Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Most vettem egy NSR-t !
Szeretném megkérdezni ,hogy hány literes a tankja ,menyit fogyaszt egy normál NSR ?
Én anyit tudok rólla hogy nekem a CHAMPION gyertyámba a c-jelölte az enyém c55-ös gyertya volt de ha bemész egy boltba és azt mondod hogy egy titánium elektródás gyertyát akarsz ami jó nsr-be akkor tutkó adnak bár én még csak rézest halottam ngk-ból de biztos van
Hello! Janika: kié az az NSR? Bővebb információt róla? Tudja valaki milyen betű jelöli a titániumszálas gyertyákat? Mennyi egy fogaskerék előre? Köszi!
Tudnál még mondani pár dolgot?Légtereléséről kanyarodásról fékezésről mindegy hogy negatív vagy pozitív tulajdonság!
nsr tökéletes kis moci csak menne jobban.
üléspozicio nagyszerű sokkal kényelmesebb mint egy mito vagy rs. és hosszabb távon is kényelmesebb inkább sport-túra.
Sve tudomásom szerint a gyári gyertya a NGK-BR9ECS
Sziasztok!
Az lenne a kérésem hogy írjátok le az nsr 125-tulajdonságait, a műszaki tulajdonság nem kell csak az olyank hogy milyen a kanyarban meg üléek kényelmesek e akkor légterelés meg minden ami eszetekbe jut!Ami jellemzi a mocit! + vagy - jöhet mind a kettő!
Előre is köszönöm!
sve
én tudom h ki!!
szedd le a kipufogód na az dob a hangján elég rendesen
Mindent megkapsz márkakereskedésben akár csak meg kell adni a pontos típust alváz és motoroszámot! De bontóban is kapsz sztem hozzá
mi ez a punnyadás?
és az arrow dob, valaki tudja itt kérem,
mennyit dob a gyári teljesítményen?

és tudnál még vmi iesmi kis apróságokat amik dobnak a teljesítményen vagy hangon vagy ilyesmin?
köszi a segítséget! tehát a kisseb fogaskerekektől jobban is gyorsul? és menyni kb egy olyan fogaskerék szett vagyis nem tudom hogy van a kiszerelés nem nagyon értek hozzá
vagy hol tudok venni hozzá emrt ugye már megszünt a gyártása a motornak...
Hi!
Nekem is 88-as gépem van. Nuku öngyufa, de pöcre indul mindig. Az órába 28E van, nem tudom hogy volt-e felújítva. Nem valószínű hogy ilyen öreg gép 100-as legyen. De ha nincs lé jobbra szerintem megteszi. Nekem 140-ig simán jó, emelkedőn 120-al előzgetem a kocsikat. (saját xantia1,8 és suzuki swift2 1,3 sem megy ott jobban fel nekem). Szerintem ez a régi fajta új korában sem ment sokkal jobban. A power ha nem húzom neki határozottan, 5-6E körül bizonytalankodik, vissza egyet és adni neki akkor megy. Sok sikert a választáshoz a simonál mindenképp jobb. B.
Hello Skaocok! Nem tudja valaki, hogy kié ez a szépség??? ha valaki tudja, vagy ismeri kérem jelezzen!!!!!! Valaki megtudná nekem súgni, hogy az NSR-be milyen gyertya való gyárilag?? Köszi!

Motoros üdvözlettel: sven
Hello.
A kisebb fogaskereket előre csak ajánlani tudom, mert sokat dob a mocin,( 3 napja cseréletem egy nsr-en).
Az nsr 29Le gyárilag.
150es dugót meg nem tudsz belerakni, mert annyira nem tudják megfurni, de ha mágis akkor is szar lesz.
A sportlégszűrőt is tudnám ajánlani, de nem az erő miatt mert azzal semmit sem csinál, hanem a hangja miatt, az nagyon szép lesz tőle.
Hali!
Matricaszettet a nagyvas.hu-n is lehet venni ilyen 1500 huf ért! Egy nap alatt kiszállitják!
Cserélj gyertyát! Bemész a boltba megmondod h milyen a moccod és már adják is a bele való gyertyát! NGK-t vegyél! Sztem vagy gyertya vagy pedig valami elektronika baj van (gyújtás jeladó)!
Gyerekek nekem meg nem tom miért ,de eltört a blokk tartó része jobb oldalán elöl a váz!De ezt meg lehet hegeszteni nem vmi alu hegesztővel ?
A tököm tele van ezzel a szarral most már...
Ég a lámpám, de olyan gyengén, hogy nem látok vele semmit... Nincs országútim... A csavarokat állandóan elhagyom a szar utak miatt. 8000-nél beremeg, mint az állat... Miért van ez???
na tud vki vmit?
Honda márkakereskedésbe biztos tudnak ,vagy vmilyen motros boltba pl rmc ,de ezt én se tom biztosra
Hahó skacok!

Meg lett a hiba! Kábelszakadás a gyújtáskapcsolónál!!!!!!!!!!!!!!!!!! nah végre, holnap mehetek a moccal sutyóba... Ha nem esik az a szar eső!!!!! üdv
ja és tegnap valszeg lemerult az akksim mert be kell sajna tolni... na mind1 majd feltoltom