Helló!
Mien hőértékű gyertya van a gépedben?Mert akár az is lehet a baja, lehet szar a gyertya hőértéke!Talán meg tudom mondani pontosan ha mindent amit csak tudsz leírsz nekem egy regényben miután átellenőrizted a gépet!Lehet hogy általános de alattomos baja van!
ha húzod neki hány fokos a mozi?
nem tom hol nyit a power, de vagy az nem nyit, vagy több levegőt kéne neki adjál (az alapjárat állító csavar felé szokott lenni) vagy szar már a dugó meg minden...
nemtoma hondámmalmég ien bajnem volt de vanmellette egy simómis annak gyújtótrafós baja volt ien tünetekkel de nemértek még a hondámhoz így aztse tom hogy annakhogy vana gyjtása
Elvileg auto-motor szerelőnél már kell lennie kompressziómérő!Ha márkaszervizbe mész vele akkor nem kond hogy 125-ös, közük nincs hozzá meg nem érdekli őket.
ajajajjbazz
akko vmi kaki van. azt tudom hogy ez a moci teljesen gyári kivéve az arrow kipuffot. nemsoka viszem szerelohoz csak amig még lehet mocizni addig kihasználom. aztán majd kiderül hogy van e vmi baj vele. mindenesetre a kawasakim után jobban megy. igaz abba nem vót póver.
de 140 az kevés! mikor megvettem 155öt mentem max vele. azota par het telt el és már csak 140et megy. de amugy semmi baja nem fullad indul mindig.
pontosan 7-8 körül kéne lenned a te nsreddel föleg azzal a kipuffal elvileg attól a kipufftól a felső érték nő tehát a végsebesség kipörög hatodikba rendesen?
Hello!
Pár napja van meg egy 95-ös NSR-em nagyon jó kis moci már mentem vele 240 km-t szép is jó is remélem nem lesz vele gond, eddigi tapasztalatim alapján csak ajánlani tudom
Hali Honda nsr! Nekem ugyanezt produkálta a gépem és gyujtáselektronika gondom volt(a csatlakozó ment tönkre),azóta ilyen gondom nincs. Mostani gondom ,h talán holnapra kész az új hengerem!
Basszus ,ez a szar má megint rossz! Most megyek vele aztán megint elkezdett rángatni 7000 nél aztán leált ! utána be se tudtam indítani ,új ngk gyertya van benne ,az tuti jó mert a régi is jó de az se adod szikrát mikor probálkadtam !Szal sehogy se ad szikrát ! Mi lehet a gond ? A leállító kapcsolója ahogy megnéztem az jó .vagyis nincs kiégve elszakadva.
srácok! nem tudjátok az természetes hogy 140et megy max a motor alattam? (jómagam 85kg körül vagyok)
mert ennél télleg nem megy többet. ez természetes, vagy vmi gebasz van? légszűrő? vagy öregecske a dugócska?
ja, és egy baloldali idom szett kb menynit kostál nsrhez? vagy nem is lehet kapni?
Mien hőértékű gyertya van a gépedben?Mert akár az is lehet a baja, lehet szar a gyertya hőértéke!Talán meg tudom mondani pontosan ha mindent amit csak tudsz leírsz nekem egy regényben miután átellenőrizted a gépet!Lehet hogy általános de alattomos baja van!
nem tom hol nyit a power, de vagy az nem nyit, vagy több levegőt kéne neki adjál (az alapjárat állító csavar felé szokott lenni) vagy szar már a dugó meg minden...
akko vmi kaki van. azt tudom hogy ez a moci teljesen gyári kivéve az arrow kipuffot. nemsoka viszem szerelohoz csak amig még lehet mocizni addig kihasználom. aztán majd kiderül hogy van e vmi baj vele. mindenesetre a kawasakim után jobban megy. igaz abba nem vót póver.
de 140 az kevés! mikor megvettem 155öt mentem max vele. azota par het telt el és már csak 140et megy. de amugy semmi baja nem fullad indul mindig.
Megnéztem minden kábelt meg csatlakozót ,de egyikkel sincs baj ! AKKor miért nem ad szikrát ,mi nem működhet ?
Pár napja van meg egy 95-ös NSR-em nagyon jó kis moci már mentem vele 240 km-t szép is jó is remélem nem lesz vele gond, eddigi tapasztalatim alapján csak ajánlani tudom
mert ennél télleg nem megy többet. ez természetes, vagy vmi gebasz van? légszűrő? vagy öregecske a dugócska?
ja, és egy baloldali idom szett kb menynit kostál nsrhez? vagy nem is lehet kapni?