Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ti milyen akkut használtok?
Azért kérdem mert, vettem egy új aksit mikor megvettem a motort POWERROAD YTX5L-BS a dobozán 5Ah van írva de szerintem megszívattak vele, mert ahogy nézegettem ez csak 4Ah-os
Indításkor leesik a feszültsége 9 voltra.
Szóval gyenge!
Jaja!
Így vettem a motort, ezzel a hengerrel. Kapott egy új hüvelyt és dugót. Érdekes módon egy pöccre indult és nem csörgött csak a végére már kifújta a vizet. De ha jobban megnézed a gát megvan reszelgetve amit a helyén nem lehet. Valaki kókányolta.
Még ezzel a rendszerrel is beleszaladt 145-be de még szerencsém, hogy nem durrant szét a dugó.
elég szarul néz ki az a hüvely
a kiömlő oldal sarkai nincsenek lekerekítve meg az a gát elég vékony
hogyan javítottad meg a hengert?
vagy a régi gyertya
uj gyertyával kevesebbet fogyaszt
Hali!
Szerintem 5 lityi, meg amivel több azért a jobb kezed a felelős!
igy már értem
akkor ezek szerint levegős lessz a viz rendszer és azért forralja meg a hengerbe a vizet mer a levegő nem viszi át a hőt a hűtőre
De válozó lehet attól is függ, hogy folytott 15lovas verzió vagy teljesen nyitott esetleg tuningolt.
Hát az enyém 6-ot lazán megeszik városi körülmények között, meló oda vissza meg egy két kör esténként.
köszi
erős 5 lityit bekajol
Hello srácok!

Megtudnátok nekem mondani kb menyit eszik vegyesen egy macska lámpás nsr?
szép lett
Grat.
Végre kész lett az nsr!
Ha minden igaz 1994-es vagy 95-ös ez a két évszám van az olasz papírokban.
Már JC22-es olasz gyártmány.
hali mikori évjárat a moci?
Hali!
Pontosan így is van!
Itt a megoldás
Sajnos
Szia!
Ha hibás a hengerfej tömítés akkor azért forralja a vizet mert robbanáskor gáz kerül a víztérbe. Buborékol akár egy akvárium levegőztető. Buborékok keletkeznek és megszűnik a keringés, felforr a víz. Nagyon rossz tömítés esetén akár a hűtővizet is konyomhatja a hűtőrendszerbe ömlő kipufogógáz.
Ha érdekel valakit elcserélném a Raidenemet körlámpásra. Nyíregyháza közelében lakom. Profilomban találtok képet róla.
Szio! nekem körlámpás NMSR em volt ésd a CDI elektronika volt a hibás, nekem akkor nem ugrált ha nyomtam az elektronika közepét, aztán kis idővel már ez sem működött! ( a henger felett egy fekete doboz) alján min 2 (2*4) es csatlakozóval
Háát, figyelj küldj képet, ha van Bronz kefe is van, és jó állapotban, 4 ezer ?
Meg nézem délutánra,elég sok minden van még bontva.Mennyit érne meg neked?
Nekem is volt ilyen gond csak aztán kiderült a hiba oka:túl szoros illesztés a dugó és henger közt egy fúrás után