igazat mond Aadams.
már énis rájöttem hogy a kipufogó az bizony baromi sokat számít.
ezért is döntöttem egy Arrow kipufogó mellett.
csak lenne már teljesen kész... annyi lyuk volt rajta mint egy szitán.
még mindig van rajta pár kis lyuk, igaz nem sokat számít rajta ez már, de azért behegesztetem. aztán fasza lessz.
Ellehet baszni.... nagyon könnyen.... sokkal rosszabra is lehet csinálni... de gyorsabban baszod el... minthogy jobb legyen... :) nem 4t.. a kipuf a lelke a motornak... ezzel nem lehet kókányolni...
Hát te tudod... pedig 6 ezerért oda adtam volna :P
ÖÖ, hát.. ugyvan benne a folytás amúgy, tudomásom szerint.. hogy van a rezó, és ahogy eljön a hengerböl, és vastagodik, ott van két oldalra, elszükítve vagy másképp mondva "elvezetve" a rezónak a falához, két csővel.
Tudtommmal
hát köszi szépen...akor megpróbálom kipiszkálni ha megy megy ha nem nem:D...a fojtatlan menyibe kostál? am valoszinütlen hogy most ijenekre fogok költeni sajnos mert nincs nagyon sok lovém:) amugy a fojtás az mien benne?...keresztmetszer szükités vagy hogy kell elképzelni?
nekem is jt kerekek lesznek fenn
nekem a lánc nem erősített de nem is kell egy ijen kis motorra erősített 40 vagy 45 lóerőig jó
bőven belefér
erősítettet inkább cross motorokra szoktak rakni mer azok jobban megnyújtják a láncot
hord93@freemail.hu
Nincs valakinek eladó membránszelepe? jc20-hoz
már énis rájöttem hogy a kipufogó az bizony baromi sokat számít.
ezért is döntöttem egy Arrow kipufogó mellett.
csak lenne már teljesen kész... annyi lyuk volt rajta mint egy szitán.
még mindig van rajta pár kis lyuk, igaz nem sokat számít rajta ez már, de azért behegesztetem. aztán fasza lessz.
ÖÖ, hát.. ugyvan benne a folytás amúgy, tudomásom szerint.. hogy van a rezó, és ahogy eljön a hengerböl, és vastagodik, ott van két oldalra, elszükítve vagy másképp mondva "elvezetve" a rezónak a falához, két csővel.
Tudtommmal
pontosan nemtudom mi van benne mer nekem nincsenek ijen problémáim
a gyorsulgatásokat nem nagyon szeretik az egyszerűbb láncok.
itt van leirva:
http://www.vasnepe.hu/cimlapon...
nekem a lánc nem erősített de nem is kell egy ijen kis motorra erősített 40 vagy 45 lóerőig jó
bőven belefér
erősítettet inkább cross motorokra szoktak rakni mer azok jobban megnyújtják a láncot
csak nekem erősített. mellé JT lánckerekek.
DID 520vx 108 szemes az egyik leg jobb lánc nsr-re, tavasszal rakom föl
meg az uj lánckerekeket is