Van sok megmaradt alkatrészem NSR-hez.
Csak amik a képeken vannak.
Ár alatt sokkal mert nekem teljesen felesleges lett.
Ha érdekel valami írj és megegyezünk.
hord93@freemail.hu
De az jó hogy cseréltél gyertyát, de azt megnézted hogy szikrát ad? Mert az egy dolog hogy jól néz ki, de ha a gyújtótrafó vagy maga az elektronika szarta össze magát akkor nem fog szikrázni(nem feltétlen a cdi ment tönkre, lehet csak a gyújtáskapcsoló, vagy letestel valahol, nekem is volt ilyen, volt tulaj az akksi mögé gyömöszölte a kábelköteget, pedig nem ott van a helye, na ezt én nem néztem, csak akkor amikor már nem ment a motor, akkor kiderült hogy pár kábel kidörzsölődött, és volt egy kis rövidzár :))
Vagy másik tipp: karbit pucoltál, de a karbiba jut elég benzin? Nem a benzincsap tömődött el? Vagy a benzincső tört meg...
Hali srácok!
Lenne nekem egy kis problémám.Tegnap előtt gurultam egy kicsit a Raidenemel és 1x-er csak megállt(nem a benzin fogyott ki ) kb 3km után.Utána nem akart indulni, hazahoztuk szokásos dolgokat megnéztem mint hogy gyertya(tökéletesnek tűnt),karbi(kipucoltam de nem nagyon változott semmit a helyzet).Ma majd megpróbálom másik gyertyával de nem tudom mi lehet.
Valaki találkozott márt ilyesmi dologgal NSR-nél?
Üdv.
Ha van rá lehetőséged kiveszed a kereket és elviszed olyan gumishoz aki motorgumit is vállal szerintem a defektjavító árából raknak bele új szelepet. Következő gumicseréig nem lesz vele gondod.
Fékkel gumival ne kísérletezz! Nem éri meg!
Azért kell 4 mert neked 2 meg az eladónak 2.
Annyiban másabb hogy fel van tüntetve rajta a forgalmi meg a törzskönyv sorszáma (azt hiszem sorszámnak nevezik).
Másban szerintem nem tér el különösebben.
Üdv
biztos szakszerü munkát csináltál
nem tudom miféle szimeringes csavart szedtél ki, szimering csak 1 helyen van csavaron nincsen
nem tart sokáig kicserélni a szimeringet
szelep házat is nézd meg h nem repedezett mert nekem azért engedett le 2x a kerék 1x suliba de reggel még kemény volt told el és úgy nézd h nem repedett ha az onnan is engedhet
olyant vettem észre hogy van egy kis csörgése a motoromnak a kuplung környékéröl. vibráció kuplungelégtelenséget nem tapasztaltam de ha járó motornál kitekerem az olajbetöltőt akkor onnan hangosabban lehet hallani ezt a hangot és tiszán kiszűrhető hogy onnan ered a hang. olaj most lett cserélve (Q8 10w40 7,5dl). holnap akarok belekukkantani de addig is gondoltam megkérdezem hogy volt e már ilyen valakinek és hogy mi is volt a gubanc. minél többen írtok annál jobb.
Csak amik a képeken vannak.
Ár alatt sokkal mert nekem teljesen felesleges lett.
Ha érdekel valami írj és megegyezünk.
hord93@freemail.hu