Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

elvannak kopva a fogak
2rudi karbonos
szasztok írjatok valamit
CSÁko srácok !
valakinek nicsen 1pár visszapill tükre olcson ,és használtan ami mito evo-ra is jó?
köszi
Srácak van egy kis gondom az öninditóval ! tekertetni tekertet csak nem mindig forgatja a főtengejt !Tehát olyanokat csinál mint ha kávé daráló lenne ,csak forog nem nem visz semmit! Mi lehet az oka?Holnap lekapjuk majd megnézük mi van vele .
Hellóztok
Valakinek nincs NSR125-re idomja?
A motorok megváltotott adoztataása ellen,19-22 óráig tart az Andrássy út egyik szakaszán
Engem hívott egy srác a suliból, h menjek de nem vágom, h mi ellen lesz a tüntetés. Ja és hány órakor lesz a gyülekező? Ha mész lehet h ott tudnánk talizni, mert akkor átugrom, a Pennyhez. (asszem ott lesz)
Jön innen vki a motoros tüntetésre?
jó én örülök neki ,hogy elbírtad passzólni !!!!
zsírul néz kia festés
én majd télen akarom festetni
Eladó a motorm!!!
250.000 HUF
nem rendszámos a motorod?
17 éves vagyok,amúgy akkor ingyenes volt a telsesitménymérés csak annyira hosszú volt a várolista hgy már nem kerülhetem volna sorra
enyém 93-94és 41le ennyi gyere ki és meglátod
10000huf egy teljesítmény mérés
hány éves vagy
99-es és vagy 30 vagy 27 lovas fötengelyen
Én elhiszem,csak az a gond a köcsög motorgyártokkal hogy sokszor a fötengelyen mért adatokat adják,én egyszer mentem el egy teljesitménymérésre és igaz hogy az enyémet nem sikerült megméretni,de a fszi ott azt mondta hogy az a motor ami fötengelyen30le az hátsokeréken 23-24
motoboy mien nsr-ed van adatok
fekteti a 180-as órát
Az még elképzelhető hogy fötengelyen ennyi,de hogy hátsó keréken nem az biztos
32le-s alapból és4le a kipufogó 5le a 150 polini
milyen rendőrautó az ami meg fog egy nsr-t faszkalap ezért hívnak pirosvillámnak mert a rendőrök nem tudnak elkapni sok lúz jard .csak ennyit tud a rendőrrólam hogy piris a motorom és ált140körü előzöm a rendőrt
Most nem akarok kötekedni de meglepödnél ha kiderülne hogy hátsókeréken mennyi az a 41le