Ha Te leveszed a hűtősapkát akkor mennyire forgatja a vizet a pumpád?Láttam egy másik nsr-nél,hogy egy kis gázadásra majdnem kinyomja a sapka helyén!Na az enyém nem csinál ilyet!Mi tud bedögölni a pumpában?
Szia
Az amiröl irtál az a tágulási tartály az éppen azért van hogy mikor melegszik a viz oda tolja ki a felesleget és ahogy hül ki onnan huzza be ami kell neki de ehhez az kell hogy a hütő sapka tökéletesen zárjon
Koszka
Enyémnek is ez volt a baja, ki nyomta a hűtővizet, kivettem a termosztátot és most jó... csak nem melegszik...de mind1 nem is használom jön a rossz idő...majd kell bele új
szia ez szerintem nem lehetséges mivel lejjebb van mint a hűtő és nekem az a tapasztalatom mivel vagy 7 éve van nsr-em ezt akkor csinálja ha nem megy a vízszivattyú valamiért,termosztát rossz,hengerfej tömítést kinyomta,vagy a hengered megfőtt!ezek lehetnek szerintem de ha fémhenger van rajta akkor is hamar és jobban melegszik...
Szevasztok!
Még csak ismerkedem a motorommal ami most képes felforralni a vizet.Sajnos!Azt szeretném kérdezni,hogy az ülés alatt levő kiegyenlítő tartályból tud e vizet pótolni a hűtőbe a motor?Köszi!
Akkor neked bejött az élet .
Ha tudsz még ilyet akkor szólj vennék én is 5-6ot ilyen árba.
Én 10ért sajnos nem fogom oda adni nem kenyérre kell a pénz attól függetlenül sürgős.30ba hengerel együtt lehet venni de ez nem alku képes.Ha valaki esetleg fikázni,anyázni akar az ne itt tegye írjon egy e-mailt vagy ha érdekelni a blokk akkor is.
hord93@freemail.hu
Jó estét!
figyi az én véleményem az hogy ebbe a blokkba max a kupplung meg a főtengely lehet értékes(ha jó a hajtókar), a többi alkatrész nem szokott elromlani az nsr-ekben hála istennek. Másik szempontból nézve meg komplett körlámpás nsr-t tudsz venni 100ezres irányáron, (80-70ezer valós), amikben ugyanez a blokk van. Én azt mondom annyiért add amennyiért viszik, de ha 30-at kapsz érte az nagyon jó...
Hali, szükségem lenne 3db fuvokára. :) Szeretném elősszöris.. megkérdezni, hogy vállalod e a legyártását?! Ha igen.. akkor ilyenek kellenének: 140-145-150 Léci irj. Ha vállalod.. írom a címem ahova tudod küldeni. :)
Akkor szerinted Emzoli mi lenne a megfelelő ár? Mert te mindenhez értesz vagy csak mindenbe beleszólsz nem tudom nem is érdekel, de ha márt voltál kedves a hozzászólásomhoz írni akkor légyszíves mond el a véleményed.Köszönöm
Hali srácok!
Menyit kérjek szerintetek a macskalámpás NSR blokkomért amin nincs öninditó,karbi és a henger nem tökéletes?
Eladni szeretném mindenképpen nem árulni.
Többen írtak hogy érdekelné őket de nem tudom menyit lehetne elkérni érte.
Köszi
ÜDV
Van egy srác, az Rs fórumon, egy ideje árulja a motorját.
Makulátlan darab, pályát sohasem látott.
Azért időnként megjezem, a hirdetése alatt,hogy egészen szépen sikerült visszaalakítani 2 év pályázás után :)
Még volna ötletem, csk má nem merem, mert megharagszik még a végén:)
Pl:
meg a blokkot is szépen összehegesztetted ahol kettétört amikor kivettem. - Tényleg, nem is emlékszem: A vázamat kikalapáltad és összeragasztottad vagy csak odadrótoztad a villát a vázhoz végül?
Az amiröl irtál az a tágulási tartály az éppen azért van hogy mikor melegszik a viz oda tolja ki a felesleget és ahogy hül ki onnan huzza be ami kell neki de ehhez az kell hogy a hütő sapka tökéletesen zárjon
Koszka
Még csak ismerkedem a motorommal ami most képes felforralni a vizet.Sajnos!Azt szeretném kérdezni,hogy az ülés alatt levő kiegyenlítő tartályból tud e vizet pótolni a hűtőbe a motor?Köszi!
Ha tudsz még ilyet akkor szólj vennék én is 5-6ot ilyen árba.
Én 10ért sajnos nem fogom oda adni nem kenyérre kell a pénz attól függetlenül sürgős.30ba hengerel együtt lehet venni de ez nem alku képes.Ha valaki esetleg fikázni,anyázni akar az ne itt tegye írjon egy e-mailt vagy ha érdekelni a blokk akkor is.
hord93@freemail.hu
Jó estét!
Hát ez pontosan így van!
Nincs mit hozzáfűzni!
Menyit kérjek szerintetek a macskalámpás NSR blokkomért amin nincs öninditó,karbi és a henger nem tökéletes?
Eladni szeretném mindenképpen nem árulni.
Többen írtak hogy érdekelné őket de nem tudom menyit lehetne elkérni érte.
Köszi
ÜDV
Makulátlan darab, pályát sohasem látott.
Azért időnként megjezem, a hirdetése alatt,hogy egészen szépen sikerült visszaalakítani 2 év pályázás után :)
Még volna ötletem, csk má nem merem, mert megharagszik még a végén:)
Pl:
Széép!
Már alig látszik rajta a karambol
:)