Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A feléért...
a bal kormánycsutka hogy néz ki
ezt nem fogják megvenni mostanába
hát fogalmamsincs mi van benne valami metszeti rajzot kellene szerezzek vagy valami ijesmit katalizátor?...meik részén van? :D...nyugi nem szakbarbárkodok ha valamit megtudok csinálni megtudok csinálni ha nem akor ismerős:)
ötért is kapsz elektronikát ha sokáig keresel de ez a halálán van...vagyis eléggé úgy néz ki
a kipuffban vmilyen katalizátor szerű cucc van.
10 ért lehet elektronikát azt tudom...kipufojtást valahogy kibüvészkedem ha ojan ha nem akor is kitalálok valamit:) poweren azt sem tudom mit kell állitani vagy hogy megy az de ismeretséggel ezis menni fog olcsópénzből...csak elöbb kikell okosodjak:)...de okithattok észből sosem elég:)
"power" en mi fojtott?
sokba fog ez még kerülni...nem egyszerűbb lett volna egy normálisat venni egyből?
halihó igen mind ez szép is jó csak gyufa is fojtott meg kipu is meg power is:D ezeket szépen megakarom majd oldani oldatni csak kitudja hogy lesz rá keret meg mit kell rajta csinálni....szocijaim voltak eddig:)
és erről beszélnék...
http://www.motor.hu/motor_vpag...
ennyi pénzért még én is odaadnám az enyémet ...pedig az még kinéz valahogy
Üdv!
Nekem is ilyen van.Az enyém 1989-es gyártású,a tiéd?
Igazad van, de tegyük azt hozzá, hogy nem sokszor ég be a dugó egy 4T-be. Mivel nem találkoznak a dologgal, nem érthetik. Viszont az jogos, hogy akkor miért nem kérdeznek...

Am nekem 140/70-es gumi van fönt.
Köszönöm szépen, sikerült megtalálnom!
Grat. A régebbin kulcsal lehetett, motor bal oldalán volt egy kulcsnyílás az ülés alatt
Üdv! Tegnap lettem egy 94-es NSR tulajdonosa. Az ülést hogyan tudom leszedni?
Előre is köszönöm!
széles? Pedig ez a gyári méret...
köszi, nekem is 130/70-18, akkor nem is cserélem nagyobbra.
nekem 130/70-18-as van fenn. kicsit széles ez már. majd kap keskenyebbet tavaszra.
125F-es NSR-re mekkora hátsó gumit lehet feltenni maximum?
kettőezerbe odaadom
Hello menyibe adnád?
hello. na akkor kell a kilóméter óra hajtás?
Hirdetésemben........