Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szerintem arra gondolt hogy túl lazára volt illesztve és ezért törte le a szoknyát
Háát, ahhoz, hogy úgy szoruljon, hogy eltörjön, ahhoz előbb alaposan szorulnia kellett volna:)
ha belerakta a kopott hengerbe a dugót, attól bizony törhet, mivel a prox csak nicasilos hengerbe gyárt dugót, vagy alapméretes hüvelyesbe, mert csak százados túlméretek vannak belőle.
Ezért kérdeztem az illesztést.....
Attól em törne csak ragadna, de ez tört.
Az is látszik, hogy alul akadt fel valamin.
ennek becsületes hangja is lehetett.
több kérdés is felmerül, mielőtt ki lehetne jelenteni, hogy a dudó a hibás, mert álltalában nem az.
Milyen illeszéssel raktad össze a hengert?
Meg lett-e fúrva, vagy hónolva a henger összerakás előtt?
szia nem tudom hogy hűvejes e mert a régi dugom volt be és semi baja nem vol már bánom hogy meg vettem ezt a dugot
Ez tök nyilvánvalóan mechanikai sérülést szenvedett.
nem hüvelyes a motorod?
Akkor csinál ilyet, ha alul leér, vagy ha belefordul az ablakba.
edig egy márka nékűli dugo volt benne azt legaláb kátszer gyűrúztem és semi baja nem volt neki belle vetem prox dugot 800km ment szerinte enyt ér a 23800ft dugo
sziazto enyit a drága dugorol
sziasztok!
Lenne egy 125ös nsr amit meg tudnék venni. 2000es évj.
Egy olyan problémája lenne ennek a motornak hogy a komplett első idomokat kéne cserélni mert csusztak vele. Két oldalsó idom, fejidom, lámpabúra. Szerintetek mennyiért lehetne ezt beszerezni és hogy egyáltalán megéri e ? Jah meg a munka vele....
Érteeem. :):)
Csak egy sport-,vagy univerzális dob kellene. Az meg van rohadva. Lefújtam hőállóval, meg felpolíroztam, de ugye az sem örökös. Még meg is jegyezték, hogy "Újat vettél?". Aztán mondtam,hogy sasoljon be a végén...:S

Viszont a lényeg, hogy jelenleg várom a cigánkőccsönt... vagy valami pénzbéli kisegítést. XD
Sziasztok!
Van NSF 125 re való első féknyergem, hátsó fék és váltókarom eladó, gondolom nem sokban különbözik az NSR-től.
Láttam a hirdetéseid közt... hogy kell kipu ... Gyári kéne ?
Mert az van itthol még 1 :P:)
Amúgy ja. Nekem eddig 13-ba van a festés, de a szín az ingyen lesz... már csak arra várok. Így sokkal jobban jön ki, mert nem mindenki kulák, ugyebár.
Ha otthol csinálod te... a festék gitt, meg ilyenek kb 16 ból bőven kijön... nekem két színü a motorom... fekete fehér.. itt egy kép... :)
Én házilag festettem. ha festő csinálta volna.. olyan35 be állt volna meg.
üdv mindenkinek! eladó honda nsr 250 papírok nélkül, erős, jó motorral, gyújtáshibával, egyik hengernél elment a szikra! 79000ft
Eladnám sok feleslegessé vált NSR alkatrészem nagyon olcsón.
Ennél olcsóbban garantálom hogy ezekhez az alkatrészekhez nem tudsz hozzá jutni.
Egyben van külön is.
Eladni szeretném nem árulni.
Csak ami a képeken van + egy macskalámpás segédváz.
hord93@freemail.hu
Én imádom a kék színt, főleg ezt a kéket, kb elélveztem mikor kész lett megvannak az eredeti matricái, de nem raktam fel nem tom miért, de maradt 1-2 képem az eredeti fényezésről, nem is tudom az se volt rossz...
Ha már festés, mennyiért lehet megúszni egy full festést? És ha többszínű?:)
szép a motor majd én is ilyen kékre akarom majd festeni :D:D csak abba lesz fehér is :D
nem nem érted M.O-on forgaloma állítva 50esként, szalmegállít rendőrbácsi a csessztetősebb fajta, bekérz a központba az alvázszámodat, visszaszolnak h nincs körözés kiadva és mittomén mikor 50esként forgalomba beírva... megfelel?
Van akinek az extra, mert elég sok motoros autós jogsival használja, és ezzel már nem kell babrálnia, használhatja 50-esként. Persze nem osztom ezt a véleményt, akkor már legyen jóféle 125-ös:))
"extrák: 50 -esként használva" - ez most komoly?