Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

semmi értelme kiütni, de nekem pld nincs is semmi olyan a vázon mint neked... de nekem 50es a km óra :D
Mennyivel jobb kiütögetni a számokat, és 50cm3-is jelöléseket tenni a gépre, mint rendszámozni? 3betű 3szám, és nincs rizikó. Jó persze, az ár nem mind1, és nem minden vasnak van meg a papírja...
és úgy mennyivel jobb?...ja és nekem a vázon lévő bilétába bele van ütve a 49ccm
én az enyémből kiütöttem a számot és lefestettem
Esetleg ha valakit érdekel ! Itt most ingyenes a szállítás dec.31-ig
link
pedig nem úgy néz ki mintha cserélték volna...színben egyezik a blokkéval és én még nem láttam új hengert ami festve van(bár nem elképzelhetetlen)
Nekem is!
az érdekes, nekem is csak 124cm3 van ráírva semmi más, és a bal oldalon. akkor lehet h nem eredeti henger...
Üdv mindenkinek! eladó az nsr-em, akit érdekel az válaszoljon erre a kommentre!
http://www.kepesmotor.hu/honda...
csak a GILARDONI felirat van rajta
JC 20-as ról beszélek...egy ismerőssel megnézettem a motorszámot és azt mondta,hogy keveslik a számozást ezért lebontottam a burkolatot de a számsor stimmelt..ezért keresek most ccm jelölést a hengeren
Van cm3 jelölés, azt hiszem hogy a bal oldalán úgy közép tájékon a hengeren megtalálod.(Nem biztos hogy a bal oldalon van de tuti hogy a hengeren megtalálod feltéve ha jc20-as blokkról beszélünk)
"ha" az Nsr 125-nek van ccm jelölés a hengeren vagy hengerfejen akkor azt melyik oldalán található?
akkor valószinü hogy majd látnifogom a nyáron
aha
üdvözletem mindenkinek.
ma végre felrakattam a mocimra az új gumikat, így eladósorba kerültek a régebbi darabok.
2 db kb 80-85 % os HEIDENAU gumiról van szó. régebben raktam már fel róluk képet, most nem tudok mert új gépem van és még egyenlőre örülök hogy pár dolgot megtalálok rajta. de he kell majd lessz kép is róluk.
az áruk párban 10.000 ft, külön külön az első 4 a hátsó 6 ezer ft.
profilmélységük: első: 4 mm-er hátsó: 4,5 mm-er. méretük a gyári méretnek felel meg. elöl 100/17 hátul 130/18.

akit érdekel jelezze.
Az én NSR-emet is megvehetné már valaki
Atik@ motorja
sziaztok tud e segiteni valaki? nsr heneről lenne szo ahol a power tengej van ott elvileg valami szimering van hogy annak a pontos mérete kellene
Köszi!
Azért kérdezem mert megszívtam egy Power Road aksival. Szegény önindítót szétszedtem miatta vagy ötször.
Most felküldték Bpre. de már lassan egy hónapja.
Szerintem új állja a helyét sajna.
győrbe hozták el?
nem adtad drágán
eladtam az nsr-em 340 ezerbe
jah meg én csak 3000 vettem akkor ennek is jónak kell lennie:D:D