Mennyivel jobb kiütögetni a számokat, és 50cm3-is jelöléseket tenni a gépre, mint rendszámozni? 3betű 3szám, és nincs rizikó. Jó persze, az ár nem mind1, és nem minden vasnak van meg a papírja...
JC 20-as ról beszélek...egy ismerőssel megnézettem a motorszámot és azt mondta,hogy keveslik a számozást ezért lebontottam a burkolatot de a számsor stimmelt..ezért keresek most ccm jelölést a hengeren
Van cm3 jelölés, azt hiszem hogy a bal oldalán úgy közép tájékon a hengeren megtalálod.(Nem biztos hogy a bal oldalon van de tuti hogy a hengeren megtalálod feltéve ha jc20-as blokkról beszélünk)
üdvözletem mindenkinek.
ma végre felrakattam a mocimra az új gumikat, így eladósorba kerültek a régebbi darabok.
2 db kb 80-85 % os HEIDENAU gumiról van szó. régebben raktam már fel róluk képet, most nem tudok mert új gépem van és még egyenlőre örülök hogy pár dolgot megtalálok rajta. de he kell majd lessz kép is róluk.
az áruk párban 10.000 ft, külön külön az első 4 a hátsó 6 ezer ft.
profilmélységük: első: 4 mm-er hátsó: 4,5 mm-er. méretük a gyári méretnek felel meg. elöl 100/17 hátul 130/18.
Köszi!
Azért kérdezem mert megszívtam egy Power Road aksival. Szegény önindítót szétszedtem miatta vagy ötször.
Most felküldték Bpre. de már lassan egy hónapja.
Szerintem új állja a helyét sajna.
búcsúként
link
http://www.kepesmotor.hu/honda...
ma végre felrakattam a mocimra az új gumikat, így eladósorba kerültek a régebbi darabok.
2 db kb 80-85 % os HEIDENAU gumiról van szó. régebben raktam már fel róluk képet, most nem tudok mert új gépem van és még egyenlőre örülök hogy pár dolgot megtalálok rajta. de he kell majd lessz kép is róluk.
az áruk párban 10.000 ft, külön külön az első 4 a hátsó 6 ezer ft.
profilmélységük: első: 4 mm-er hátsó: 4,5 mm-er. méretük a gyári méretnek felel meg. elöl 100/17 hátul 130/18.
akit érdekel jelezze.
Atik@ motorja
Azért kérdezem mert megszívtam egy Power Road aksival. Szegény önindítót szétszedtem miatta vagy ötször.
Most felküldték Bpre. de már lassan egy hónapja.
Szerintem új állja a helyét sajna.