Sziasztok!
Apriliás társadalomból átigazoltam NSR társadalomba
Ma hoztam haza a mocim, 1988 JC20-as NSR125F, csodaszép,
rendszámos.
Egyből érdeklődnék is: Gázbowdenem szakadt, illetve jobb oldalra kellene egy légbeömlő. Valakinek esetleg eladó?
Illetve: kis zizegése van a blokknak, felső tűgörgőt milyet érdemes bele?
Értem. Ha estleg megláttok valahol egyet, szóljatok! Egyben 100%-os állapotú érdekel, olyan embertől aki garanciát mer rá vállalni hogy nincs hibája! Az árban biztosan megegyezünk!
én is egy kompletten vettem egy szinte nem is használt blokkot és gátrepedés miatt került a sarokba ez a blokk. ezér is nincs henger hozzá. dehát csak ez van.
Engem egyben érdekelne kompletten. Nem akarom rakosgatni egyikről a másikra a dolgokat. Egyben akarok egy kirfogástalan állapotút. Max. önindító és gyújtás nélkül. Az ár úgymod nem számít, csak egyben legyen és 100%-os állapotú legyen. Most ha szerelgeni kell akkor megcsinálom a régit van két blokkom is de nincs kedven vacakolni velük. Egy komlett tutit akarok.
nos óra szerint huszonvalahányezer van ebben a blokkban de én ezt annyit használtam hogy hazahoztam kb 100 kilóméterröl és ezér nemtudom hogy mikor volt újítva. váltó szépen veszi mindegyik sebességet. kuplunk is jó nemcsúszik és álóhejben is veszi az ürest ha jár a motor. hajtókar is jó benne. ami nincs rajta: henger dugó gyujtás meg karbi. jóálapotu blokk garantálom.
Ha ilyen fények között fotóztok, akkor állvány, ha az nincs, akkor is rakjátok le a témát, jelen esetben a hengert, és a fényképezőt is, egy babzsákkal nagyon szépen pontosan be lehet állítani ám(ha nincs akkor megteszi ám mondjuk egy zacskó rízs is).
Keresek komlett, kifogástalan állapotú (frissen felújított vagy kevés km-ert futott) blokkot. Gyújtás nélkül is érdekel. Az árban biztosan megegyezünk!
Ha van eladó blokk vagy tudtok valahol eladót írjatok!
védelemben egy normális bőrruha többszörösen felülmúl bármilyen cordurát, ez tapasztalat(a protektorok össze vissza mászkálnak bene). Én ilyen 15 fokig simán elvagyok bőrben. Alatta én is kénytelen vagyok cordurába menni, bár olyankor már inkább csak robogóra ülök fel ahol nincs akkora tempó. A shoxos cordura cuccok minősége elég szar, nekem egy év alatt széthullottak a cipzárok a kabátomon. A superzone-ban most minden cordura kabát 15ezer Ft, ott érdemes megnézni, én vettem is egyet(mugen), majd kiderül hogy bírja. Bár az tény hogy a cordura vízálló, kb 2,5 óráig bírja szakadó esőben, meg ugye melegebb.
a bőrruha csak nyáron jó, én 20 fok fölött használom
a cordura az jobb a mindennapi használatra inkább azt vegyél ha munkába mész
most vannak leárazások
shox ruhák a leg olcsóbbak és elég jók
nekem B-star van (bikerstar) nem volt még vele problémám
BF (baffalo) is jó
ojat vegyél aminek kivehető bélese van
Milyen árban adnád ?
Üdv
Apriliás társadalomból átigazoltam NSR társadalomba
Ma hoztam haza a mocim, 1988 JC20-as NSR125F, csodaszép,
rendszámos.
Egyből érdeklődnék is: Gázbowdenem szakadt, illetve jobb oldalra kellene egy légbeömlő. Valakinek esetleg eladó?
Illetve: kis zizegése van a blokknak, felső tűgörgőt milyet érdemes bele?
Írnál részletes infót róla? Mennyit futott? Mikor volt utoljára felújítva, mi van hozzá és milyen állapotú? Illetve mennyit kérdsz érte?
ez gilardoni 2 gyári henger
Akinek van az írjon.
hord93@freemail.hu
160as vagy 180as?
Keresek komlett, kifogástalan állapotú (frissen felújított vagy kevés km-ert futott) blokkot. Gyújtás nélkül is érdekel. Az árban biztosan megegyezünk!
Ha van eladó blokk vagy tudtok valahol eladót írjatok!
mi a helyzet az NSR papírozásával? utána jártál? forgalomba tudod helyezni?
a cordura az jobb a mindennapi használatra inkább azt vegyél ha munkába mész
most vannak leárazások
shox ruhák a leg olcsóbbak és elég jók
nekem B-star van (bikerstar) nem volt még vele problémám
BF (baffalo) is jó
ojat vegyél aminek kivehető bélese van