Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

1000ft+ Posta ? :D
Köszi!
Ha Te leveszed a hűtősapkát akkor mennyire forgatja a vizet a pumpád?Láttam egy másik nsr-nél,hogy egy kis gázadásra majdnem kinyomja a sapka helyén!Na az enyém nem csinál ilyet!Mi tud bedögölni a pumpában?
Szia
Az amiröl irtál az a tágulási tartály az éppen azért van hogy mikor melegszik a viz oda tolja ki a felesleget és ahogy hül ki onnan huzza be ami kell neki de ehhez az kell hogy a hütő sapka tökéletesen zárjon
Koszka
Enyémnek is ez volt a baja, ki nyomta a hűtővizet, kivettem a termosztátot és most jó... csak nem melegszik...de mind1 nem is használom jön a rossz idő...majd kell bele új
Sejtettem,hogy nem pótolja de akkor minek az a vacak tartály?!
szia ez szerintem nem lehetséges mivel lejjebb van mint a hűtő és nekem az a tapasztalatom mivel vagy 7 éve van nsr-em ezt akkor csinálja ha nem megy a vízszivattyú valamiért,termosztát rossz,hengerfej tömítést kinyomta,vagy a hengered megfőtt!ezek lehetnek szerintem de ha fémhenger van rajta akkor is hamar és jobban melegszik...
szia menyit adsz a 3-om fúvókájért?lehet hogy kerülne itthon....
Szevasztok!
Még csak ismerkedem a motorommal ami most képes felforralni a vizet.Sajnos!Azt szeretném kérdezni,hogy az ülés alatt levő kiegyenlítő tartályból tud e vizet pótolni a hűtőbe a motor?Köszi!
Akkor neked bejött az élet .
Ha tudsz még ilyet akkor szólj vennék én is 5-6ot ilyen árba.
Én 10ért sajnos nem fogom oda adni nem kenyérre kell a pénz attól függetlenül sürgős.30ba hengerel együtt lehet venni de ez nem alku képes.Ha valaki esetleg fikázni,anyázni akar az ne itt tegye írjon egy e-mailt vagy ha érdekelni a blokk akkor is.
hord93@freemail.hu
Jó estét!
csá én 10-ért pont ilyen hiányosat vettem nem rég+3000 ft ot autóztam érte.
Hali!
Hát ez pontosan így van!
Nincs mit hozzáfűzni!
figyi az én véleményem az hogy ebbe a blokkba max a kupplung meg a főtengely lehet értékes(ha jó a hajtókar), a többi alkatrész nem szokott elromlani az nsr-ekben hála istennek. Másik szempontból nézve meg komplett körlámpás nsr-t tudsz venni 100ezres irányáron, (80-70ezer valós), amikben ugyanez a blokk van. Én azt mondom annyiért add amennyiért viszik, de ha 30-at kapsz érte az nagyon jó...
Hali, szükségem lenne 3db fuvokára. :) Szeretném elősszöris.. megkérdezni, hogy vállalod e a legyártását?! Ha igen.. akkor ilyenek kellenének: 140-145-150 Léci irj. Ha vállalod.. írom a címem ahova tudod küldeni. :)
Akkor szerinted Emzoli mi lenne a megfelelő ár? Mert te mindenhez értesz vagy csak mindenbe beleszólsz nem tudom nem is érdekel, de ha márt voltál kedves a hozzászólásomhoz írni akkor légyszíves mond el a véleményed.Köszönöm
Ha annyiért(40) eladja, akkor művész.
Szerintem 30-40 körül, bár annyira nem várom az árakat.
Hali srácok!
Menyit kérjek szerintetek a macskalámpás NSR blokkomért amin nincs öninditó,karbi és a henger nem tökéletes?
Eladni szeretném mindenképpen nem árulni.
Többen írtak hogy érdekelné őket de nem tudom menyit lehetne elkérni érte.
Köszi
ÜDV
jaja azt már láttam :D nevettem is rajta.
Van egy srác, az Rs fórumon, egy ideje árulja a motorját.
Makulátlan darab, pályát sohasem látott.
Azért időnként megjezem, a hirdetése alatt,hogy egészen szépen sikerült visszaalakítani 2 év pályázás után :)
Még volna ötletem, csk má nem merem, mert megharagszik még a végén:)
Pl:

Széép!
Már alig látszik rajta a karambol
:)
Ez beteg :D:D:D:D
meg a blokkot is szépen összehegesztetted ahol kettétört amikor kivettem. - Tényleg, nem is emlékszem: A vázamat kikalapáltad és összeragasztottad vagy csak odadrótoztad a villát a vázhoz végül?
Hagyjad őket, nincs szépérzékük.. ..így születtek
Nééézd a sok irigyet :D ... :P
szép bizony, főleg hogy meg van fűszerezve egy kis strandkorlát-kékkel is