Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kösziii
húú. téleg a méretek.
ma télleg megcsinálom. jó hogy eszembejutott.
lefényképezem őket aztán beméretezem és feldobom őket.
amit motoros Testvérünk átküldött, annak az új ára Somogyban a MotoRock üzletben 6000 ft jelenleg. Nyilván így sokallom érte a 15-öt, de valszeg csinálunk mi is itthon, csak gondoltam hátha van valakinek elfekvő, amit tuti nem használ.
hát énis csinálni akarok egyet de ha belejövök csinálok többet tuti...amugy 15 öt sokallod érte de menyire gondoltál?...menyit ér egy ijen?
akkor is elég nehezen lehet visszarakni mer csak felülröl lehet benyulni, de nem lehetetlen
Az-sem-rossz megoldás. Jobb híján lehet hogy itthon is az lesz...
Csak gondoltam ha valakinek van feleslegben, akkor minek.
igen a tankot lekell szedni meg a légszűrőt is. utána már hozzáférsz.
Sziasztok!A karburátor leszedéséhez mennyire kell szétszedni az nsrt?tankot le kell szedni+ilyenek vagy van valami egyszerübb megoldás?
OK...várom a képeket
Szevasztok !
honda ns125f-hez vannak eladó alkatrészeim !
írd meg mi kell és megegyezünk !
hali
hahó srácok...nekem is kellene de hát ivheggesztőgép és kis szabadidő és egy kis flex amikor készvan feketére lefest és kész:)
olyanom van 2 +1 a motoron ha érdekel ha kell holnap csinálok róla képet
Eladó a Raidenem!
email: hord93@freemail.hu
igen arra ami a plexi alatt van
idom csavarok érdekelnének engem is
Helló
arra kis idomra gondolsz a lámpa között?
üdv
Az a legjobb
én faterral csináltam 2 őt. előrre és hátra. kb az anyagdíja ha vettem volna lehetne úgy 1000 ft, de így full ingyen volt. és kb 2 éve használom őket.
hát akkor nincs mit,én mondjuk nem tudom mennyi egy ilyen.
KÖSZI ÉS NEKED IS
Köszönöm! Kicsit húzósat kér érte a gyerek, az új bolti árának több mint a dupláját Köszönöm a linket! Széles Utat, még ilyen időben is
Helló!
Keresek kerek lámpás NSR-hez komplett fényszórót és a hozzá tartozó első idomot...plusz ha lennének idomrögzítő csavarok az is jól jönne
Valakinek van eladó felesleges első-hátsó MOTOREMELŐje?
Köszönöm, megpróbálom! Valami csúnyán zörög benne, illetve sokat kell forgatni mire beindul, szerintem beérett a csere egy dugóra és egy felső tűgörgőre. (és csak remélni merem, hogy nem az alsóra...)