi?
nsr-t nézegetsz vagy másnak kérdezted meg?
én olyanokat hallottam h olyan 90-100körül ha külföldi papiros és megvan minden,de pl az enyém le van vámolva asszem 40-41körül volt,és elméletileg 60körül kijönne nekem
90-es Nsr-nek nem tudjátok mennyi kb a rendszámoztatása :)
miért adod el? nagyobbra váltasz?
én nemtom. aki éjjel legény a gáton az legyen nappal is legény.