de mi a bánatot akarod fogni azt a motort?
ha nem teszed be oda a lábad akkor leesel róla vagy mi?
én még egyszer nem raktam oda be a lábam normálisan ülök rajta és kész. nemkell azt oda berakni meg ilyenek. ráadásul én nálad is magasabb vagyok olyan 186-7 körül vagyok.
én 183 vagyok de a lábamat nem tudom betennia tank oldalán lévő méjedésbe ahol meg kellene támasztani a motort
ha elöl ülök akkor befér a lábam de ugy nem kényelmes mer elöl keskeny az ülés
ha hátra ülök akkor nem fér be a lábam rendesen
a kormányt jól lehet fogni pont jó helyen van
próbálj ki egy nsr-t és ha nem jó akkor vegyél valami nagyobb motort
Sziasztok!
Dugattyút akarok cserélni, meg akarom venni az újat de kicsit tanácsatalan vagyok milyen méretet vegyek. Gyári nicasilos hengerem van. Az átmérője 54.00mm ebbe van A,B,C,D,E méretű dugattyú.
Hogy lehet azt eldönteni melyiket vegyem? Az se jó ha kicsit veszek az se jó ha túl szoros. Szal passz.
ha csak a térdemmel tartom magam akkor bizonytalan vagyok
ha nem teszed be oda a lábad akkor leesel róla vagy mi?
én még egyszer nem raktam oda be a lábam normálisan ülök rajta és kész. nemkell azt oda berakni meg ilyenek. ráadásul én nálad is magasabb vagyok olyan 186-7 körül vagyok.
ha elöl ülök akkor befér a lábam de ugy nem kényelmes mer elöl keskeny az ülés
ha hátra ülök akkor nem fér be a lábam rendesen
a kormányt jól lehet fogni pont jó helyen van
próbálj ki egy nsr-t és ha nem jó akkor vegyél valami nagyobb motort
Előre is köszönöm!
itt szerintem benne van ez az adat is!
http://www.manualedereparatie....
Valaki meg tudná mondani,hogy mekkora kompressziónak kellene lenni a mociban?Meg akarom mérni és nem tudom mi a jó érték!Köszi!
4század körül re szokáták, e meg kelelne keresni a mauálban pontosan.
Ha lenne it ta környéken valakinek már rég megmértem vagy megmérettem volna.
Nicasilos hengernél hány század mm illesztési hézegot kell hagyni?
Dugattyút akarok cserélni, meg akarom venni az újat de kicsit tanácsatalan vagyok milyen méretet vegyek. Gyári nicasilos hengerem van. Az átmérője 54.00mm ebbe van A,B,C,D,E méretű dugattyú.
Hogy lehet azt eldönteni melyiket vegyem? Az se jó ha kicsit veszek az se jó ha túl szoros. Szal passz.