Ti milyen akkut használtok?
Azért kérdem mert, vettem egy új aksit mikor megvettem a motort POWERROAD YTX5L-BS a dobozán 5Ah van írva de szerintem megszívattak vele, mert ahogy nézegettem ez csak 4Ah-os
Indításkor leesik a feszültsége 9 voltra.
Szóval gyenge!
Így vettem a motort, ezzel a hengerrel. Kapott egy új hüvelyt és dugót. Érdekes módon egy pöccre indult és nem csörgött csak a végére már kifújta a vizet. De ha jobban megnézed a gát megvan reszelgetve amit a helyén nem lehet. Valaki kókányolta.
Még ezzel a rendszerrel is beleszaladt 145-be de még szerencsém, hogy nem durrant szét a dugó.
Szia!
Ha hibás a hengerfej tömítés akkor azért forralja a vizet mert robbanáskor gáz kerül a víztérbe. Buborékol akár egy akvárium levegőztető. Buborékok keletkeznek és megszűnik a keringés, felforr a víz. Nagyon rossz tömítés esetén akár a hűtővizet is konyomhatja a hűtőrendszerbe ömlő kipufogógáz.
Szio! nekem körlámpás NMSR em volt ésd a CDI elektronika volt a hibás, nekem akkor nem ugrált ha nyomtam az elektronika közepét, aztán kis idővel már ez sem működött! ( a henger felett egy fekete doboz) alján min 2 (2*4) es csatlakozóval
Azért kérdem mert, vettem egy új aksit mikor megvettem a motort POWERROAD YTX5L-BS a dobozán 5Ah van írva de szerintem megszívattak vele, mert ahogy nézegettem ez csak 4Ah-os
Indításkor leesik a feszültsége 9 voltra.
Szóval gyenge!