ááá láton neked is olyan Dunlop gumid van elöl mint amiket én vettem most. fasza
nekem múlt héten jöttek meg, csak én párban vettem. használtan olyan 85 % osak kb.
Passz, neten vettem, annyi a lényeg hogy nem áll meg a fordulatszám mérő, de én nem vagyok az a pörgetős fajta szal nem nagyon vettem észre különbséget, a vásárlás oka meg az volt hogy nem mindig indult és az elektronikára gyanakodtam...
Hello, magyarországon nagyon rita.. lámpabúrát pl én 1 év után találtam.... de ha E-bay-t Bevállaod... akkor lessz hozzá alkatrész.. .de elég húzós. Vagy..ha nagyon gazdag vagy Hondához bemész.. és komplett fejidomot 300 e ft ért adnak neked. :D E-bayen kb 70 e böl kijön.... de am... ha lehet.. akkor hegesztés is segít... a lámpabúrát valahonnan szerzel. :)
a betűs jelölés bevonatos hengerhez valóra vonatkozik, ahol százados eltérések vannak(pl: 53,95 53,96 53,97). Öntöttvasnál már tizedben mérhető a túlméret, ezeknek nincs betű megfelelője, magát a számot használják ahogy írtad te is.
Sziasztok!
54.44 mm es dugó az milyen betűnek felel meg?(perselyes)
ez elég nagynak számít gondolom.(jah és 128 as fűfúvókával ment)
Manuálban ekkorát nem találtam
ááá láton neked is olyan Dunlop gumid van elöl mint amiket én vettem most. fasza
nekem múlt héten jöttek meg, csak én párban vettem. használtan olyan 85 % osak kb.