Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szeintem is szép ez az orosz esztergegép-zöld:)
Monygyuk tényleg csak a főtengelyt kellett kicsit kocogtatni a háromkilóssal, hogy a hejéremennyen, a többi egészen könnyen belement, amiben lehet annak is szerepe, hogy heggesztőpisztojjal melegítettem a csapágyakat.
Amikor piros lett egészen könynen összement.
(bár azért egy 40tonnás préssel megnyomtam utána, bisztos ami bisztos...)
Igazából csak ketten mert ez a jómadár tőlem vette csak szegénynek lassú kicsit a felfogása. xD Amúgy nem szeretnék senkit megbántani, de - szerintem - ez a motor ebben a színben a legszebb!
gyerekek az enyém is ilyen hihi akkor már hárman vagyunk...
nézzétek mit találtam:
http://www.motorcyclespecs.co....
THX
Szorul a hurok a torka körül. Mivel én hajnalban leparkolok a kúton és valamikor du. megyek vissza amikor végeztem a melóval, így nem láttam élőben a dolgot. De mivel a biztonsági kamera alatt parkolok (nem véletlenül) így mindent rögzítettek és mire odaértem a kút vezetője a kártyaszáma és a rendszám alapján mindent előkerített a jó madárról. Aki persze szó nélkül tovább állt .
Majd ma hajnalban ismét megy majd tankolni........ akkor lekapják a tiz körméről........
Valakinek macska lámpáshoz blokk(JC22)?
Karbi,öninditó nincs.Bontva vagy egyben.
Nincs rá szükségem ezért nagyon olcsó minden.
e-mail: hord93@freemail.hu

Szia!
Egy éve az RS50-emet törték össze hasonló módon.
Am de nem ez a lényegy. www.robogotuning.hu itt mindent kapsz. Ha nem találod az áruházban nem kell megilyedni írj e-mailt a srác szerintem bármit beszerez neked.
Ennek a motornak nincs itt a gazdája?
NSR
Az csúnya baleset... legalább fizetett?
S.O.S
Egy barom állat nekigurult a benzinkúton parkoló cicalámpásomnak.

Sürgősen szükségem lenne a következőkre :Index (első), Fékkar(első), tükör, kormányvég . Honnan lehet mindezt egyszerüen felhajtani.
Akkor ebből se lesz termosztát
van eladó CDI elektronikám + power (még mindig) akit érdekel írjon!
Hali!
Sajnos hengerfejem nincs , egyébként tudom h h néz ki a termosztát.
ÜDV
szeva hord93 a termosztátot a hengerfejen keresd, egy kis házban van, két csavar fogja a házat. az egyik vízcső erre megy rá. ha ki vetted a két csavart és le vetted a termosztátház tetejét, akkor a termosztátot már nem fogja semmi egyszerűen csak ki kell venned a hengerfejből, egyébként ez egy ilyen fém cucc és a közepében egy rugó van.
Mazsi még megse jöttél de már okoskodsz
Hát akkor miért írtál ilyet? xD
Ne vedd komolyan, ő rakta össze a blokkomat (kivéve azt a részét amit én) és nagyon gondos ember. Ennél jobban senki nem csinálta volna meg! Meg a DT -t sem küldtem vissza 4ből 1 be, csak hogy tényleg tiszta legyen.
Igen de az is miért szar? Mert valami marharépa ember rakta össze, aki nem mellesleg nem is ért a motorokhoz, és egy váltótengelyt is képes fordítva berakni a blokkba, aztán csodálkozik hogy miért nincs bordázás a kimenő tengelyen
erre már én is gondoltam de szerintem jó a karburálásom, bár amikor kinyit a power akkor nem tudja hirtelen eldolgozni a sok anyagot
csak akkor csinálja ha egy darabig power alatt megyek aztán hirtelen meg akarom hajtani a motort
ha jó tempósan közlekedek vele akkorse eszik meg többet 5 liternél
nem a powered szar, ahnem a akrburálásod.
én minden visszaváltásnál kicsit ráengedem a kuplungot
ha kettőt rakok vissza előzésnél akkor is kiengedem a kuplungot minden sebességbe
nekem ojan szokott lenni ijenkor hogy vissza váltok és hiába huzom neki a gázt megáll 7000-en és nem nyit a power
néhány másodperc utánn megindul tovább
de marha szar hogy kiugrok a másik sávba és nem tudok előzni mer nem nyit a power
jó hülye vagy ne vedd komolyan.
Amúgy mi volt a baj, ki csinálta meg?
Hali!
Lenne macskalámpás (jc22) NSR-hez blokk alkatrészem nagyon olcsón.
karbi, önindító nincs ,hengerben kis huzás és dugó sincs de ezen kivül komplett.
E-mail: hord93@freemail.hu
Naponta többször nézem a leveleket.
ÜDV