Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

sziaztok volna egy nsr henger-de mit jelent hogy ------atka-henger-?
hali van valakinek povervezérlő?
Motorozni egyedül is lehet, és jó is, még jobban is megy a motor ha egyedül ülsz rajta. Én kb 3 éve eladtam a motoromat, részben női behatásra, de ha az ember tényleg motoros akkor nem tudja ezt feladni, kell neki a motor, én is nagyon megbántam a dolgot, így most újra áll motor a garázsban, és tavasszal leteszem a különbözeti vizsgát "A" ra.
Végeredményben jobb kedvre derítettél!
Ha eladod a motort, akkor marad a bicikli azon meg kurva sokat kell tekerni, hogy kinyisson a POWER.
De hova ül a másik a vázra? Mondjuk az se rossz!
Ne búsulj lesz aki a hátsó ülésre üljön, ha nem Ő majd másik tíz!
Bocs csak vicceltem!
Mérlegelek. Erősen...

Arra készültünk, hogy végig motorozzuk a nyarat... erre tessék.
Jaj csak azt ne !
Elhagyott a barátnőm. Nem lesz kit szállítanom a hátsó ülésen.

Eladjam a motorom?
Ma sikerült vennem a raidenhez oldal idomokat.Holnap össze rakom és mutatok képet a kis dögről.
A gumi lehet hogy érdekel még meggondolom.

Üdv
Sziasztok,
Azon gondolkozok, hogy szétbontanám a motoromat, vagy akinek kell vigye egybe... Ns1 es 93 évjáratú, ma ment tönkre a motorja, a többi része jó. Mennyit tudnék érte kapni bontva, esetleg egybe?
hali.
nem érdekel első gumi. 100 as amit keresel.
heidenau. nemsokkal ezelőtt raktam fel képet róla.

írj ha kell. 4 ezerbe megkapod.
a hátsó 6 ezer az első 4.
Szia! Akkor a hátsó gumit mennyiért adnád, arra vevő lennék. Meg egy kérdés: ezekbe mekkora 12V-os akksi kell?
Köszi!
simsonnál nálunk a furás+dugó asszem 6ezer ft, ha megragadt akkor sztem ezeket kell megcsinálni. sokan furják föl nagyobbra, nemtudom h mi értelme vagy mennyivel megy többet, szerintem nem érdemes
Egy generál alkalmából miket érdemes cserélni, ezeknek milyen anyagi vonzata van? Érdemes egy 60-70-esre felfuratni?
szerintm nem feltétlen. szét kell szedni és megnézni, lehet h csak kicsit ragadt meg akk érintőfurás vagy egy javitófurás és kész. de csak tipp igazábol sokminden lehet
Sziasztok,

Ma mentem a kis 50 sn1-em el, furcsa, kerregő hangot hallottam a motoromból. Rögtön félreáltam, s abban a másodpercben meg is állt a motor, próbáltam berugni, de annyira beragadt, hogy meg se moccant. Mi a teendő ilyenkor? Generáloztatni kell? Érdemesebb venni egy blokkot? Esetleg 80 ra felfuratni?
hali.
a gyári méret mind 2 ő.
elöl 100/80-17"
hátul 130/70-18"
Sziasztok!
Most gondolkozok egy 125/50-es idom nélküli NSR vételén és tapasztalatokat szeretnék kérni akinek van vagy volt ilyen motorja.
Mennyire piszkál érte a rendőr vagy észreveszik-e mennyire feltűnő?
A válaszokat előre is köszi! :)
szia!
Én is megvenném ha eladod!
Mondjuk nekem a hátsó kéne a legjobban. mekkora a méretek?
Köszi!
Elado a mocim:uj fényezés és hátso dunlop gumi!nagyon jo állapotban!50s számlap!
figyu. én most cseréltem le a haidenau gumiaimat. vagyis most fogom. már megvannak az újak csak fel kell rakatnom őket.
én a garnitúrát odaadom neked 10 be.
olyan 75-80% os gumik.
az első gumi mélysége 4mm er a hátsóé 4,5 mmer.
nem voltak defeketsek nem szakadtak, nincsenek elfékezve semmi.
csak én sportgumikat vettem az enyémre mert én kanyarvadászkodok rendesen és arra annyira nem jók. azért cseréltem le őket.
ha érdekel szólj.

itt van 2 kép róluk.
jaajj tényleg.
így már megvan.
majd tavasszal kiderül milyen gumik. remélem beváltják a hozzájuk fűzött reményeimet.
Nekem hátul van ilyen gumim de igen csak csere érett.
Elöl meg Pilot sport van de azt is cserélni kellene.
Nincs esetleg valakinek eladó 100-as gumi előre ?

Üdv
tudom én biztattalak hogy vedd meg mert jók, beváltak...