xDDD
Megvettem aha:D Lol am ez a Matyi xD most néztem a komikat :D
Na segáz, am nincs szarul össze rakva:) már pár napja használom... mondjuk most megy telelni meg meg csináltatom az idomokat rendesen :) De egy kis baja volt a blokknak azt ma megoldottuk, am semmi baja :)
4-esből 1-esbe menet közbe? :| Az szép... Sose rakd vissza egyesbe menet közbe csak max amikor meg álsz vagy majdhogy nem állóra lassítasz... am nemvágom mi baja, de nagyon nagy hülyeséget csináltál :S Am sztem szét égett a kuplungod vagy nemtom...
Sziasztok, szép estét. Van egy kis problémám: Ma megpróbáltam négyesből egyesbe visszarakni a motort, de nem nagyon engedtem magát, recsegett meg kattogott. Amikor meg visszament, akkor nagyon elkezdett pörögni a motor, de nem ment gyorsabban. A filmekben is így csinálják, és akkor el kezd gyorsan menni. Viszont amikor megpróbáltam megint elindulni a motorral, nem tudtam, csak csörgött valami, de hiába eresztettem el a kuplungot, nem indult el. Mi lehet a baj? Elszakadt a bowden? Egésznap ezen agyaltam, de nem jöttem rá
szia vedle a kuplung felőli deknit és kukancs be alá szerintem szemmel láthatólesz mi nem jó és a bovdent is meg nézhetnéd nincs e ki szálkásodva meg ilyesmiket de szerintem vidd el szerelőhöz!
Hali!
Lenne egy Jc 22-es blokkom önindító,karbi nélkül és kicsit sérült hengerrel.Amugy teljesen komplett működő képes,bontva is nagyon áron alul.Bármi érdekel írj.
e-mail: hord93@freemail.hu
Akkor kuplunk nélkül ha berakod sebességbe, akkoris olyan ? Mintha belenne húzva a kuplung? mert ha nem.. akor próbáld meg betolni, nekemis csinálta 1x.... 2 esbe betoltam és uttána jó volt
hali emberek! segitséget szeretnék kérni! az nsr-embe vmi nem jo.. és nem tudom mi lehet a baja ebbe szeretnék segitséget kérni.. az a hibája: h behuztam a kuplungot a karnál kijött a bovden azt vissza is raktam de beteszem sebességbe és nem megy
kiadott egy reccsenő hangot és nem megy a sebességet beveszi de olyan mint ha belenne huzva a kuplung.. és nem indul el.. beindulni beindul a motor szépen ketyeg is csak ez a baja van.. kérem aki tud mondani vmi okosságot az válaszoljon erre az üzenetre! előre is köszi
a motorom körlámpás. ma hoztam hozzá egy komplett macskalámpás blokkot kábelköteggel meg az összes hozzá járó elektronikával. de akkor majd beleteszem a körlámpás cdi-jét. ja és köszönöm a segítséget
Megvettem aha:D Lol am ez a Matyi xD most néztem a komikat :D
Na segáz, am nincs szarul össze rakva:) már pár napja használom... mondjuk most megy telelni meg meg csináltatom az idomokat rendesen :) De egy kis baja volt a blokknak azt ma megoldottuk, am semmi baja :)
Szarul van összerakva a blokkja.
TAnátstalan vadjok.
De esküszöm kipróbálom nyélen vissza e lehet rakni 1be a motorot.
Lenne egy Jc 22-es blokkom önindító,karbi nélkül és kicsit sérült hengerrel.Amugy teljesen komplett működő képes,bontva is nagyon áron alul.Bármi érdekel írj.
e-mail: hord93@freemail.hu
kiadott egy reccsenő hangot és nem megy a sebességet beveszi de olyan mint ha belenne huzva a kuplung.. és nem indul el.. beindulni beindul a motor szépen ketyeg is csak ez a baja van.. kérem aki tud mondani vmi okosságot az válaszoljon erre az üzenetre! előre is köszi