Én anyit tudok rólla hogy nekem a CHAMPION gyertyámba a c-jelölte az enyém c55-ös gyertya volt de ha bemész egy boltba és azt mondod hogy egy titánium elektródás gyertyát akarsz ami jó nsr-be akkor tutkó adnak bár én még csak rézest halottam ngk-ból de biztos van
Hello! Janika: kié az az NSR? Bővebb információt róla? Tudja valaki milyen betű jelöli a titániumszálas gyertyákat? Mennyi egy fogaskerék előre? Köszi!
nsr tökéletes kis moci csak menne jobban.
üléspozicio nagyszerű sokkal kényelmesebb mint egy mito vagy rs. és hosszabb távon is kényelmesebb inkább sport-túra.
Sziasztok!
Az lenne a kérésem hogy írjátok le az nsr 125-tulajdonságait, a műszaki tulajdonság nem kell csak az olyank hogy milyen a kanyarban meg üléek kényelmesek e akkor légterelés meg minden ami eszetekbe jut!Ami jellemzi a mocit! + vagy - jöhet mind a kettő!
Előre is köszönöm!
köszi a segítséget! tehát a kisseb fogaskerekektől jobban is gyorsul? és menyni kb egy olyan fogaskerék szett vagyis nem tudom hogy van a kiszerelés nem nagyon értek hozzá
vagy hol tudok venni hozzá emrt ugye már megszünt a gyártása a motornak...
Hi!
Nekem is 88-as gépem van. Nuku öngyufa, de pöcre indul mindig. Az órába 28E van, nem tudom hogy volt-e felújítva. Nem valószínű hogy ilyen öreg gép 100-as legyen. De ha nincs lé jobbra szerintem megteszi. Nekem 140-ig simán jó, emelkedőn 120-al előzgetem a kocsikat. (saját xantia1,8 és suzuki swift2 1,3 sem megy ott jobban fel nekem). Szerintem ez a régi fajta új korában sem ment sokkal jobban. A power ha nem húzom neki határozottan, 5-6E körül bizonytalankodik, vissza egyet és adni neki akkor megy. Sok sikert a választáshoz a simonál mindenképp jobb. B.
Hello Skaocok! Nem tudja valaki, hogy kié ez a szépség??? ha valaki tudja, vagy ismeri kérem jelezzen!!!!!! Valaki megtudná nekem súgni, hogy az NSR-be milyen gyertya való gyárilag?? Köszi!
Hello.
A kisebb fogaskereket előre csak ajánlani tudom, mert sokat dob a mocin,( 3 napja cseréletem egy nsr-en).
Az nsr 29Le gyárilag.
150es dugót meg nem tudsz belerakni, mert annyira nem tudják megfurni, de ha mágis akkor is szar lesz.
A sportlégszűrőt is tudnám ajánlani, de nem az erő miatt mert azzal semmit sem csinál, hanem a hangja miatt, az nagyon szép lesz tőle.
Cserélj gyertyát! Bemész a boltba megmondod h milyen a moccod és már adják is a bele való gyertyát! NGK-t vegyél! Sztem vagy gyertya vagy pedig valami elektronika baj van (gyújtás jeladó)!
A tököm tele van ezzel a szarral most már...
Ég a lámpám, de olyan gyengén, hogy nem látok vele semmit... Nincs országútim... A csavarokat állandóan elhagyom a szar utak miatt. 8000-nél beremeg, mint az állat... Miért van ez???
Szeretném megkérdezni ,hogy hány literes a tankja ,menyit fogyaszt egy normál NSR ?