Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Vegyé csopperet:)

ez meg motorhang:
http://youtu.be/nQJVofcqvk0
Szép hangja van ám a V4nek
Egy enduro is "sportmotor", egy jó kis kipufogóval szép hangja lehet egy ilyennek, és most nem a dobhártya szaggató kiherélt dobos vackokra gondolok...
hát elég illúzióromboló
Ja és mondtam hogy perverzió
sor2 is jöhet, sőőőt, egy régebbi 3 hengeres triumph tridentet is elfogadnék
Én rühellem a sor4 visítást, de csípem az egyhengeres, meg v2es 4t-ket, ez van

http://youtu.be/BrcvaAzKBLQ

Ez elég jó kis gép
Na ezt sohasem fogom megérteni, miért jó traktorblokkot tenni egy kis sportmotorba.
Visítás helyett jön a zetor tompító nélkül hang, szerintem ez elég béna.
A sportmotor az visítson.
állitolag 75% ig nyit ki...nemtudom mi benne az igazság eladó állitotta
hmmm szétvágtad? a rezót?
Sziasztok! 94-es körlámpás NSR-re keresek 1 pár oldal ill. 1 pár hasidomot! Ha valakinek van kérem jelezze!
Köszönöm!
Hali!
Kb: 2500-3000 Ft Szállítással. Ha jó így? Várom a képet!
helló van egy olyanom csinálok képet is rólla ha kell?mennyit adsz érte?
Hali!
Volna valakinek a hátsó lengővillára az a műanyag amin fut a lánc?
Isten ments a sor4től
Ebbe én se akarok vagyonokat tenni, ez ilyen szórakozó motor lenne, forgalmi nélkül, esetleg pályázni, meg ilyesmi. 650es blokk 50 pacival, kb 130 kilós súly, bár ha pályaidomokat kap, meg lekerülnek a lámpák, amire nagy esély van, akkor 120 kilónál nem illene többnek lennie. Az meg már nem lenne rossz annak fényében hogy egy ilyen blokk elég sokat elmegy.
szoktak árulni régebbi sor 4-es blokkokat elég olcsón
én már dógozok de nem akarok vagyonokat költeni minden motorra
félre kell tenni nyugdíjas évekre
Na meg egy marad egy majdnem komplett motorom. Majd ha lesz pénz akkor építgetek belőle valamit, nem a gyári blokkal, az igazi egy cr 500 blokk lenne, de azokért már elég sokat kérnek :) Vagy egy simpla supermono, valami 500-600as 1 hengeres 4t szégyenszemre, az is vicces lehet egy ilyen könnyű vázban :) Persze valami vízhűtésesre gondolok, nem egy nagy lomha léghűtésesre. Majd meglássuk, ez még a jövő zenéje, nem hiszem hogy a következő 2 évben hozzányúlnék, majd ha a sulit befejeztem, és lesz stabil állásom, az első dolgom lesz a motorokat rendberakni, majd utánna jöhet a lakás, meg ilyesmi
Ja és persze ha egyáltalán lehetne kapni... De nem lehet Elég ritkán kerül fel valami bontott cucc, most van fent váz, meg pár apróság, de azok engem nem érintenek...
én szedtem ki az enyémböl, a könyök alatt a rezo elejénél van
Lényegében a főtengely, hengerek, hengerfejek, ja és persze a dugók kellenek, azokat rakom csak át. Már ezekért elkérnének annyit mint amennyiért az egészet veszem, és ezen felül az enyémről hiányzik az ülés, most azt is kapok ennyiért, rossz az egyik gyújtás, azt is kapok(bár most tudtam meg tegnap hogy ez típushiba, és javítható, na mind1... ), meg fesszab, és indexrelé, ezeket külön kellett volna összeguberálni...
a kettőböl lessz 1 működő?
én fűnyiróval csináltam ezt, amikor a 2 fűnyirót szétkaptam aztán kiválogattam hogy mejik alkatrész jobb és ugy raktam össze
első indításnál azt hittem szétesik mer igen furcsa hangokat adott ki aztán kis járatás után egész jól muzsikált
azt hiszem ilyenkor szokták mondani...vedd meg az enyémet
Úgy néz kim mégis összejön az A-terv. Veszek egy ugyanilyen motort, aminek jó a blokkja, de annak meg papírjai nincsenek Már le van beszélve, januárban hozom el.
valamit ki okoskodtál abból a hengerből amit megmértem?