Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

a villára ahol a sárvédő van fölcsavarozva oda lehetne a lámpát is fölrakni
na pont ez a kérdés:)....nemakarom kiluggatni a sárvédőt ezét szóritó elemet gyártok sztem szögvasdarab levág egy nyitott u alakot hegegszt szépen laposvassal 2 furatot csinál aztán ráheggeszt 2 anyát alulrol csavarral rgós alátéttel egy lemezzel megfogat....és máris nincs kiluggatva a sárvédő mégis meglehet sinálni esztétikusan csakhát igen valszeg vibrálni fog...de van más ötletem is....elsőtelótol elinditani a dolgot de azt mégtöbb idő felszerelni...
Hidd el hogy kell az. Én erdőben szoktam bringázni...
elég jól világít csak egyenesen többet világíthatna, oldalra meg nemkéne világíttani
nyáron én is sokat szoktam biciklizni, néha este is ha rövid körre megyek 20km-t max
én csak villogót szoktam fölrakni hogy engem lássanak
Én egy ilyesmit tervezek összedobni, mert imádok este bringázni, de valami förtelmesen rossz a látásom sötétben, kb feleannyit látok mint egy átlag ember
http://youtu.be/8Fy0sCk8a7g
biztos hogy meg lehet csinálni de én nem akarok vagyonokat költeni meg kisérletezni vele hónapokig
előbb veszek bele halogén égőt
az szerintem nem ojan jó mer a kerék sokat mozog és szétrázza a lámpát
a gyári lámpák alatt jobb helye lenne mer ott nem rázkódik annyira és majdnem ojan magasságba van mitha a sárvédőn lenne
hogyan akarod felfogatni a sárvédőre? fursz rá lukat?
Sajna a gyári foglalatba illeszthetők tényleg elég szarok, de azért ez nem magának a led technikának a hibája, láttam én már pár olyan ledes bringalámpát(közvetlen közelről, tapíztam meg minden, tehát nem ismerős ismerősének a bátyjának az apjának a...), 3 wattból olyan fényerőt hoz ki hogy a régi nsrem irigykedett volna, mondjuk ott magának a lednek darabja ezer forint, ami végül is nem vészes ár. De kell hozzá még egy kis lencse is, meg prizma, de még így se vészes az ára. Majd ha lesz egy kis fölös pénzem csinálok egyet magamnak a bringára, szép cnczet alu házban :) De motorba is megoldható lenne szerintem értelmes árban.
de ha nem a gyári lámpák alá rakod hanem egy külön kis lámpatestbe ami az elsősárvédőre megy rá?...én ugy szeretném kis ködlámpába...szerintem ködbe alakitana
mindenképpen veszek bele halogént mer nem drága aztán majd meglátom mennyivel lessz jobb
nemjó a hidegfehér, az csak látvány világításra jó mer kékes fénye van
melegfehért kell hasznlálni
bár én nem raknék semmijen ledet a motorra, inkább 20w-os spot lámpát
az már tudna valamit csak elég bonyolult kivitelezni hogy hogyan lehetne fölrakni
én ugy gondoltam hogy a gyári lámpák alá tennék be spot lámpát csak nembiztos hogy elfér mer fékezésnél beleérhet a sárvédőbe
nekem halogén van a macskalámpásomba.. nem sokkal jobban világit mint a sima... :S Sajnos :S Egy fokkal jobb. de még ígyse tökéletes. :)
naaaa szakira bukkantam:D...tökéletes:D...vettem hidegfehér ledeket is meg kéket zöldet sárgát de azokat máshova hidegfehér előre beépitett smd ledes égőt vettem a ködlámpába...
én meg már elekro műszerész vagyok
jók a ledek mer világíttanak meg vakítt elég jól de az utat nem világítja meg rendesen
hidegfehér vagy melegfehér ledeket vettél?
hmm kiváncsi vagyok mien a ledes...elméletileg 50 wattnak felel meg ha nem akor halogént teszek bele:) vettem még egy halom ledet épitkezni..(elektromüszerész leszek) motorra épitek ezt azt igy olcsó volt vettem ledes égőt is
ledes lámpa nem ér semmit a motoron
spot lámpát tegyél rá az világít valamit
énse vagyok megelégedve a gyári lámpával de tavasszal veszek bele halogén égőt
bjanika25@freemail.hu vagy ezen a számon elérhetsz 06702573780
skacok meghalt a topic? :D és a téli felujitások? :)
hali skacok az átlagos hogy északa 80 nál már szinte semmit nemlátok reflektorral? :D...kevés fényereje van....vettem egy ködlámpát a cuccra.. leteszem az első sárvédőre és vettem bele ledes égőt de ettöl függetlenül aggaszt a dolog:D
Oksa!
Bagyala007@gmail.com
Írj rám. Du küldöm a címem, utánvét játszik!
szia itt vannak a képek
nekem is ilyenem van... ha találsz hozzá idomokat, akkor szólj, mert nekem is kellene pár.....
Sziasztok
Pár új kép a gépről
http://www.sportmotor.hu/motor...
erre gondolok!
a körlámpást 93-ig gyártották