Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

94-es körlámpás NSR-re keresek 1 pár hasidomot! Ha valakinek van kérem jelezze!
Köszönöm!
Hmm. Dugó árakat tud valaki? Kb. milyen árban lehet valami normálisat, nem kínait/indiait venni? + felső tűgörgő is, megnézem a hétvégén, remélem nem főcis.
egy kicsit... de 8 az még határérték( a szervíz könyv szerint)
6-9? nem kevés az egy kicsit? 50-esekben legalábbis 11.8 a gyári, de 25-ös MTX-ben is mértem 12 bar körül, mikor jól rendbe volt téve!
8-12 között kellene lenni... 6al már nem igazán halad. 4el még beindul, de 50m után leáll.
alikhanem 6-9 közöttött kell lenni
mennyiért vetted a motort?
Fogalmam sincs:S
Egy kompressziót mérek majd benne, igazán nem tudom, most vettem, kb 100km-t tettem eddig bele. Milyen kompresszió kellene hogy legyen?
am én ijen nsr en gondolkoztam ezek egész olcsók:)
inkább a felső szokott
dugattyu mikor volt cserélve?
Ha már témánál vagyunk: NSR-em zümmög-zizeg szépen finoman.
Felső tűgörgő lehet? Alsó szokott zizegni?
kellenne egy kis segitség 165 nsr hengerről-azonbelűl a dugagyu-sajmos nincsen hozzá csapszeg-hogy jo e honda nsr125-é?
ezek a felújítások nem előirtak
függ attól hogy hogyan van használva és mijen anyagokbol rakták össze
hangjábol lehet következtetni, ha csörög akkor biztos hogy cserélni kell valamit, valószinü hogy csak dugattyut de ha nagyon odavan akkor több dolgot is
nem kell feltétlenül dugót cserélni, de eséyles.
Mérni kell gyűrűhézagot, dugóilleszttést, és hogy mi maradt a dugó kúposságából, méretéből, ebből azér már kiderül, ha egy dugó kuka.
HA eleve valami nevenincs izé, akkor nyilván csere.
(meteor vertex wiseco iylesmik jók bele)

A felső görgő és csap állaotából lehet következtetni, hogy mit művel az előző gazdi vele, egy ellilult hajtórúdnál nyilván főcifelújítás, akkor az emg egyértelműen blokkgenerál.

HA ideág jutsz, szerezz manuált, benne vannak a tűrések.
Oksa!
Du leszek gépnél.
Akor öszefoglalva. Ha meg veszem a motrot azonal dúgó csere mivel nem tudom mien van benne és menyit ment le. Hengert ha minden rendben lesz nem fogok még egy 100 000 km-ig cserélni.
Akor egy szintel lépjünk továb...
Főtengely+hajtó kar+csapágyak ... Ezekel mi a helyzet ezek cserély mikor esedékes?
A váltó menyire érzékeny?
okés 3000 ba ha jó felteszem postán.holnap reggel felteszem a képeket majd nézd meg és címet egyeztetünk ha jónak találod!
ijet vennéh ha lehetne
Akkor egy ilyenre már rá sem néznél?
nem láttam még ijeneket
inkább v2 kellene bele
Jobb minőség, és gyári gép:
http://youtu.be/5g1schyHahI
Isten ments hogy valaminek ilyen hangja legyen alattam

Na ez motorhang:
http://www.youtube.com/watch?v...
Na és ezzel kapcsolatban vita kizárva.
Na mégegyszer: valahogy nem vágyok v4re.
Na ez hang!
Tudom én azt.
De valahogy sose annyira nem vágyok mégse v4re.
Ez olyan mintha üvegen keresztül ....nát nyalnék!
A látvány meg van de hol az élvezet?
Jobban szeretem ha visít (-anak) alattam!