Srácak van egy kis gondom az öninditóval ! tekertetni tekertet csak nem mindig forgatja a főtengejt !Tehát olyanokat csinál mint ha kávé daráló lenne ,csak forog nem nem visz semmit! Mi lehet az oka?Holnap lekapjuk majd megnézük mi van vele .
Engem hívott egy srác a suliból, h menjek de nem vágom, h mi ellen lesz a tüntetés. Ja és hány órakor lesz a gyülekező? Ha mész lehet h ott tudnánk talizni, mert akkor átugrom, a Pennyhez. (asszem ott lesz)
Én elhiszem,csak az a gond a köcsög motorgyártokkal hogy sokszor a fötengelyen mért adatokat adják,én egyszer mentem el egy teljesitménymérésre és igaz hogy az enyémet nem sikerült megméretni,de a fszi ott azt mondta hogy az a motor ami fötengelyen30le az hátsokeréken 23-24
milyen rendőrautó az ami meg fog egy nsr-t faszkalap ezért hívnak pirosvillámnak mert a rendőrök nem tudnak elkapni sok lúz jard .csak ennyit tud a rendőrrólam hogy piris a motorom és ált140körü előzöm a rendőrt
valakinek nicsen 1pár visszapill tükre olcson ,és használtan ami mito evo-ra is jó?
köszi
Valakinek nincs NSR125-re idomja?
én majd télen akarom festetni
250.000 HUF