Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Van sok megmaradt alkatrészem NSR-hez.
Csak amik a képeken vannak.
Ár alatt sokkal mert nekem teljesen felesleges lett.
Ha érdekel valami írj és megegyezünk.
hord93@freemail.hu

Igen van szikra .
Na mind1 majd kitalálok valamit.
Elvittem neked a fuvit, de nem voltál otthon, a postaládátok meg nem zárható..
Mikor leszel otthon holnap?
nos hozzá tud valaki szólni az utobbi irományomhoz?
De az jó hogy cseréltél gyertyát, de azt megnézted hogy szikrát ad? Mert az egy dolog hogy jól néz ki, de ha a gyújtótrafó vagy maga az elektronika szarta össze magát akkor nem fog szikrázni(nem feltétlen a cdi ment tönkre, lehet csak a gyújtáskapcsoló, vagy letestel valahol, nekem is volt ilyen, volt tulaj az akksi mögé gyömöszölte a kábelköteget, pedig nem ott van a helye, na ezt én nem néztem, csak akkor amikor már nem ment a motor, akkor kiderült hogy pár kábel kidörzsölődött, és volt egy kis rövidzár :))
Vagy másik tipp: karbit pucoltál, de a karbiba jut elég benzin? Nem a benzincsap tömődött el? Vagy a benzincső tört meg...
Hali srácok!
Lenne nekem egy kis problémám.Tegnap előtt gurultam egy kicsit a Raidenemel és 1x-er csak megállt(nem a benzin fogyott ki ) kb 3km után.Utána nem akart indulni, hazahoztuk szokásos dolgokat megnéztem mint hogy gyertya(tökéletesnek tűnt),karbi(kipucoltam de nem nagyon változott semmit a helyzet).Ma majd megpróbálom másik gyertyával de nem tudom mi lehet.
Valaki találkozott márt ilyesmi dologgal NSR-nél?
Üdv.
Hali!

Ha van rá lehetőséged kiveszed a kereket és elviszed olyan gumishoz aki motorgumit is vállal szerintem a defektjavító árából raknak bele új szelepet. Következő gumicseréig nem lesz vele gondod.
Fékkel gumival ne kísérletezz! Nem éri meg!
Ragaszót neki, vagy azits kipróbálhatod..hogy veszel a kuton.. defekt javítót... és ha úgy ereszt... aztis megoldja... de nem biztos. :)
Papírboltban....
nem szimering csak egy gumigyűrű... fogalmam sincs, h miért mondtam azt... viszont a szimering is rendben van, mert nem nyomja ki az olajat...
és hol lehet ijet venni? vagy letölteni valami mintát?
Azért kell 4 mert neked 2 meg az eladónak 2.
Annyiban másabb hogy fel van tüntetve rajta a forgalmi meg a törzskönyv sorszáma (azt hiszem sorszámnak nevezik).
Másban szerintem nem tér el különösebben.
Üdv
Zoli kültem neked e-mailt fúvókával kapcsolatban!
pontosan miben más az uj adásvételi?
meg mért kell 4?
eddíg elég volt 2
biztos szakszerü munkát csináltál
nem tudom miféle szimeringes csavart szedtél ki, szimering csak 1 helyen van csavaron nincsen
nem tart sokáig kicserélni a szimeringet
szelep házat is nézd meg h nem repedezett mert nekem azért engedett le 2x a kerék 1x suliba de reggel még kemény volt told el és úgy nézd h nem repedett ha az onnan is engedhet
olyant vettem észre hogy van egy kis csörgése a motoromnak a kuplung környékéröl. vibráció kuplungelégtelenséget nem tapasztaltam de ha járó motornál kitekerem az olajbetöltőt akkor onnan hangosabban lehet hallani ezt a hangot és tiszán kiszűrhető hogy onnan ered a hang. olaj most lett cserélve (Q8 10w40 7,5dl). holnap akarok belekukkantani de addig is gondoltam megkérdezem hogy volt e már ilyen valakinek és hogy mi is volt a gubanc. minél többen írtok annál jobb.
megkérdezem havert mert ugyanis neki kelenne és válaszolok 1 héten belül:)köszi helo!
9000Ft.
mennyiért adnád?
ezekben már nemszokott lenni belső
Nekem volt benne egy kis időre Mobil1 80w90 az jól összeszedte a retket.... azért tettem bele.
kőszőnőm hogy válaszoltál szeleptőnél enged aval mit lehet csinálni?
Nem belsős
sziaztok volna egy kérésem honda nsr125 kereke belső gumis va benne vagy nem? szelep tőnél enged