teis megnézted azt a Triumpos viedót mi?
énis legondolkoztam rajta, de szerintem tök főlösleges. főleg hogy ilyen 30 tól kezdődik egy normálisabb, a másik meg hogy nem nagyon lehet hova rakni
egy kis ügyességgel és hozzáértéssel (motorozási) simán ellehet kerülni azokat aveszélyeket amiket az meglőzne.
szerintem.
most nem az a lényeg hogy mi van az adatlapján hanem az hogy egy 2t kipufogót nem lehet öszze vissza faragni csak azért hogy jól nézzen ki mer ojan gyönge lessz mint egy babetta
nagyon szép lenne ha polírozótt csillogó kipufogóra ráég az olaj meg csöpög belőle
a hátsó a tiszta sor lengővillát elemünk elsővél meg számos ötlet jut eszembe mint pl asztalos pillanat szoritó elv (sikattyu) miszerint a két elsőtelót csavarkötéssel fognánk meg és ugy a motor sem esne le egykönnyen de barátunk ötlete is jó...google a leghüségesebb társunk a kutya után
A magasságát nem tervezem variálni, azonban a felfekvő felület szélessége állítható kell hogy legyen, ahogy említetted is, mivel nem típusspecifikusra tervezem. Erre már egészen egyszerű megoldások is léteznek. A nagyobb problémát az első futómű helyes felemelése okozza, ahol az első dilemma, hogy villavégnél, tengelynél (szemmel) vagy nyaknál emeljünk? Nyaknál sokkal jobb, de csak ahhoz az adott nyakmérethez fog passzolni. No meg sokkal nehezebb feltenni rá a motort. Tengelyvégnél elég béna, mivel nem tudod kikapni tőle a tengelyt. Elvetve
Szárvégen a legjobb, ebből viszont szintén kétféle van, a "belecsúszós", azonban nem minden szár vége üreges, így ELVETVE
A jobbik megoldás az, hogy két gumírozott ponton támaszt, egyet alá, egyet oldalra, és felfekszik rá a két villafél. Ebből egy szintén változtatható szélességű lenne a legjobb.
Kb eddig jutottam. Szerinted?
ha kitaláltál valami szuper dolgot akor küldj rolla lécci valami rajzot:D...most gondolkozom énis a dolgon szal magassága állitható legyen és a 2 tag között ami befelé megy a lengővillához aztis lehessen állitani mert külömböző mozoroknak külömböző a hátsó lengővillájuk...jól értelmezem? :)
Hát, ha nem is 2-őt, de semmiképp sem a bolti árát, nyilván akkor egyszerűbb megvenni a boltban. De nekem kéne első-hátsó, és mindegyikből állíthatós, tehát ennél azért bonyolultabb a kérdés
énis legondolkoztam rajta, de szerintem tök főlösleges. főleg hogy ilyen 30 tól kezdődik egy normálisabb, a másik meg hogy nem nagyon lehet hova rakni
egy kis ügyességgel és hozzáértéssel (motorozási) simán ellehet kerülni azokat aveszélyeket amiket az meglőzne.
szerintem.