Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

melyik elektroika érdekel? power vagy CDI, de az ár 10e.. neten 12 körül szokott lenni... Bpen személyes átvétel megoldható
valaki rakott már be 20-asba az első lámpába ijesmi égőt?
Hali mindenkinek!lenne egy nsr 250 eladó,jó motorral,gyújtáshibával,papír nélkül,90000ft
Sajnos se, tárcsa se nyereg nincs. Esetleg lábtartót lehet hogy tanálok!
Ha kel jelezd és szétnézek, hogy megvan-e még.
ömm lábtartó + fékmunkahanger meg ez érdekelne ninc se hátsó fáked is hozzá maga a nyereg meg esetleg tárcsa
Üdv
Remélem meg érkezett a levél mert itt nincs cím
Szia.
Pontosan mi érdekel?
Hali!

Ha esetleg máshol nincs!
itt
heló érdekelne a fék munkahngered
helló! Amúgy köszi segítséget.. de lehet érdekelne az elektronika... ha egy árat mondanál nekem az jóó lenne! üdv.
NSR-hez van 150es hengerszett? Tudtommal 160 és 180as van...csak azért kérdezem mert így hirdetik! NSR és CRM főtengelye egyforma?
Behúzol (próbaképpen) egy derótot a gyula alaplaptól a váz valamelyik testeléséig, el fog múlni.
Szóval azt mondod rosszul lett illesztve a vázba?mert ez előfordulhat gumis alátétek miatt.
Nem testelődik a blokk ott ahol kellene neki.
minden kábelt ki kötöttem csak gyujtás kap áramot és így is,érthetetlen.
családi tragédia miatt eladó !nsr 125/50 ár 160 e ft! nagyon sürgős!:-(((
Azért így tél közeledtével nagyonis előnyös ha van benne.
nézd meg agyári leírásban hogy milyen kell és vegyél egy újat, sztem nem lehet drága... meg hallottam hogy valaki bele sem rakja...
Sziasztok.
Van néhány Honda NSR 125-ös alkatrészem eladó.
Hátsó fék munkahenger pedálastol. 4000 Ft.
Önindító alkatrésznek. 3000 Ft
Különolajoz szivattyú. 1500 Ft
Meg egy Pirelli 130 / 70 / 17. 3000 Ft
Érdeklődni. E-mail: fekete68@citromail.hu
Tel: 06/20-93-57-688
érdekes amit írsz, az h nem megy 5000 fölé az tuti hogy a power nem nyit ki, mert anélkül tényleg csak annyit forog, a rázás, meg nem tom mert a test-test miért rázna? érdekes, sztem a blokkból kijövő kábelek közül valami hozzáér valahová....
Hiába adok rá áramot, nem indul, nem csinál semmit.
Ezét ilyen olcsó.
Vannak még eladó apróságaim, pl:hűtő.komplett power,hengerfej,termosztát.lendkerék,önindító darabok,váltó kar,első lánc kerék stb.képet rakok ha érdekel.
Szevasztok!
Lenne egy olyan problémám hogy ha megfogom a kuplungkart és a vázon még valamit nagyot ráz a motorom és máshol is érezni kisebb áramot.Emellett nem pörög 5000 fölé.MIÉRT LEHET EZ?!
Jah, blokk csere történt motoron gyújtással együtt és eddig tökéletesen üzemelt csak most csinálja ezt hogy belekerült az én vázamba.Semmit nem kötöttem még be csak a gyújtást,akkor mi testelhet le?vagy mi lehet a gond?
Köszi, én is erre gondoltam először. Ezzel fogom kezdeni. :)
Nincsen roszul összerakva, tehát marad az "üzemanyag ellátó rendszer" maradjunk a hétköznapi nevénél a karburátornál vagy a kipufogó rendszer alatt meg értsük már egyszerűen a rezonátort a dobban. Egyébként én a power szelepre gyankszok. De ezen a hármon kívül nem tudom mire érdemes még gyanakodni. Mindenesetre fog majd kapni egy karbihangolást. Azt mondjuk én sem tudom, hogy egy rossz rezonátor képes e jelentős mértékű teljesítménycsökkenésre(főleg a power tartományban)... Ha van valakinek ezzel kapcsolatban tapasztalata várom a válaszát üdv! És amúgy meg vannak itt távgyógyítók :)